Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Digi nebo Skilink

Koupil jsem si novou plazmu od Panasoniku TX-P46G15E která má v sobě satelitní přijímač. Může někdo poradit co si k ní zakoupit za službu aby se dalo na programy dívát. Mám pouze analog a to je hrůza.
Díky

zapkra
Registrace: 1/2010
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 43
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Digi nebo Skilink

@vortmond:Tá špéci stránka to je teda sila :))) :))) :)))

@mjamriska:Bol som pri kamošovi ktorý kuká na DIGI cez LG plazmu, Typ neviem,ale určite to nie je jeden z tých drahších prístrojov a bol som dosť prekvapený kvalitou obrazu. :bigeyes:

robina2
Registrace: 8/2006

Přesně tak, dobrá plazma z rozlišením max 1024x768 ten obraz "vyžehlí" a i digi je sledovatelné. Zvlášť třeba ve spojení s přijímačem s hdmi.
A proto jsem si koupil full lcd. Nechci mít omezen obraz ze skylinku. Od té doby ani nevím co je emu a vůbec mi nechybí.

K tématu: Pokud lpějí na těch HBOčkách, dal bych si CSlink. Navíc zrovna akce za polovinu - 145,-/měs.
Za digi + HBOpaket dáš 6000/rok. Za základ s Totalem + HBOpack dáš v současnosti 5230/rok - cca 45 programů ve většině případů v lepší kvalitě a zprovozníš to i v té tv (stačí modul s kartou)

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Pokial si chces uzivat kvalitu obrazu tak pri plazme na DIGI aj na UPC zabudni. Ci to TV vyhladi alebo nie, stale je to ovela horsie ako Skylink alebo CSLink. Za skylink +HBO das takmer tolko isto ako za DIGI+HBO, alebo UPC+HBO. Sice budes mat o par programov menej, ale pri SkyLinku snad okrem Spectrumu neprides o nic zaujimaveho a obraz budes mat super. Ak ma ten prijimac v TV aj HD, tak si zaplat aj HD balik a mas super na co pozerat. Tento rok urcite par HD programov pribudne (minimalne Markiza), predpokladam ze hlavne okolo olympiady a MS vo futbale (aj STV uvazuje o HD aspon v tomto obdobi).

Billysk
Registrace: 4/2006

HD na Panasonicu

Kámoš si koupil totéž (jenom menší uhlopříčku = 42), protože je prakticky odkázán na příjem ze satu. HD programy na tom jsou perfektní ALE: Jednak pozor na CAM, na který je tato TV vybíravá. Zkoušeli jsme konkrétně Zetacam s náplní Joker a TV stale vypisovala "CI modul nevložen". Po použití nového Eurocamu vše OK. Nabídka placené HD Skylinku mne osobně neoslovila. Nejsem sportovní poblázněnec, tudíž Eurosport HD a Novasport HD není nic pro mne. Filmbox HD je celkově dost slabý (po obsahové stránce), slušný je snad jen History ch., Discovery zase není v češtině no a ostatní nestojí za řeč (Bebe, Brava...). Já osobně bych určitě šel do Skylinku, kde v základu je komplet SD nabídka CZ+SK programů + ČT1 HD a Nova HD. Na další (DI*I) bych použil vnější zařízení (např. levný Ferguson 7900 s HDMI výstupem a EMU). Až nepojede EMU, dá se použít jinde (a jinak :-)).

PeVy
Registrace: 2/2006

Já bych samozřejmě kvůli HD programům šel taky raději do Skylinku, ale on chce HBOpack. A ten mu lépe vyjde u CS. 290+145=435 nebo 250+235=485 a nemá ani dvojku s Cinemaxem. U digi má navíc i Comedy, ale za 500,- a šrpt přijímač.
Lepší nabídka pro HBOpack v současnosti není a CSlink jistě ví, proč to dělá. Dokud půjde to zku.vené Digi v Emu musí bojovat aspoň takto. R^
Je opravdu tak těžké si to spočítat?

Tomik535

pixlmania

u Digi je obrazova (ne)kvalita na niektorych kanaloch neskutocna
Skylink stoji za to hlavne kvoli HD na PDP

maciful
Registrace: 8/2009

Já nevím , jak jsem říkal digi jsem měl a už nikdy více, pokud se vám něco pokazí, tak opravy na dlouhé lokty a taky call centrum, tam jsou odborné pracovnice, které pobraly z krachujících jzd, takže tomu houbi rozumí, dealeři od digi odcházejí atd. JEŠTĚ JSEM SI VZPOMĚL a mám otázku už digi za ten cca rok co ho nesleduji mají obraz v 16 :9 ? Jestli ještě ne, tak to taky připomeňte zakladateli vlákna :)))

jurkaturk
Registrace: 4/2009

CS link už by mohl konečně zapracovat na placeném HD. Osobně by mi stačily Novasport+Eurosport, Film+dokument v češtině. Nic víc ať to nezabírá dat.tok, tedy vyjde co nejlevněji, nejlépe sdílet se skylinkem.

Tomik535

@mjamriska:

A to mu na té plazmě nevadí konstantní obraz ve formátu 4:3?To já bych se asi zjevil.Mít TV 16:9 a dívat se pořád jenom na obraz 4:3 a ještě k tomu z DIGI.....

hobo
Registrace: 1/2007

Keci ,keci,keci!Vše je dobré ke koukání,pokud si to dotyčný dobře zkompletuje.Mám v domě Sky link,ofic Digi ,emu Digi a vše včetně jejich oficiálního příjmače šlape bez poruch.Znám lidi co to mají na plazmě a také dobré(106cm),na LCD (80CM),také dobré.Vše je jako vždy mezi Gaučem a DO!!Já vím,že doba je zlá,ale pravda je jen jedna!! :))) R^ Pravda vítězí,ale bohužel jí to někdy trvé!! :laughing: :laughing: :laughing: :bomb:

zzaner
Registrace: 9/2006

Mam doma plazmu Panasonic Viera TX-P46G10E - 116cm a k tomu HDbox. Skylink a Digi To je jak nebe a dudy. Na digi se neda ani divat protoze . Urcite bych sel do skylinku s tou televivizi co mas . Montoval jsem jednomu zakaznikovi satelit a mel take tuto televizi a pri zprovozneni se nestacil divit nad kvalitou Skylinku. Myslel si ze to bude neco jako digi, ponevadz na nej cumel 2 roky. Urcite Skylink !!!!!

žela
Registrace: 11/2009

@žela
Jenže v té tv má jen S(SD) tuner, takže mimo JoJek je celý základ kvalitou naprosto stejný CSlinku. To je novinka, co?

Taky polovina placených programů je sdílených, takže zase stejná kvalita jako u Skylinku. A ani u těch ostatních nevidím zásadní rozdíl ani na jedné straně.
A mimochodem, chce HBóčka, a ty mu u CS linku vychází zatím lépe.

Já jen, abys trochu otevřel oči, protože máš myslím zafixováno, že kvalita = skylink a nikdo jiný..

Nebavím se o HD, musel by si dokupovat výbavu.

Tomik535

kup si prijimac ktory podporuje ,,emu,,aj kartu skylink a k tomu motor a mas po probleme....raz pozeras skylink a potom staci jeden gombik,motor sa t iautomaticky natoci na Thor a kukas (nevhodné slovo)..problem vyrieseny

Dish:Supral 200cm-90E-47,5W.C+Ku band:QARL 3636+GBOX2000,dekl.:HARL3612+ PaceMSP995,FIX-120cm-23,5E,LNB:INVERTO Quad:90cm+DM3800-95E-50W,Clarke TechHD4100+,Octagon SF8008 combo,AB Cryptobox 752(LNB): WSI,ZINWELL a vela inych..C band polarotor+Supermax 13

Dano
Registrace: 1/2007

@hobo

asi mu to nevadi, nie kazdy je tak narocny divak, aj ja mam napr auto skoda felicia a nepotrebujem bmw, audi, mercedes, .....

mjamriska
Registrace: 4/2003

@Tomik535

@Tomik535 díky za info, ale na netu je psane ze tento televizor ma DVB-S tuner SD/HD. Takže komu mám věřit? je pro to nějaké vysvětlení. Mýlím se ? Jestli ano tak se omlouvám.
Díky

žela
Registrace: 11/2009

@žela
Předtím jsem kouknul do prvního e-shopu a tam o S2 ani zmínka. Teď jsem kouknul na víc odkazů a vypadá to, že má i S2 mpeg4, takže máš nejspíš pravdu. Takže v tomto případě kvůli HD raději Skylink. Ale pokud si nebude platit HD+, zase mu kvůli těm HBóčkám vychází lépe CS. Novu + Čt HD má taky. Hoj

Tomik535

Díky všem

Myslím si že to nepomohlo jenom mě. Pokud člověk nedělá do této profese je jen lajk. Dlouho jsem studoval v časopisech ( testech) jakou vybrat televizi, a jelikož sleduji dost sport, vyšla mě tato plazma jako nejlepší. No a teď řeším ten příjem. Zítra obědnávám SKYLINK davájí k němu zkušebně na 2 měsíce HD tak uvidím. Ještě jednou dík.

zapkra
Registrace: 1/2010

Jak už bylo napsáno (a mohu potvrdit vlastní zkušeností)? kratu Diablo, do ní Skylink, 4 lnb na parabolu a chytám DIGI (vše zatím zdarma), a Skylink základ (nic zatím nepřiplácím).

milosgsx
Registrace: 9/2009
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 43

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra