![]() |
|
Satelitni komplet + programy zdarmaZdravim,prohledal jsem forum, ovsem nenasel odpoved mne vyhovujici, proto vas chci timto poprosit o radu. Jaky lze poridit satelitni komplet pro sledovani CR (ct1, ct2, nova, prima)a SK kanalu (stv1, stv2, markiza, joj) bez dalsich poplatku? |
zbyndatvr
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 29 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37 | |
![]() |
|
RE: Satelitni komplet + programy zdarmaAsi to zde ještě nebylo, tak ti teda poradím. Opravdu nejlépe s přijímačem na karty!Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Satelitni komplet + programy zdarmaAno, lze.Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
RE: Satelitni komplet + programy zdarmaAle on se neptal zda lze nebo ne, ale jaký :laughing:Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Satelitni komplet + programy zdarmaDiky za rychlou reakci, ovsem trocha konkretnosti (Model, zkusenost, ...) by se mi hodilo ;-) |
zbyndatvr
![]() |
|
programy zdarmaJakýkoliv, do kterého můžeš vrazit Skylink nebo CSLink kartu.Ale je spousta dalších kritérií, jak má obraz vypadat. |
Pepa 3
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 413 |
![]() |
|
RE: Satelitni komplet + programy zdarmato technikTKR:Libi se mi tvuj citat v podpise profilu, proto jsem do otazky dal to slovicko "Jaky" :-) |
zbyndatvr
![]() |
|
RE: Satelitni komplet + programy zdarmaPepa3:Mam klasickou CRT televizi a HD TV je prozatim pro me budoucnost. |
zbyndatvr
![]() |
|
RE: Satelitni komplet + programy zdarmaNejlépe je si sestavu složit sám.... |
Harnadek
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 515 |
![]() |
|
RE: Satelitni komplet + programy zdarmaDoporučím ti to z druhé strany.Smart mx26(nebo tak nějak) Opentel ods1600cw(nebo tak nějak) Strong (např6510, ale i s jiným nešlápneš vedle) :laughing: Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
Re:sat.kompletprozatimní budoucnost můžou být také 2 měsíce.Osvědčené např. Homecast S3000CR,ale i spousta dalších. |
Pepa 3
![]() |
|
RE: Satelitni komplet + programy zdarmaKazdopadne v letacich jsou nabidky satelitnich kompletu jiz od 1990kc vcetne CR a SK kanalu. Co mi chybi je, ze mezi nimi neni TV Markiza. |
zbyndatvr
![]() |
|
zbyndatvr:V první prodejně se SAT technikou se na tebe sesype hora všech možných kompletů, takže je to jenom na tobě co si vybereš. Já sám bych vzal nějaký komplet od TechniSatu (tuším teď v akci označovaný jako "Satelitní komplet TechniLink 1").Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
![]() |
|
@zbyndatvrLetákové akce většinou nebrat.... kamarád taky koupil letákovou akci... a to jsem mu doporučoval,ať to nedělá... no a za půl roku jsem mu objednával dva nové přijímače :)) tak ho to vyšlo dráž,než si to poskládat sestavu sám. |
Harnadek
![]() |
|
@zbyndaTy jsou nejlepší! Karta na rok, parabola podobná ešusu(dokonce až 60cm), HD konvertor a přijímač s emu R^Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
@technikTKRSouhlasím s tebou,od Technisatu OK... |
Harnadek
![]() |
|
@tomik535A co tak high-end přístroj SilverCrest. Bohužel jdou sehnat pouze ve specializované síti prodejen Lidl :))).................
|
kaspi
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 821 |
![]() |
|
Re:sat kompletV letácích je to většinou jen hnůj.Opravdu je nejlepší komplet sestavit.Přijímač, AL85cm parabolu, monoblok, kartu Skylink a máš tam i Markýzu, samořejmě zadáčo.A nejen to. |
Pepa 3
![]() |
|
RE: Satelitni komplet + programy zdarma@kaspi, jj ten je taky dobrej nebo třeba bigsat, ale to už není high-end :crying:Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Satelitni komplet + programy zdarmaKoukl jsem na skylink.cz a zjistil ze k TV Markiza je dodatek"Příjem těchto slovenských kódovaných programů na území Česka je z důvodu vysílacích práv omezen." Jak tedy docilit toho, abych mohl tuto stanici sledovat bez omezeni? |
zbyndatvr
![]() |
|
RE: Satelitni komplet + programy zdarmaPřestěhovat se R^Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
Re:sat kompletTen dodatek je možná starej.Markýza běží, už min.půl roku |
Pepa 3
![]() |
|
RE: Satelitni komplet + programy zdarma@Tomik535: Hranice s SK jsou od nas 3km vzdusnou carou, to skoro, jako bych tam byl :-)@Pepa3: Aha, dobra zprava, v tom pripade uz jde skutecne jen o ten komplet... |
zbyndatvr
![]() |
|
RE: Satelitni komplet + programy zdarmaExistuje nejaky rozdil mezi CSLink a Skylink v poskytovani sluzeb? Slovo Skylink je na internetu sklonovano mnohem vice nez CSLink, lze z toho vyvodit dusledek, ze by Skylink mohl byt lepsi? |
zbyndatvr
![]() |
|
RE: Satelitni komplet + programy zdarma@zbynda, ode mě taky do tří km :8)A neboj, budeš ji mít na obou kartách stejnou. Uvažoval jsem co bych si koupil k crt tv osobně (protože SD přijímače jsou pro mě mrtvé, dobré akorát na ty rumuny) a byl by to Showbox500 nebo k malé placce do kuchyně FK7900. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
zbyndatvr:Nejspolejlivější je mít karty 2, jednu regnutou na CZ region a druhou na SK region.Pokud jde o CS Link vs. Skylink, tak v neplacených programech má Skylink navíc JOJ Plus a rozdíl je tak minimální. Větší je spíš u těch placených, kde musíš sám vědět o jaké programy máš zájem a na základě toho zvolit jedno nebo druhé (nebo oboje), příp. se podívat po UPC Direct. Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37 | |
![]() |
|
![]() |