![]() |
|
Satelitni komplet + programy zdarmaZdravim,prohledal jsem forum, ovsem nenasel odpoved mne vyhovujici, proto vas chci timto poprosit o radu. Jaky lze poridit satelitni komplet pro sledovani CR (ct1, ct2, nova, prima)a SK kanalu (stv1, stv2, markiza, joj) bez dalsich poplatku? |
zbyndatvr
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 29 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37 | |
![]() |
|
RE: Satelitni komplet + programy zdarmaTu navíc nemusíš mít regnutou vůbec R^Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Satelitni komplet + programy zdarmaJá nedávno instaloval známým toto - http://www.okcomputers.cz/satelitni-komplet-topfield-tf-6000cr-topfield-set-skylink-80/d-81841/Česky a slovensky tam máš bez poplatků toto: ČT 1, ČT 2, ČT 24, ČT 4 Sport, Nova, Nova Cinema, Prima, Prima COOL, TV Barrandov, Z1, Public TV, Óčko, Noe TV, STV Jednotka, STV Dvojka, STV Trojka, Markíza, TV Doma, TV JOJ, JOJ Plus, TA3 Navíc z Asrty asi 300 volných zahraničních kanálů včetně EUROSPORT DE, RTL, ARD, DSF, ZDF, atd.... |
tomygo
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 153 |
![]() |
|
@vtomygoz Astry 1 ne na 23,5° |
miku
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 165 |
![]() |
|
RE: Satelitni komplet + programy zdarmaJasně, to mi vypadlo... Na 23,5E je těch volných stanic jen pár. |
tomygo
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 153 |
![]() |
|
komplet + programy zdarmaJiž brzy v ČR:ČT1,2,4,Nova,N.cinema,Prima,Cool,Barrandov STV1,2 a ve SR: STV1,2,3,JOJ,JojPlus,Markíza,Doma,ČT1,2 na kartách registrovaných pro daný region :lookaround: |
mini
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 691 |
![]() |
|
RE: Satelitni komplet + programy zdarmaNeťahá Vás ten zbyndatvr za nos?Pripadá ako voľakedy Jaivan.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
RE: Satelitni komplet + programy zdarmamini dneska přebral. Nebo moc chodí do kostela.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
@letasJaivas je pro me velkou neznamou a za nos taham jen sebe, kdyz mam rymu :-)Ac se to muze zdat divne, pro me je toto vlakno prinosem. Diky nemu a vsem zucastnenym jsem se dozvedel a utvrdil v mnoha informacich, ktere bych stezi hledal po internetu. |
zbyndatvr
![]() |
|
RE: Satelitni komplet + programy zdarmaTed uz v tom mam celkem jasno. Staci jeste vybrat satelitni komplet v cene +/- 5.000,- a opustim muj verny medeny dratek, ktery mi poslouzi(l) pro prijem analogoveho signalu po mnoho let :-) |
zbyndatvr
![]() |
|
RE: Satelitni komplet + programy zdarmaTak, konecne jsem se dostal k nejakemu vysledku hledani sat.kompletu a vyslo mi tohle. Co vy na to???http://www.videotech.cz/scripts/podrobnosti.php?IDZ=1810&hd_rep=1#HDDotaz |
zbyndatvr
![]() |
|
RE: Satelitni komplet + programy zdarmaoprava odkazu:http://www.videotech.cz/satelitni-technika-dvb-s/satelitni-komplet-show-7-showbox-s-700-pvr-combo |
zbyndatvr
![]() |
|
RE: Satelitni komplet + programy zdarmak tomu jeste dokoupit kartu :8) |
uai1
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 843 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37 | |
![]() |
|
![]() |