![]() |
|
Eurosport 2hezký den, chci se zeptat jestli nevíte, či skylink uvažuje o zařazení eurosportu 2 do nabídky ... Popřípadě zařazení sportu 2 ! Oba tyhle programy jsou nesmírně kvalitnější, než jejich bratři jedničky ! DĚKUJI, pěkný den, pěkný signál ! ! !Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
Sleduju prevazne jen sport - hlavne fotbal, tenis, sipky. A pokud nebezi zadny sport, tak sleduju hokej :P (to vite, obrovsky fanousek fotbalu)....
|
Lolem123
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 747 |
![]() |
|
RE: Eurosport 2to musíš poprosť tam toho hore🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: Eurosport 2Takze tedy skylink jeste tyhle dva programy nema, ok ?Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
Sleduju prevazne jen sport - hlavne fotbal, tenis, sipky. A pokud nebezi zadny sport, tak sleduju hokej :P (to vite, obrovsky fanousek fotbalu)....
|
Lolem123
![]() |
|
RE: Eurosport 2nema veru, ale taka cyfra + ma obidva a naviac aj v HD kvalite a samozrejme z ceskym dabingomLenivosť je matka núdze.
|
Vlado Fogo
Registrace: 8/2004 Příspěvků: 2 512 |
![]() |
|
RE: Eurosport 2Skylink ho beztak nebude mít. Bude to CSLink :)) |
ASRady
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 344 |
![]() |
|
ASRadyaspon že tam R^🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
ASRadyLen kde to narvu ;)Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 269 |
![]() |
|
RE: Eurosport 2a kdo by ty channels jako cvakal? nebo si myslite ze za 11EUR dostanete pridavano nonstop? ... cvakat cvakat & cvakatat se dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
RE: Eurosport 2jak keby od seba nemohli preberat programy cslink- skylink |
mbfin
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 325 |
![]() |
|
alfasexNonstop nie,ale rezervu maju ;) (co sa financii tyka)..len kapacitu na satelite nemaju volnu momentalneČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
![]() |
|
BlooddogNa 12.070 má CS momentálně 1 HD program (je předpoklad, že na kapacitě CS Linku zůstane i v případě dohody na simulcryptu se Skylinkem) a 7 SD programů. Takže jak znám CS Link, určitě tam ještě něco nacpe. Jen doufám, že avizované Discovery bude simulcrypt od Skylinku!! Btw. ESP2 je poslední program, který mi citelně chybí, tak už aby to bylo. |
Chercheur
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 486 |
![]() |
|
RE: Eurosport 2 BLDoufám, že bude v CS Linku dříve než Digi vymění všechny karty za nové |
viking
Registrace: 9/2005 Příspěvků: 499 |
![]() |
|
ChercheurUrcite nie...to by neboli presuvali programy z toho TP na plny TP (11876)Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
![]() |
|
Pročna 23.5 mi jede němec.eurosport2 ,anixe sd,hbo comedy-jede to volně ,nebo to odkod.x-cam,ve kterém mám skylink,děkuji.Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 915 |
![]() |
|
RE: Eurosport 2spyko -- tobe jede eurosport 2 ? Na skylinku ? Dej mi prosime zadavaci informace na naladeni, dikes !Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
|
Lolem123
![]() |
|
![]() |