Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Eurosport 2

hezký den, chci se zeptat jestli nevíte, či skylink uvažuje o zařazení eurosportu 2 do nabídky ... Popřípadě zařazení sportu 2 ! Oba tyhle programy jsou nesmírně kvalitnější, než jejich bratři jedničky ! DĚKUJI, pěkný den, pěkný signál ! ! !

Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni. Sleduju prevazne jen sport - hlavne fotbal, tenis, sipky. A pokud nebezi zadny sport, tak sleduju hokej :P (to vite, obrovsky fanousek fotbalu)....

Lolem123
Registrace: 8/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Eurosport 2

to musíš poprosť tam toho hore

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

Takze tedy skylink jeste tyhle dva programy nema, ok ?

Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni. Sleduju prevazne jen sport - hlavne fotbal, tenis, sipky. A pokud nebezi zadny sport, tak sleduju hokej :P (to vite, obrovsky fanousek fotbalu)....

Lolem123

nema veru, ale taka cyfra + ma obidva a naviac aj v HD kvalite a samozrejme z ceskym dabingom

Lenivosť je matka núdze.

Vlado Fogo
Registrace: 8/2004

Skylink ho beztak nebude mít. Bude to CSLink :))

ASRady
Registrace: 12/2008

ASRady

aspon že tam R^

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

ASRady

Len kde to narvu ;)

Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.

Blooddog
Registrace: 12/2006

a kdo by ty channels jako cvakal? nebo si myslite ze za 11EUR dostanete pridavano nonstop? ... cvakat cvakat & cvakat

at se dari, ahoj ;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

jak keby od seba nemohli preberat programy cslink- skylink

mbfin
Registrace: 10/2008

alfasex

Nonstop nie,ale rezervu maju ;) (co sa financii tyka)..len kapacitu na satelite nemaju volnu momentalne

Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.

Blooddog

Blooddog

Na 12.070 má CS momentálně 1 HD program (je předpoklad, že na kapacitě CS Linku zůstane i v případě dohody na simulcryptu se Skylinkem) a 7 SD programů. Takže jak znám CS Link, určitě tam ještě něco nacpe. Jen doufám, že avizované Discovery bude simulcrypt od Skylinku!! Btw. ESP2 je poslední program, který mi citelně chybí, tak už aby to bylo.

Chercheur
Registrace: 9/2008

RE: Eurosport 2 BL

Doufám, že bude v CS Linku dříve než Digi vymění všechny karty za nové

viking
Registrace: 9/2005

Chercheur

Urcite nie...to by neboli presuvali programy z toho TP na plny TP (11876)

Blooddog

Proč

na 23.5 mi jede němec.eurosport2 ,anixe sd,hbo comedy-jede to volně ,nebo to odkod.x-cam,ve kterém mám skylink,děkuji.

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

spyko -- tobe jede eurosport 2 ? Na skylinku ? Dej mi prosime zadavaci informace na naladeni, dikes !

Lolem123

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra