Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Předplatné programů

Jsem majitelem karty CSLINK a předplatil jsem si TOP balíček. Z centra mi přišla zpráva že programy jsou aktivovány ale bohužel jdou pouze některé. Zkoušel jsem automatické ladění satelitu a bohužel nic. Prosím o radu.

radek218
Registrace: 1/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Předplatné programů

Kontaktovat CS Link

Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)

technikTKR
Registrace: 6/2004

NO ne tak rychle,

já bych prvně zkontroloval zápisy na kartě, potom origo CW čtečka, počkat na čt1 jestli se nenačte- ap.Mi při změně z total na mých 6 to trvalo půl dne než se korektně náčetly programy-všechno ok!!

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

re:

Je-li programová sada aktivována(zjistíš ověřením aktivních služeb)tak doporučuji reflash karty,případně origo cryptoworks modul,či čtečku.

Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK

lubbik
Registrace: 11/2006

Budou naskakovat postupně,někdy pomůže úplně vypnout sat.přijimač,nebo nechat zapnutý na programu čt1,takto radí cslinka a tak mi i programy naskočily.Chce to jen trpělivost a zbytečně se k ničemu neunáhlit.

kleopatra
Registrace: 7/2008

radek218

No co,stale to nejde komplet??Ak nie,tak co ide?

Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.

Blooddog
Registrace: 12/2006

Asi to bude čtěčkou karty.

No taky sem měl stejný problém před rokem. Pak sem se naštval, koupil sem novej přijímač, a vše jede okey. Proč to nefakalo? Protože ten můj starej krám Ferguson neměl origo čtečku karet Crypto.

ASRady
Registrace: 12/2008

Dotaz je zmatený.Nenapsal jsi,jestli jsi tím automatem vůbec všechny naladil.Někteří zákazníci si myslí,že když si něco zaplatí,tak se jim to taky naladí.

Sekyra
Registrace: 1/2004

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra