![]() |
|
jak na vplug v DVB dreamZdravím,chtěl bych vyzkoušet D*gi přez emu. satelit směřuje 1w thor. V dvb dream kliknu na nějaký kanál třebas nova spustím plugin vplug a tam už se nějak ztrácím zkoušel jsem podle návodů ale asi mě něco pořád uniká. dokáže někdo poradit? děkuji za odpověď |
milda001
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 14 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
RE: jak na vplug v DVB dreamto jsi myslel správně R^ |
netace
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 3 747 |
![]() |
|
RE: jak na vplug v DVB dreamDneska jsme vyzkoušel ProDVB a docela povedný prográmek, nicméně nainstaloval jsem už myslím dobré kodeky (všechny smazal a nainstaloval k-lite) CT4 i ostatní kanály, které nešli se mě spustily. Ale když jsem přepnul a chtěl znovu pustit CT4 tak už nešla.Někdy jde, ale většinou nejde. Signál ve win xp je kolem 44-67% zaleží na pořadu.ve Win 7 je pořád na 100% |
milda001
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 14 |
![]() |
|
RE: jak na vplug v DVB dreamten progdvb používá vlastní kodeky, aby ti korektně šlapal DVBDream tak je zapotřebí mít nainstalovaný CyberLink PowerDVD 8 a HDPack2.1 ostatní kodeky a hlavně K-lite je nesmysl dávat do pc akorát si ho zase reš |
netace
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 3 747 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
![]() |