![]() |
|
2 hd prijimace zdielanieZdravimPoradte chlapci dobru kombinaciu satelitov. Potrebujem do obyvacky nejaky dvojtunerovy HD prijimac s dobrou podporov a EMU ktory dokaze zdielat karty po LAN a ma miesto na disk, a k tomu jednotunerovy HD prijimac ktory by zdielal tiez a ma aj EMU. Casom k tymto dvom chcem dalsie na zdielanie HD prijimace cez switch.Vsetko tak do 500 euro. ROzmyslal som nad AZ Premium HD a Fergusonom ARIVA 200. Len ten Premium nema ten druhy tuner dorieseny este a nieviem ci Ariva vie zdielat po Lan cez Linux. |
stano77
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 182 |
![]() |
|
RE: 2 hd prijimace zdielaniedaj pred tu patku este jednicku a mas za to original dream 8000 a dream 800 a nemusis sa patlat s kadejakymi kramami. vsetko chodi na 1 sup, ma to vzdialenu spravu a tu 8000 mozes rozsirit aj o dalsie 2 tunery.. trebars ja mam 2x dvb-s2 coz je standart vybava + 1x dvb-c + 1xdvb-t .. a do duchodu pokoj :laughing:Lenivosť je matka núdze.
|
Vlado Fogo
Registrace: 8/2004 Příspěvků: 2 512 |
![]() |
|
RE: 2 hd prijimace zdielanieVF to napsal naprosto správně když kvalitu a spolehlivost tak na Tvuj požadavek DM 8000+ DM 800 ale je to peněz že jo ??? :)) :))Ale žijeme jen jednou než si tahat do baráku ty šroty v cenně dobré večeře ve dvou s dobrého vína.. Stejně budou za chvíli zase bez podpory |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
![]() |
|
RE: 2 hd prijimace zdielanie...a když už, tak už - kup ty dream8000 4ks ať to všechno šlape 2x líp.S herym do zlodějského nebe
|
dkdkdk
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 560 |
![]() |
|
re...Chlapci ale ja nekradnem... Aspon mi napiste ci ta Ariva dokaze zdielat kartu s HD premium a ci do siete neskor cez switch budem moct zapojit viac kusov Ariv.Diky |
stano77
![]() |
|
RE: 2 hd prijimace zdielanienekradne nikto z nas, len vies kto neprepije a neprefajci ma, cize je to otazka priorit :)))ale spat k dotazu. kup si teda economy riesenie, dreambox 500 a k nemu octagona 918, pripadne v najhorsom pripade aj tu arivu Lenivosť je matka núdze.
|
Vlado Fogo
Registrace: 8/2004 Příspěvků: 2 512 |
![]() |
|
re..Vlado... diky...len ani jeden asi nie je dvojtunerovy. Poradili mi na inom fore HD box 9200 a ako slabsi tu arivu... alebo aj nieco lepsie ako arivu. Vlado co vravis na ten HD 9200? |
stano77
![]() |
|
RE: 2 hd prijimace zdielanieHD Box 9200 ide celkom dobre,soft vo vývoji.Podľa mňa to nie je tak stabilná mašinka ako napr. DM500,resp. Octagon 918 ako Ti radí vyššie. Nevyrovná sa im ani rýchlosťou pri prepínaní.Obrazovo v SD sa mi vidí lepší ako Octagon 918,v HD totožný.Je to linux,zatiaľ soft v plienkach,avšak to čo píšu tak aj chodí, a nie je toho málo.Vie robiť server,čo Octagon voči iným nevie. HDBOX 9200 nemá možnosť interného HDD (ak nepočítam DODO). GI LX3, Octagon SF8008, T-90
|
Rasto
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 941 |
![]() |
|
re...diky Rasto...asi pojdem do toho HDBOX 9200 a tu arivu este za nieco do 200 euro zamenim..... co je HD a vie po linuxe zdielat..... |
stano77
![]() |
|
Re:S Octagonom som bol spokojný. Arivu nepoznám,resp. nikdy som ju nemal v rukách. Čítal som o nej rôzne články,diskusie.Preto ak máš možnosť osahaj si tú Arivu,hoci jej cena je taká,že ak sa Ti nebude vidieť,hodíš do kontajnera. :laughing:PS. Časom prídeš na to,že prvá reakcia na Tvoju otázku bola tá správna odpoveď. GI LX3, Octagon SF8008, T-90
|
Rasto
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 941 |
![]() |
|
RE: 2 hd prijimace zdielanieprečo komlikovat jednoduché veci - budeš sa iba trápiť a po fórach chodiť a nespokojný budeš. Riešenie je DMnikdo moudrej z nebe nespad, ale lenivost je hybnou silou pokroku
|
pepiino
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 1 356 |
![]() |
|
![]() |