![]() |
|
ARD HD zahájí pravidelné vysílání 12.2. v 18:00na programu budou v HD obsáhlé přenosy ze zimní olympiády ve Vancouveru (které zaplní většinu vysílání a budou se jako už tradičně střídat mezi ARD a ZDF) a překvapivě hned ze začátku i sportovní pořad Sportschau, který mapuje dění v německé bundeslize i první sportovní přímý přenos (ženský fotbal Německo-Korea) a tradiční televizní tvorba ví zum bajšpíl Das Wunder der Liebe ódr Für immer Afrikaviz přehled na: www.digitalfernsehen.de/news/news_871542.html Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: ARD HD zahájí pravidelné vysílání 12.2. v...No konečně..To jejich pouštění HD jen ! na Velikonoce,Vánoce a Svatýho nikdejše už bylo trapný jak nějaký balkán.. |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
![]() |
|
vortiUž jsi nějak zjištoval, v jakém rozlišení to k nám z Vancouveru poteče?Už mám kompletní rozpis všech zajímavých sportů včetně našich časů, beru si na to zbytek loňské dovolené. ;) Přes den budu montovat, od 19hod začíná program a poslední akce by měli končit kolem deváté ráno. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: ARD HD zahájí pravidelné vysílání 12.2. v...ne. ale jsou to blbý časy, pozdě v noci mi chodí špatně BBC HD a já mám radši, když to celý vysílání je přímo z místa dění včetně studií a tak. je to lepší atmosféra. takže pro mě přichází do úvahy jedině ARD/ZDF nebo BBCVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: ARD HD zahájí pravidelné vysílání 12.2. v...To víš, je to 9 hodin pozadu, ale já myslim, že se to dá.Hokej, Sáblíková, skoky, Bauer a možná Verner, nic jiného nemusim. Já BBC HD nemam, spíš spoléham na ČT, myslim že to bude OK. Oni to umí dělat výborně. Hlavně aby byl obraz v pohodě. On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: ARD HD zahájí pravidelné vysílání 12.2. v...Cele OH budou snimany a distribuovany 1080i. Budou pouzivat Panasonic P2 HD.Fuba 85, Inverto Black Premium, SG-2100A Moteck, Skystar HD2, HTPC
|
pavsla
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 509 |
![]() |
|
RE: ARD HD zahájí pravidelné vysílání 12.2. v...To by bylo OK.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: ARD HD zahájí pravidelné vysílání 12.2. v...možná to zase budou dávat celý někde volně na badru nebo nilesatu, stejně jako letní olympiádu v číně. takže bude zase jedna možnost navíc. ale zimní sporty nejsou v těch pouštích zrovna populárníVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: ARD HD zahájí pravidelné vysílání 12.2. v...Snad to konverzi z 1080i/30 na 1080i/25 nepokazi. ;-)Fuba 85, Inverto Black Premium, SG-2100A Moteck, Skystar HD2, HTPC
|
pavsla
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 509 |
![]() |
|
RE: ARD HD zahájí pravidelné vysílání 12.2. v...@Saxon: to je dost, že si dopřeješ dovolenou:))@vortimond: chtěl jsem se zeptat už dříve na příjem 10847v, přestože mám dobrý příjem A2D (samozřejmě relativně), připadá mě signál BBC HD slabší. Teď, když čtu, že v noci je příjem slabší i u tebe, tak u mně už úplně padá možnost nastavit případně v potřebný době parabolu právě na tuto freq. Devítihodinová plus diference není pro nás (pro mně) moc příznivá. Přesto se těším, že budete referovat jak a kde OH sledujete. |
knawi
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 2 411 |
![]() |
|
RE: ARD HD zahájí pravidelné vysílání 12.2. v...já sleduju na zahr. programech i zprávy, předpověď počasí a samozřejmě i zápasy český reprezentace :laughing: jak bych se jinak zdokonalil v němčině a angličtině. při sledování novy a čt ani náhodou. k tomu příjmu poslední možnost vyměním kabel za nějakej belden, jestli náhodou tenhle starší obyč není třeba už trochu špatnej.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
![]() |