Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Programy na orbitu

ARD HD zahájí pravidelné vysílání 12.2. v 18:00

na programu budou v HD obsáhlé přenosy ze zimní olympiády ve Vancouveru (které zaplní většinu vysílání a budou se jako už tradičně střídat mezi ARD a ZDF) a překvapivě hned ze začátku i sportovní pořad Sportschau, který mapuje dění v německé bundeslize i první sportovní přímý přenos (ženský fotbal Německo-Korea) a tradiční televizní tvorba ví zum bajšpíl Das Wunder der Liebe ódr Für immer Afrika
viz přehled na:
www.digitalfernsehen.de/news/news_871542.html

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: ARD HD zahájí pravidelné vysílání 12.2. v...

No konečně..
To jejich pouštění HD jen ! na Velikonoce,Vánoce a Svatýho nikdejše už bylo trapný jak nějaký balkán..

pat
Registrace: 1/2006
Galerie: pat

vorti

Už jsi nějak zjištoval, v jakém rozlišení to k nám z Vancouveru poteče?

Už mám kompletní rozpis všech zajímavých sportů včetně našich časů, beru si na to zbytek loňské dovolené. ;)

Přes den budu montovat, od 19hod začíná program a poslední akce by měli končit kolem deváté ráno.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

ne. ale jsou to blbý časy, pozdě v noci mi chodí špatně BBC HD a já mám radši, když to celý vysílání je přímo z místa dění včetně studií a tak. je to lepší atmosféra. takže pro mě přichází do úvahy jedině ARD/ZDF nebo BBC

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

To víš, je to 9 hodin pozadu, ale já myslim, že se to dá.
Hokej, Sáblíková, skoky, Bauer a možná Verner, nic jiného nemusim.

Já BBC HD nemam, spíš spoléham na ČT, myslim že to bude OK.
Oni to umí dělat výborně. Hlavně aby byl obraz v pohodě.

On Air!

Saxon

Cele OH budou snimany a distribuovany 1080i. Budou pouzivat Panasonic P2 HD.

Fuba 85, Inverto Black Premium, SG-2100A Moteck, Skystar HD2, HTPC

pavsla
Registrace: 6/2006

To by bylo OK.

On Air!

Saxon

možná to zase budou dávat celý někde volně na badru nebo nilesatu, stejně jako letní olympiádu v číně. takže bude zase jedna možnost navíc. ale zimní sporty nejsou v těch pouštích zrovna populární

vortimond

Snad to konverzi z 1080i/30 na 1080i/25 nepokazi. ;-)

Fuba 85, Inverto Black Premium, SG-2100A Moteck, Skystar HD2, HTPC

pavsla
Registrace: 6/2006

@Saxon: to je dost, že si dopřeješ dovolenou:))
@vortimond: chtěl jsem se zeptat už dříve na příjem 10847v, přestože mám dobrý příjem A2D (samozřejmě relativně), připadá mě signál BBC HD slabší. Teď, když čtu, že v noci je příjem slabší i u tebe, tak u mně už úplně padá možnost nastavit případně v potřebný době parabolu právě na tuto freq. Devítihodinová plus diference není pro nás (pro mně) moc příznivá. Přesto se těším, že budete referovat jak a kde OH sledujete.

knawi
Registrace: 3/2007

já sleduju na zahr. programech i zprávy, předpověď počasí a samozřejmě i zápasy český reprezentace :laughing: jak bych se jinak zdokonalil v němčině a angličtině. při sledování novy a čt ani náhodou. k tomu příjmu poslední možnost vyměním kabel za nějakej belden, jestli náhodou tenhle starší obyč není třeba už trochu špatnej.

vortimond

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra