![]() |
|
HD příjem TV novaPokud mám na karte CSLINK aktyvovaný HD příjem a HD přijímač, bude mi na klasickém televizoru ukazovat.Děkuji za odpověd. |
mamproble
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 12 |
![]() |
|
RE: HD příjem TV novajestli to máš jak propojit,tak bude..akorát rozlišení nebude HD |
chico100
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 7 |
![]() |
|
HD příjem TV novaSamozřejmě bude. Záležet bude na připojení HD přijímače k televizoru - máli HD přijímač SCART nebo CVBS (bílá, červená, žlutá). Na těchto výstupech bude normální signál (ne HD). Je třeba ale vyzkoušet, ne u všech HD přijímačů je takový downscaling (přepočítání obrazu směrem dolů) na SCART možný.P.S.: Ale je to jako sednout na babetu v motocyklové kombinéze a helmě Valentina Rosssiho.Pojedete, ale bude to vypadat KO. ;) ;) |
jenda99
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 16 |
![]() |
|
RE: HD příjem TV novaIde ale Free |
Vladi
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 735 |
![]() |
|
RE: HD příjem TV novaPOKUD MÁŠ NA MYSLI "CRTÉČKO" TAK V HD TO NEUVIDÍŠ.KUP SI SONY SE ZABUDOVANÝM DVB-S TUNEREM A NEPOTŘEBUJEŠ ANI PŘIJÍMAČ KOPNEŠ TAM MODUL + KARTU A JEDEŠ V HD. CENA SONKY JE ASI KOLEM 20000 V 82´ FULL HD. :))) |
HURIICANE
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 26 |
![]() |
|
RE: HD příjem TV novaAt dělám všechno možné ruzně ladím mám jenom zvuk a nemám obraz |
mamproble
![]() |
|
HURIICANETo se nedá po tobě číst, nauč se netiketu.Jen si nekupuj tv se SAT , to fakt blbost na entou. Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
Jenda 99Děkuji za vysvětlení, já mám přijímač Topfield 7700 HD. Pokud sním máš skušenosti s výpadky nastaveni a přenosem HD porad. Dekuji |
mamproble
![]() |
|
![]() |