![]() |
|
Hříšní lidé Města pražského (1/13)JOJ Plus dnes ve 20 hod. Prý ve slovenském znění ? Vravel mi to Jano co unás robí na katru.To by mohlo bejt celkem zajímaví -neumim si to představit |
VYDRA004
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 729 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
RE: Hříšní lidé Města pražského (1/13)A s CZ titulkama v obraze :razz:Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
RE: Hříšní lidé Města pražského (1/13)Tomu nevěřim, takový blbci snad na Slovensku nejsou.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Hříšní lidé Města pražského (1/13)Zato uvás sú predabovali slovenskú rozprávku do češtiny. Rv :8) |
fsat
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 738 |
![]() |
|
RE: Hříšní lidé Města pražského (1/13)no,no... |
kuldan
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 236 |
![]() |
|
RE: Hříšní lidé Města pražského (1/13)Třeba byla v originále blbě namluvená, nebo nazvučená.Marvana a Filipovskýho ve slovenském jazyce? Nezlob se, ale tohle by mohlo napadnou akorát vola. On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Hříšní lidé Města pražského (1/13)Saxon čo tu trepeš bola to rozprávka zo slovenskými hercami čo do toho pletieš Filipa z Marvim.A nejaký blb odvás ju predabovaldo češtiny. Rv :8) fcuk |
fsat
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 738 |
![]() |
|
Takové věcijsou pak ale naprosto nekoukatelné. Osobně nejsem schopen koukat na filmy s Belmondem, pokud ho nemluví Tříska nebo Krampol. Stejně tak nejsem schopen akceptovat nový dabing Osobního strážce, kde Kostnera nedabuje Donutil. Prostě se to nedá poslouchat!Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!
|
Enik
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 2 683 |
![]() |
|
RE: Hříšní lidé Města pražského (1/13)chlapci, chlapci nejaký pomýlený chlapec vám niečo nakuká a vy na to skočíte! Tak potom ked to bude v SK jazyku, prečo by upútavky na tento seriál dávali v češtine? Akože zmysel toho?Minule som síce nadával že Parna a Nepárna /sudá a lichá/ išla v inom ale predsa len českom jazyku na Jojo plus ako na ten čo sme zvyknutý z kín, bol to des, takže ja verím že to pôjde ako má a p. Marvan bude mluvit hezky pekne a plynule. ;)3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 3 160 |
![]() |
|
@VYDRA004...Jano od katru povedal :laughing:Raději večer zajdi do krčmy,tam se dozvíš vše z první ruky :) VU+ solo2 ; VU+ uno ; AZBOX HD Premium ; 28,2°v;23,5°v;19,2°v;13°v;1°z;4°z 2x parabola 100cm
|
martin5
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 889 |
![]() |
|
RE: Hříšní lidé Města pražského (1/13)Pamatuji si, že jeden slovenský seriál běžel na ČT v duálu, myslel jsem si že blbě slyším. Je to bída, moje děti rádi sledují slovenské večerníčky, a po slovensky víceméně rozumí, moje šestnáctiletá neteř nikoli. Ale už jsem taky zažil jak se čech se slovákem bavili lámanou němčinou, a to je teda humus. |
Martin79
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 1 697 |
![]() |
|
RE: Hříšní lidé Města pražského (1/13)Filmy s L. de Funesem se taky dabují znovu do slovenčiny, ne?Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
RE: Hříšní lidé Města pražského (1/13)takhle začínala NSDAP... |
kuldan
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 236 |
![]() |
|
RE: Hříšní lidé Města pražského (1/13)Slováci mají nádherný dabing třeba Mrazíka, Popelky se Šafránkovou, S tebou mě baví svět, Sestra v akci.Nic horšího jsem ještě neslyšel Rv |
netace
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 3 747 |
![]() |
|
fsatNějaké vaše rozprávka mi je u zadní části těla, ale kazit jeden z nejlepších seriálů československé historie slovenským dabingem je podle mě blbost.A plést blbosti v tomto treadu si začal pouze ty. Co má společného nějaká pohádka s HLMP? On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Hříšní lidé Města pražského (1/13)Hříšní lidé města pražského no to mám radost muj zamilovaný seriál a "Jedová chýše".Ještě že se tu hádáte jinak bych to ni neveděl takže děkuju. A první díl už žhavím HDD. R^ |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
![]() |
|
patTaky ho mám rád. Jsou tam kolikrát hezké záběry na starou Prahu, nebo nádherná příroda na Zbraslavi. Taky tam je vidět ten známej obraz v kanclu na "čtyřce", stejnej je vidět i v Zemanovi, taky na "čtyřce". ;)On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Hříšní lidé Města pražského (1/13)@Pattady to máš hezky česky http://uloz.to/hledej/?q=hrisni+lide+mesta+prazskeho |
netace
![]() |
|
RE: Hříšní lidé Města pražského (1/13)@Netace jj díky@saxon jojo o tom obraze vím krásnej !! výhled na Karlův most Major Zeman taky moje krevní skupinu na to mužu čumět furt.Zorvna včera si nebylo z těch tisíce programů na satu co vybrat tak jsem tam šoupnul "Konec velké šance" agenta Bláhu. :) Ale už o tom radši nebudu psát nebo my tu někdo uvědomělej napadne že je hanba koukat na takový seriál :))) :))) cau |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
![]() |
|
RE: Hříšní lidé Města pražského (1/13)@netacekde si prosim ta videl slovenky dubbing na Popelku (Šafránkovou), S tebou mě baví svět som si isty, ze take dubingy neexistuju !!!! @VYDRA004 ty rad provokujes, ze? |
losparabo
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 382 |
![]() |
|
RE: Hříšní lidé Města pražského (1/13)Tak jsi se měl dívat teď o svátky na slovenské programy, tam by jsi to někde viděl, už si nepamatuji kdy dávali co na kterém programu. |
netace
![]() |
|
RE: Hříšní lidé Města pražského (1/13)no tak s tebou mě baví svět byl určitě česky.A Mrazík se mi líbil ve slovenčině zejména to slovo kterým označovali ty padající kyje , bohužel jsem ho zapomněl , bylo skvělé. |
kiss
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 146 |
![]() |
|
Pro PataPěkný večer,potěšil jsi mě,že máš v oblíbených také starší "naše" seriály.Není tomu tak dávno co jsem zabrousil ve své videotéce k Zemanovi.Takže dnes to bude určitě JojPlus a trocha sněhu. R^Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 858 Galerie: Kamil_k4 |
![]() |
|
@ kissno predsa budzogáň :))) |
marianm
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 154 |
![]() |
|
re:VYDRA004Ja by som ti dal taký banán za spam..... a ešte aj niečo iné... ;P |
dano01
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 371 |
![]() |
|
RE: Hříšní lidé Města pražského (1/13)ale aka velka odozva na blbu temu :bigeyes: |
mjamriska
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 713 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
![]() |