![]() |
|
Koupě HD přijímačeDobrý den,měl bych prosbu, potřeboval bych radu ohledně koupě nového HD přijímače. Tady jsou moje požadavky na tento přijímač. Obraz 1080p a hlavně co nejkvalitnější zpracování obrazu. Mým favoritem je Vantage VT-1 Full HD PVR, ale ten ještě není v prodeji, takže s ním asi nikdo ebude mít žádné zkušenosti (zde vycházím ze zkušeností uživatelů s předcházejícím modelem, kde byl dle nich obraz vynikající oproti konkurenci) Nechci zde rozpoutat bitvu o tu nebo tu značku, jen by mě bajímaly osobní zkušenosti uživatelů. Jde mi hlavně o kvalitu obrazu proto 1080p (bude na plasně 65 palců) Další vymoženosti jako PVR, více tunerů jsou k plusu ale není podmínkou. Jsou vůbec další přijímače s 1080p? Díky za každé info |
starmann
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 3 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
Koupě HD přijímačeInverto HD * obraz i tuner OK |
mini
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 691 |
![]() |
|
Vantage VT 1 Full HD PVRV rozvijejici diskuzi jste panove ale zcela zapomneli na pristroj, ktery zaznel v Dotazu Starmanna.http://www.vantage.cz/hdtv-satelitni-prijimace/814-Vantage-VT-1-Full-HD-PVR.html Jaky bude a bude drazsi nez V8000?
Vantage 7100....¤110cm....motor SG 2100
|
jaryk6
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 32 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
![]() |