Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Titulky u ČT HD - dopis Mascomu a CT

Dosla mi trpelivost s titulky u CT HD, ktere jsou jako vychozi(nikoliv vypnuto). U meho satelitniho pristroje se musi vypinat pri kazdem prepnuti, nepomohl ani zakaz v menu.

Napsal jsem na CT a v kopii na Mascom, z Mascomu mi prisla odpoved hned, ze budou komunikovat z CT a jestli nezmeni CT razeni titulku, tak vydaji neprodlene po radnem zacatku vysilani CT HD update firmware.

Z CT mi neprisla reakce vubec zadna.

Takze bych na timto chtel pochvalit Mascom za rychlou odpoved s prislibem reseni a pohanet CT, ktere i kdyz platime z nasich poplatku, tak nam ani nestoji za odpoved na e-mail. Klasika...

Preji kvalitni signal

rejča
Registrace: 10/2007
Odpověď v diskusním vlákně

re :

U žádného přístroje jsem se s tím zatím nesetkal,Mascomy neprodávám.Jsem zvědav,co s tím tedy udělají...

Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK

lubbik
Registrace: 11/2006

re:rejča

Co má ČT s týmhle problémem společného? Je to zaležitost sat. mašiny a hlavně její náplni-firmware.

erik1
Registrace: 12/2007

RE: Titulky u ČT HD - dopis Mascomu a CT

ono dat vychozi titulky jako "Czech dvb" misto vypnuto je prasarna

rejča
Registrace: 10/2007

i takto se poznají lepší a horší přijímače

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Jo jo s mascomem se dá mluvit mám ten samý problém i přes zákaz v menu to tam skáče,je to bída ,ale Mascom to vyřeší problém byl i se zobrazováním titulků u NGC a NGC Wild a po mém nahlášení problému se do měsíce na tyto kanály dalo dívat. ;) :bigeyes:

bojda
Registrace: 5/2009

Kdežto u Topfieldu do dodnes nefunguje a to se člověk může upsat.Nejhorší na tom je že právě Topfield TF6000CR nabízí CS Link

bojda
Registrace: 5/2009

TF6000CR není HD,proto to dodnes nejde R^ R^ R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

zdravím,mě to dělalo taky vypnul jsem to v nastavení přístroje ,ale mám TECHNISAT DIGICORDER HD S2.zdraví Luboš

bonicek
Registrace: 10/2008

Problém vyřešen

Zdravím. Vlastním MASCOM MC 2100 HDCI-USB a taky mě štvaly ty titulky na ČT HD. Ale až teď jsem napsal do firmy MASCOM a okamžitě mi poslali nový S/W, abych si ho mohl stáhnou na "flešku " a následně tak mohl přesoftwérovat satelitní receiver. Díky MASCOMU se to povedlo, akorát po nainstalování a restartování přístroje se musí ještě v menu ty titulky vypnout a je po problému. Poslali i podrobnou fotodokumentaci, jak správně postupovat. Pokud někoho ještě trápí tento problém, ať mi napíše na e-mail: karelkessler@seznam.cz a já to přepošlu. Mascom opravdu okamžitě reagoval a vyšel mi vstříc R^ .Bryxus.

sluknov
Registrace: 9/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra