![]() |
|
Nat.GeoUž to bude pomalu měsíc co pan Glisník oznamoval a sliboval,že do koce roku bude Nat.Geographic v češtině,ale máme pomalu půlku ledna a stále nic.Kdepak se stala asi chyba,jinak očekával bych od pana Glisníka za čtvteční a páteční výpadek Novy HD omluvu a ne jen tlachání o tom že nevěděli kde je problém,to mě jako spotřebitele nezajímá,tak pro příště.Každopádně po tomto článku očekávám své jméno na Back listině ,protože pokud se tady někdo opře o jednu či druhou platformu tak má smůlu,je to tady jak za bolševika................... Rv Rv Rv |
bojda
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 272 |
![]() |
|
RE: Nat.Geop.glisník stím nemá nič spoločného s dabingomtreba hledať vinu inde 🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
@bojdaPan Glisník není provozovatelem stanice NGC.Svoji připomínku proto adresujte přímo NGC. Uvidíme, uslyšíme :) Snad :)
|
redakce
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 2 279 |
![]() |
|
RE: Nat.GeoTak o tom nemá tlachat když nemá černé na bílémRv |
bojda
![]() |
|
RE: Nat.Geopokud vím,sliboval do konce ledna a pokud se ani tak nestane,neni to vina Glisníka,neblbniDiablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 5 423 |
![]() |
|
RE: Nat.Geopokud já vím sliboval do koce roku |
bojda
![]() |
|
bojdahttp://www.channels.cz/tv_programy.htmtu sa stažuj 🇸🇰
|
Jupi
![]() |
|
RE: Nat.Geohttps://www.parabola.cz/zpravicky/10266/skylink-ngc-bude-v-cestine-bez-madarskych-reklam/ |
bojda
![]() |
|
RE: Nat.Geo"Ale to nemohu slíbit, nezáleží to jen na nás",🇸🇰
|
Jupi
![]() |
|
bojdanikoli,,,,lokalizování do ČJ bylo plánováno na začátek příštího roku...dokonce mám pocit,že termín je unor.Ale rozhodně za to nemůže Glisník Bojdo...ten max.tlumočí to co mu programer či jiná instituce slíbí.Toto není v žádném případě jeho záležitost.Diablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
![]() |
|
Bojda""Tedy pokud vše půjde podle plánů.""Diablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
![]() |
|
RE: Nat.GeoRozhodne p. Glisnik nic nesliboval! Jen oznamoval, co by mohlo nastat. Ale tez uz cekam na ten dabing! Lepsi by byla i celkove ceska mutace NG.Skylink CZ, Skylink SK v šuplíku, HBO Max + SkyShowtime
|
faust
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 260 |
![]() |
|
bojdaGlisnik len tlmocil,co mu povewdali zastupcovia distributora NGC ;) a ti maju na stranke uvedeny termin koniec roka 2009Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 269 |
![]() |
|
RE: Nat.Geoteda nie termin,ale maju napisane,ze je plan to spustit koncom rokaČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
![]() |
|
cb21http://www.channels.cz/natgeo_ch.htmziadny zaciatok roku 2010 Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
![]() |
|
RE: Nat.GeoČo plačete. Máte tam titulky. Učte sa po anglicky.VU+ Uno 4K SE. T- 90, 5,4,1,9,13,16,19,23,28
|
McLaren
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 259 |
![]() |
|
VysvětleníPro bojdu i ostatní: To, že NGC bude do konce roku 2009 s českým zvukem máme od NG černé na bílém, dokonce přímo ve smlouvě. Nebylo splněno, takže můžeme NGC vypovědět a vypnout. To je ovšem to jediné, co můžeme udělat. Variantu vypnutí NGC zvažujeme a NG jsme již o tom informovali. Pevně věřím, že k tomu nebudeme nuceni přistoupit. Jen pro upřesnění - v oboru dělám dost dlouho na to, abych "sliboval" něco, co nemohu zaručit. Pouze jsem oznamoval záměr provozovatele programu. Je mi ovšem jasné, že ať to řeknu jakkoli opatrné, někdo mě vezme za slovo a bere to jako slib. S tím ale dokážu žít :) Jaromír Glisník |
jglisnik
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 274 |
![]() |
|
RE: Nat.Geoja celkom nerozumiem, ci vyroba toho dabingu je az taka draha alebo co, ved este je zopar programov, kde dabing chyba, ako napr. cartoon network, boomerang, niektore filmy na cinemaxe a pod. Pravdu povediac jazyky ma zivia, cely den musim v robote kecat ang a nem, a ked pridem domov unaveny, tak chcem pocut slovencinu resp cestinu a nie namahat mozgove zavity pri preklade anglickeho audio. Madari maju na vsetko dabing a je im dobre... ;P |
dalko
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 984 |
![]() |
|
RE: Nat.GeoOsobně bych dabing nepotřeboval vůbec, titulky mi bohatě stačí. Co ale nemohu přežít je vysílaný formát u HBO. To se snad nedá ani pojmenovat. Buď přepnout na letterbox a mít to ořezané ze všech stran, nebo panscan a pak nevidím kus obrazu horizontálně. Po přepnutí na "normální kanál" pak toto nastavení zase přepínat..Opravdu se s tím p. Glisník nedá něco dělat? To už lépe vysílat ve 4:3, s tím si každá tv poradí lépe. Pochopil bych to u free kanálu tv Noe... Děkuji za odpověď. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
![]() |