![]() |
|
DVD-RAMNepatří to sice sem, ale byl bzch rád, kdyby mi někdo odpověděl, má smysl investovat do tohoto formátu? DÍK |
vlcek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 714 |
![]() |
|
RE: DVD-RAMnemá kup si flash |
netace
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 3 747 |
![]() |
|
RE: DVD-RAMMá. Flash je dobrý pro přenos ne pro trvalé zálohy. Rozdíl v ceně bez RAM a s RAM je v desetikorunách. Pro zálohování dat, fotek a pod super a to způsobem jako na HDD s pěkným přepisema hlavně výdrží. Nevyplatí se pro zálohu filmů.Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 2 651 |
![]() |
|
RE: DVD-RAMPro trvalé zálohy máš dvd-rw a né zbytečné dvd-ram, navíc přes utilitu lze udělat z dvd-rw jakoby přípojný disk ke kterému není třeba vypalovací soft. |
netace
![]() |
|
RE: DVD-RAMPro DVD-RAM taky není potřeba vypalovací soft. Funguje jako externí disk, na které lze nahrávat a mazat dle libosti. A výhoda je taková, že má opravdu dlouhou dobu uchování dat, což se o dvd-rw nedá říct ani náhodou :-) |
lukin
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 433 |
![]() |
|
RE: DVD-RAMDVD-RAM nepodporuje MP3 ??? |
vlcek
![]() |
|
netaceDVD-RW musíš s každým přihráním formátovat pokud ho tedy neformátuješ nestandartem UDF!Co výdrž? DVD-RAM je určené právě pro dlouhodobou zálohu. Kolik už DVD či DVD-RW starších nepřečteš? Velké procento. vlcek: jestli to máš na zálohu MP3 :laughing: tak vol cokoliv jiného Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 2 651 |
![]() |
|
RE: DVD-RAMJá jsem smažil dvd ještě když bylo jedno za 50kč a lze z nich číst data dodnes, tak mi něco vyprávěj o UDF, ISO, Joliet, nebo o čem chceš v tomto oboru. |
netace
![]() |
|
RE: DVD-RAMPoužívam DVD-RAM na zálohovanie fotiek z dôvodu vyššej životnosti zápisu.V minulosti som už nejaké záznamy na klasickom DVD startil a to približne za 1 rok po napálení. Na DVD-RAM jednoducho nové fotky kedykoľvek dohrám bez formátovania. Ohromný komfort. |
cigler
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 37 |
![]() |
|
RE: DVD-RAMJá jsem vsadil na MiniDisc a kupoval jsem je po 300kč, bohužel formát se nechytil, je jasné, že takto skončí DVD, CD, DVD RAM,i BLURAI a nebude to dlouho trvat, takže nemá cenu se vzrušovat co je lepší. Pokrok se nezastaví a budoucnost je v pevných pamětích. |
vlcek
![]() |
|
RE: DVD-RAMTak když používáte Tesco dvd, nebo Gigamaster dvd a Emgeton dvd tak se nedivte, že vám to prd vydrží |
netace
![]() |
|
netacemožná nevíš že Emgeton média vyrábí japonská firma Tayo Yuden,což je jednička ve světě,není důležité co je na obalu ale výrobce,Verbatim má slušné výsledky,dříve měli problémy vyráběné v indii,taivan super |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 384 |
![]() |
|
RE: DVD-RAMNení jenom Verbatim, ale jsou i další značky které toho dost vydrží. Co třeba HP, Ecodisk, Philips, Pionner ty mám osvědčené. |
netace
![]() |
|
![]() |