Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Programy na orbitu

H!T MUSIC 1W

Náhražka za Mtv Hungary docela dobrá hraje podobně jako vh1 classic žádný votravný lišty jen ten zvuk maličko kolísá ale jinak R^

Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod

skohy
Registrace: 8/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: H!T MUSIC 1W

No asi se v Maďarsku moc nezlobí. Obě náhrady za vyřazení VIVA Hu a MTV Hu se dají skutečně pokládat za hudební kanály, a to jak Music Channel Hu tak i H!T Music. Hudba není prokládána otravnými pořady o celebritách, VIP osobách a pod. Ani se nedivím, že někteří poskytovatelé služeb nemají zájem o MTV Cz. I tento program má do hudební stanice hodně daleko. Některé regionální odnože MTV v pobaltských státech dokonce zkrachovaly.

neuzil
Registrace: 7/2009

Obraz-Jakeš takeš tak na CRT
Zvuk- strašnej,jako všechny hudebni kanaly v Digi.
Obsah je na dobré urovni,ale ted to z prijmača smažu,protože se to nedá poslouchat,škoda.

Fikusak
Registrace: 7/2007

Koukám na Digi na 106-tce plazmě. Ještě jsem neoslepl a žiju docela v pohodě. Ten obraz mi zas tak strašný nepřijde. Od Skylinku mám Multi HD takže vím jak vypadá "dobrý" obraz :))) Nepřijde mi zas takový rozdíl sd Astra nebo Digi. Koukám na oboje bez výčitek svědomí a pocitu znechucení ze sebe sama :)))

lukas79
Registrace: 3/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra