Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

comag sl100hd

pri vyhledavani na tp 12110 nebo 12109 coz je nova hd a ostatni hd kanaly se to sekne na 24% a zamrzne celej pristroj.musi se to vypnout hlavnim vypinacem vzadu na pristroji.prosim poradte co s tim jinak jsem bez hd kanalu.diky

labi
Registrace: 2/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: comag sl100hd

je to zajímavý, ale mě třeba tenhle tp na tv sony ukazuje u kvality signálu žádný signál ( prázdná stupnice) a sílu signálu vysokou (stupnice plná) a přitom mi na to nova hd jede bez výpadků :lookaround: , takže tenhle tp je asi záhadnej :bigeyes:

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

jakou pouzivas tp na tyto hd kanaly kdyz ti tp 12110 nic neukazuje?

labi

ja jsem mel neco na 12110 a neco na 12109 a ted mam prd.kdyz byl ten vypadek novy hd tak jsem tyto tp smazal protoze jsem to chtel zkusit naladit znovu a tim sem na to prisel ze to je v pr......no a ted mam prd misto hd

labi

vyhod to,prodej to..je to kram...Hd neni zadne hd ale lepsi sd,to je vše.Jinak spolupráce s motorem špatná a zápisy neprochází,jen na modulech k němu určených.Software E46 je nejoptimalnejsí,ale jinak je to hruza....dal jsem to za 14 dnu pryc

Diablo je stále oukejíček!:-)

cb21
Registrace: 6/2007

tobe to vyhleda hd kanaly na tp 12110?mam soft e120 teba by to chtelo novejsi

labi

a co takhle zkusit tovární nastavení a pak to vyhledat všecho znova. Předtím se ti to taky naladilo, tak by to zase mělo jít. Tento příjmač neznám, takže nemůžu posoudit jestli je tak špatnej, nebo jestli to třeba řeší nějakej novější fw. :lookaround:

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

kdepak,vsechno jsem zkousel od tovarniho nastaveni az po automaticke ladeni vseho.automaticke ladeni zamrzlo na 60% kdyz to narazilo na zminovane tp 12110

labi

Comag sl100hd

Zdravím, na problém s tp 12110 jsem narazil při pokusu o naladění DokuCS. Ladění zamrzne při 24 % resp. 60 %. Našel už měkdo řešení? Děkuji předem za zprávu.

hujer2
Registrace: 1/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra