Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Programy na orbitu

Titanium card má někdo???

řekněte mi prosím co na tom dnes máte za programy.
/třeba Nova Helas 13E,chodí Vám to vše v pohodě???,nebo jste ji již vyřadili z provozu ??? jako škrabky na sklo auta???Jinak o tyto karty mám zájem.

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Titanium card má někdo???

Ahoj,možná tě bude kontaktovat můj kolega z Moravy.Mail jsem mů poslal cojsi uveřejnil na zdejším foru.Díky f

Fanyn
Registrace: 11/2007

Aj ja by som poprosil subory pre modru titanku na bigalli(a)centrum.sk
Dakujem

bigalli
Registrace: 4/2007

No ako chalani ???? Šlape vám to ???? Napíšte nejake prakticke skusenosti.....a skušal to niekdo aj na bielu titanku ???? dakujem

Predstavte si to ticho, keby ľudia vraveli len to, čo vedia.

johndoug
Registrace: 12/2006

Takže po trochu námahy sa dostavil očakávaný výsledok. Pekne po poriadku. Duolabs CAS3 a OS Windows 7 Ultimate (64-Bit), ktorý používam sa stále akosi nemajú v láske. Síce na Win7 používam CAS3 ako Utilities-Phoenix bez problémov. Samotné akékoľvek programovanie (Smartcard a CAM Module) cez CAS Interface Studio mi absolútne nefunguje (vždy pri kliknutí na akúkoľvek ponuku výberu súboru sa CAS Interface Studio ukončí a zavrie sa, prípadne hodí nejakú nezmyselnú hlášku a je koniec). Musel som teda nainštalovať Windows XP Mode (Windows Virtual PC) pre môj OS Windows 7 Ultimate (64-Bit) a tam rozbehať CAS3 a CAS Interface Studio 8.7 čo nebolo tiež najjednoduchšie zosynchronizovať USB s oboma OS Win. Podarilo sa a konečne som mohol pristúpiť k samotnému naprogramovaniu Titanium karty (modrá). Po načítaní ATR a identifikácie Titanky som všetko zmazal a spravil Upgrade na OS 1.06. Potom som už len vybral a navolil príslušné súbory (T3_mchellas_EEprom a T3_mchellas_Flash.hex) a dal zapísať. Po pár sekundách prebehlo všetko korektne. A to bol už len krok vyskúšať pekných pár rokov zabudnutú a nepoužívanú túto kartičku (kedysi dávno používanú na SKY Italia). Vložil som ju do CAM T-Rex a Cl-Slotu HD2. Spustil na PC SkyStar HD2 a navolil 13,0E paket Nova a nastalo milé prekvapenie. Všetky programy idú ako hodinky, teda zatiaľ ich ešte stále testujem a všetko OK. Hmm... a to som ju už na dobro odpísal a ešte dobre, že heh nevyhodil dávno do koša. Takže poďakovanie patrí milord-ovi a hery-mu! R^ R^ R^

90°E-45°W: TBS6903 Profi,Gibertini 150,QARL 3636+,Amiko GBOX V2000,Twin Inverto Black Ultra,Cavel KF114,Gigabyte GA-AX370-Gaming K7,AMD Ryzen 5 2600X,G Skill FlareX F4-3200C14-8GFX,Gigabyte GV-RX560 Gaming OC-4GD,Sound Blaster Z,Samsung SyncMaster U28E59

DDR
Registrace: 1/2006

Mám tiež Titánium modrú kartu kaď by to nebol problém bol by som rád keby si aj mne poslal čo je k tomu potrebné.
Už som to dávno nerobil tak aj s malým návodom.Vopred ďakujem,môj mail: optidud.igor@gmail.com....
Skype igorko519921

Igor

Nasiel som tiez

3 modre na dvoch mam poznacene ceruzkou Os 1.03 a 1.05 dalsia neviem aka je
Mozes zaslat i mne
TIA.
dusduz@atlas.cz

Ylva

Také jsem jednu vyhrabal, mohu též poprosit o testík? Díky!
e-mail:Jiri.Hrusa@seznam.cz

Synoet

Dakujem za ochotu

ale onen pisatel tu zabudol zdelit ze je to pre kartu Titanium 3 a tak vas vlastne taha za nos
Nic v zlom ale nabuduce napis do coho to je !

Ylva
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra