Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Skystar USB 2HD CI od Technisat

Dobry vecer.Nedavno som si kupil ten prijimac skystar usb 2 HD CI a mam problem s instalaciou.Po vlozeni instalacneho disku a stiahnutych suboroch na notebook vobec mi ho moj laptop nemoze najst a vobec nespolupracuje s mojim notebook.Ak ho niekto ma a vie ako na to,tak nech sa mi prosim Vas ozve,alebo mi napise podrobny opis,ako to nainstalovat.Bol by som strasne rad,keby mi niekto pomohol.Dakujem velmi pekne uz vopred za radu.

losik1
Registrace: 11/2008
Odpověď v diskusním vlákně

Včera jsem řešil to samé.Nemáš tam nainstalovaný ovladač.Z CD jsem dal instalaci,vše proběhlo,ale nejelo to.Mám Windows 7.Postup : ovládací panely-zařízení a tiskárny-UDST 70XX chybí ovladač.Dal jsem řešení problému-nainstalovat ovladač z CD a všechno jede.
Na stránkách Technisat.com je softwer 1.3 s podporou pro Win 7 a DVB Viewer TE2,který se mi zdá lepší.

Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix

Antoš
Registrace: 8/2007

Dakujem Antos,ja len naozaj nechapem,ako to mam spravit.Mam vistu home edition a laptop sony vaio aw11s/b full hd screen a 4gb ram.Ten novsi software som uz nainstaloval este pred tym ,uz len ten ovladac,ale naozaj neviem ako.Mozes mi to rosim ta napisat podrobnejsie?Asi nie som na tom tak dobre s informatikou,ako ty.Uz vopred Ti dakujem za radu.

losik1

Já jsem na tom s informatikou ještě hůř:-),vše vyřešil průzkumník Win.Když otevřeš CD,tak je tam položka Driver.Toto je napsané v Readme:UDST7000BDA.CopyDrivers = 10,System32Drivers.
Takže soubor UDST7000BDA.sys nakopíruješ do Windows-system32-drivers.To bude ono.Ať se daří. R^

Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix

Antoš

Dakujem Ti Antos este raz za radu,ale aj tak to neviem,ako spravit.Ten driver som nasiel,aj ten subor UDST7000BDA.sys akurat neviem,kde ho mam na viste skopirovat.Ja nemam windows32.Ak budes vediet nieco nove k tomu,tak mi este pomoz,please.Este raz Ti velmi pekne dakujem za radu.

losik1

Vistu neznám,ale někde tam musíš mít složku Windows a vní "Drivers".Či?

Antoš

stáhnout aktuální ovladače

řešil jsem to samé,na přiloženém cd zastaralé ovladače,stahnout aktuální ze stránek Technisatu a vše chodí jako z praku.

VU+ Ultimo 4K

papagiorgi
Registrace: 12/2004

RE: papagiorgi

Našel jsem toto téma, které je sice půl roku staré, ale snad nikdo poradí. Karta Skystar USB 2HD CL a W7 ,64 Bit intel core i5.Stahnul jsem ze stránek TCHST.nové ovladače, ale karta mi nejde spustit-poradíš prosím (vlk6565zavináčseznam.cz) dík R^

jan65
Registrace: 12/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra