![]() |
|
Showbox 300,problém?Dobrý den pánové,dva měsíce mám Showbox 300 plat.Vše ok,ale poslední dva dny zlobí.Vždy když přepínám kanály a pomalu se dostanu na pozici 21(tam mám Discovery)tak přestane jít zvuk(stane se to i 10x denně).Přepnu tam i zpět, ale stále bez zvuku.Musím vždy na tvrdo ze zadu vypnout přijímač a po Booting to znovu šlape.Nikde jsem se s tímto problémem na diskuzích nesetkal.Nevíte co s tím?Děkuji za informace. |
Richie13
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 4 |
![]() |
|
RE: Showbox 300,problém?1./Skus pohnúť von aj dnu so Scartkou v TV aj Satelite alebo ju vymeň,ja som si dal s pozlátenými koncovkami ide Super.2./Nahraj znovu Sw prípadne aj Seting. 3./môže to byť ale aj nektorý integráč keď sa prehreje |
Igor
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 794 |
![]() |
|
Děkuji IgorSkart mám pozlacený Thomson.Teď jsem to zase zkoušel a vždy přestane jít zvuk když se dostanu na kanál Discovery,všude jinde ok.Zapnu a jedu kanály tam i zpět v pohodě, ale jakmile zapnu Discovery tak konec.je tam SW z 15.3.2009.Myslíš, že je lepší tam nahrát nový Sw?Má to nějaké výhody?Teprve se učím s tímto strojem pracovat.Děkuji. |
Richie13
![]() |
|
RE: Showbox 300,problém?Vyzkoušej jinou pozici kanálu Discovery v paměti příjmače. |
Milan DN
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 37 |
![]() |
|
RE: Showbox 300,problém?Zálohuj na flash seting udělej továrko a znova tam vrat seting, když nepomůže tak nový soft a stáhni z jiného fora seting a udělej nový update to by snad mohlo pomoci :) |
ZDK1
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 459 |
![]() |
|
RE: Showbox 300,problém?Jedine co pomuze je treba nechat znovu proskenovat TP s Discovery. Podobna vec se stava u ESP CZ na Intelsatu.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Showbox 300,problém?Tento problém vznikne když přepneš s programu jim jam na disney channel ... pokud je máš u sebe v seznamu pak je od sebe rozděl a je to.Panasonic vieruška TX-P42, AzBOX elite, atd..
|
Karlos1
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 955 |
![]() |
|
ShowboxTak jsem přesunul Discovery na jinou pozici,vše ok,ALE začalo to zas vypínat zvuk na NG a NGW.Vypadá to,že je chyba na společné frekvenci,kde jsou tyto programy společně.Proskenoval jsem tento transp.a problém zůstává.Zajímavé je ,že to nikdy nedělalo.Vždy bylo vše ok.Mám Skylink.Asi to nechám na zítra a poprosím toho obchodníka, profíka ať na to mrkne.Děkuji všem za pomoc. |
Richie13
![]() |
|
![]() |