![]() |
|
Příjem MPEG 4 HDDobrý den na mé nové TV Panasonic TX P42C10Y se mi naladily DVB T programy Prima ČT1 Nova ve zkušebním MPG 4 HD vysílání ale jde pouze zvuk bez obrazu.V prodejně mi řekli že to je slabím signálem.Přijímam Žižkov na Colorku se zesilovačem na vzdálenost cca 20 km.Kvalita ostatních programů je výborná.Děkuji. |
MiSm
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 18 |
![]() |
|
RE: Příjem MPEG 4 HDProstuduj si navod a pojede to. Ladil jsem to u zakaznika a muselo se to ladit v jinem menu nebo tak neco, moc si to nepamatuju. |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 337 |
![]() |
|
RE: Příjem MPEG 4 HDZkuste přesně postupovat podle návodu v manuálu uloženého na Cd str 28 a dále. přidat HD kanály. Nejprve kanál 64 vymazat a znovu naskenovat. Nejprve zkontrolovat dát MENU/Ok/NASTAVENÍ/Ok/LADĚNÍ dVBT/Ok/RUČNÍ LADĚNÍ/Ok/Nastavit kanál 64 pokud bude kvalita signálu zelená tak stikněte OK a multiplex se znovu naskenuje i s HD. |
lev
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 107 |
![]() |
|
RE: Příjem MPEG 4 HDPukud máš naladěno a jede ti jen zvuk tak dej v menu přidat hd kanály a pak ti to hned pojede stejný problém byl i u bráchy a jede to ok.Žádná věda jen si přečíst návod u Panasonicu to nejde automaticky musíš to nastavit ručně. |
kanon
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 914 |
![]() |
|
Už to šlapeDíky za radu pomohl Jste mě a je to tam !!!Ty prodejci u nas mi vůbec neporadili.Na můj dotaz jestli se má něco přenastavit mi řekli že není potřeba a pokud mi to nejde mam slabý signál.To jsou odborníci značková prodejna Panasonic.Díky |
MiSm
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 18 |
![]() |
|
![]() |