Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem DVB-T

Příjem MPEG 4 HD

Dobrý den na mé nové TV Panasonic TX P42C10Y se mi naladily DVB T programy Prima ČT1 Nova ve zkušebním MPG 4 HD vysílání ale jde pouze zvuk bez obrazu.V prodejně mi řekli že to je slabím signálem.Přijímam Žižkov na Colorku se zesilovačem na vzdálenost cca 20 km.Kvalita ostatních programů je výborná.Děkuji.

MiSm
Registrace: 2/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Příjem MPEG 4 HD

Prostuduj si navod a pojede to. Ladil jsem to u zakaznika a muselo se to ladit v jinem menu nebo tak neco, moc si to nepamatuju.

J a
Registrace: 7/2005

Zkuste přesně postupovat podle návodu v manuálu uloženého na Cd str 28 a dále. přidat HD kanály. Nejprve kanál 64 vymazat a znovu naskenovat. Nejprve zkontrolovat dát MENU/Ok/NASTAVENÍ/Ok/LADĚNÍ dVBT/Ok/RUČNÍ LADĚNÍ/Ok/Nastavit kanál 64 pokud bude kvalita signálu zelená tak stikněte OK a multiplex se znovu naskenuje i s HD.

lev
Registrace: 1/2007

Pukud máš naladěno a jede ti jen zvuk tak dej v menu přidat hd kanály a pak ti to hned pojede stejný problém byl i u bráchy a jede to ok.Žádná věda jen si přečíst návod u Panasonicu to nejde automaticky musíš to nastavit ručně.

kanon

Už to šlape

Díky za radu pomohl Jste mě a je to tam !!!Ty prodejci u nas mi vůbec neporadili.Na můj dotaz jestli se má něco přenastavit mi řekli že není potřeba a pokud mi to nejde mam slabý signál.To jsou odborníci značková prodejna Panasonic.Díky

MiSm

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra