Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Satelitní přijímač s nahrávanim

Zdravim panove.
Rozhoduji se poridit nejaky satelitni prijimac s nahravani,uvazuji o nejakem s PVR a nasledne pripojenim externiho zarizeni na zaznam(hdd)(flah).
Take premyslim o moznosti s jiz zabudovanym HDD.
Muzete mi prosim dat nejake tipy na prijimace co poridit.Nahravani by bylo nejlepe nezavisle na jeden divat druhy nahravat,neni ale nutne mozna to je az moc zbytecna vymozenost v urcite cenove kategorii.
Dekuji za pripadne odpovedi a jake s nemi mate zkusenosti.

dvb-s, dvb-t, wifi, it;

bob85
Registrace: 1/2007
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Satelitní přijímač s nahrávanim

Sorry, ale i jeden vyslý kondík v prostatě musí být velmi nepříjemný. :)))

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

No pokuď se přijímač díky špatnému zdroji náhodně vypíná,tak vyschlý kondík je opravdu nepříjemný :)))

TomOne
Registrace: 9/2009

jeden vyslý kondík v prostatě musí být velmi nepříjemný

Naprostej souhlas, tuto závadu jsem nedávno měl u Homecastu 3000, tak proč by nemohla být u jedné Arivy. Zhruba 20 Ariv namontovanejch a bez problémů. Závady jsou vždy a všude, jen někoho asi dráždí cena. O jiném to není.Mě zase dráždí to, že nejvíce ji pomlouvají ti, co ji ani neviděli, viz TomOne.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007

jasně.Opravdu jsem jí nevyděl...Tak sakra...Co jsem to jenom pájel protože výrobce je lemra :)))
Osobně je mi šuma fuk nějaká Ariva 200.Lituju prodejce který bude za cca 3/4 roku řešit kvanta reklamací.
Osobně pokuď relativně levný HD přijímač tak TF7700,slušně vybavený,slušně provedený,slušná cena.snad je jen trošku postarší.
A pokuď někdo nemá SKY a HD ale třeba CS,vhodnější volba než tězce problematická Ariva bude levnější ale kvalitnější SD přijímač pokuď možno od solidnějšího výrobce.

TomOne
Registrace: 9/2009

Re: Opravdu jsem jí nevyděl

To já ji zase VIDĚL, 20x a v pohodě. :))) :8)

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007

Nedá mi to a musím se prostě zastat TomOne protože se s tím co zde napsal zcela ztotožňuji. Než levný šrot HD typu Ariva tak raději kvalitnější SD přijímač.
Montoval jsem komplet s Arivou 100 který si zákazník koupil, tak jsem byl na ten extzra levný přijímač zvědav protože jsem dosud neměl tu čest. A nezklamal, dočkal jsem se přesně toho co jsem očekával: naprosto tragický software typický též u SD šrotů z nejlevnější kategorie. Jestli-že zde někdo podezřívá TomOne že Arivu asi vůbec neviděl tak to samé ale opačně bych si dovolil tvrdit o někom komu ta Ariva naopak vyhovuje, že asi nikdy neměl v ruce kvalitní přijímač s pořádným software. Osobně bych se vůbec neodvážil podobné extra levné šroty zákazníkům nabízet a prodávat protože nést na něco takového záruku, na to bych fakt odvahu neměl.

Kpetr
Registrace: 10/2009
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra