![]() |
|
Vypustenie satelitu astra3bChcem vediet kedy bude astra3b vypustena.Totiz informacie su strohe,najprv koniec roku 2009 a zaciatok roku 2010 potom 1 qartal,potom 27.januara 2010 a o 2 dni po uverejneni tohto datumu v mediach sa zmeni na marec ale z privlastkom a pozdejsie.SES astra si roby srandu alebo ako to chapat.Ma niekto presnejsie info.Ja som na cypre a tu je tato druzica pre nas dost ocakavana.Zatial z 165cm parabolou z astry 1G mozem sledovat skoro celu ponuku skylinku okrem stv a markiz.Vdaka za reakcie. |
cerbe
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 224 |
![]() |
|
RE: Vypustenie satelitu astra3bVypuštění družice není jako cesta do supermarketu. Astra 3B by měla být vypuštěna pomoci rakety Ariane 5 z Francouzské Guyany. Díval jsem se na plány startu a Astra 3B v nich nefiguruje. Oficiálně jsem našel jako termín startu 1. čtvrtletí 2010, ale vzhledem k tomu, že není v aktuálních pánech společnosti Arianespace, očekával bych start nejdříve v březnu (koncem března). |
petr86
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 355 |
![]() |
|
RE: Vypustenie satelitu astra3bNa zlom mieste sa pytas.Skus u tych co skrtnu zapalkou pod raketou :)))Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Vypustenie satelitu astra3bTak vzhledem k tomu, že "dělám" do kosmonautiky a mám své zdroje :)) napsal jsem známému: Astra 3B měla odstartovat 27. ledna ale start byl odložen (nevěděl proč) do března. Doporučuji sledovat třeba tuhle stránku:http://astro.zeto.czest.pl/plan.htm Je sice v polštině, ale je tam v předstihu napsáno o všem, co poletí do vesmíru. |
petr86
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 355 |
![]() |
|
RE: Vypustenie satelitu astra3bOni totiž neví, že Ti na Skylinku nejdou STV a Markíza, jinak by to s tou raketou určitě urychlili. Mimochodem pokud Ti jde celý Skylink mimo těch slováků, tak Astra 3B to "určitě" vyřeší. |
migr
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 384 |
![]() |
|
@ cerbedúfam, že vieš ktoré mesiace zahŕňa označenie Q1? Tvoja otázka preto bude mať nejaký zmysel až po 1. apríli 2010. Dopočutia... |
anonym2
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 790 |
![]() |
|
@ cerbeCerbe, jsem na tom stejně jako Ty, na Astru 3B čekám už čtyři roky. Není ale jistý, jestli se skutečně námi očekávaný frekvence z Astry 3A na novej satelit přestěhujou, téměř jistý je pouze Očko a ČT HD z Astry 1E a všechny frekvence Astry 1G. Stará Astra 3A má životnost do roku 2012, takže si klidně můžem ještě nejmíň dva roky počkat. A to nechci ani pomyslet, kdyby se do přesunů dostal nějakej ten spot beam, to je pak konec úplně.Start Astry 3B je hlášenej na konec března/marca, pravděpodobně 23. Může do toho klidně vlítnout nějakej hurikán a zase se to posune. Jen málokdy se stane, že se podaří plánovanej start na den uskutečnit, ona to taky asi není žádná sranda. |
Hellas
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 174 |
![]() |
|
RE: Vypustenie satelitu astra3bMi na skylinku jde STV i Markiza. |
charli
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 22 |
![]() |
|
RE: Vypustenie satelitu astra3b@HellasTaky jsem na tom stejně,doufám,že se vše podaří. Dreambox DM900,Dreambox TWO ,Sony BRAVIA KD65AF8 OLED XR-65A80L OLED
|
Pepik71
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 583 |
![]() |
|
RE:Vypuštenie satelitu astra3bhttp://www.ses.com/ses/siteSections/services/satellitefleet/NextLaunches/index.php tu je něco o vypouštění satelitů astra.O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
![]() |
|
RE: Vypustenie satelitu astra3bPre tých, čo majú nainštalovaný Google Earth si môžu stiahnuť pokrytie všetkých Astier aj Astry 3B.http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/44179/astra-satellite-footprints.kmz_1.07MB.html VU+ SOLO 4K
|
tommix
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 351 |
![]() |
|
![]() |