![]() |
|
DreamSky DSR-9300 HD PVRZdravím,uvažuji o zakoupení tohoto přijímače, ale zarazil mě článek v (nevhodné slovo) , kde se v recenzi píše toto : ---------------------------------------------------------- Našel jsem jeden problém, Přijímač, ač správně zobrazil vysílanou audiostopu, neuměl dekódovat zvuk vysílaný v Dolby Digital. Zaznamenal jsem to na kanálech Discovery HD, FilmBox HD, Brava HDTV a History HD. Na většině kanálů je v Dolby Digital vysílán i český zvuk a tak se budete zatím muset spokojit s angličtinou, nebo maďarštinou, či jinou audiostopou pokud je vysílána. ---------------------------------------------------------- To znamená, že nelze v češtině sledovat FilmBox HD ? Nebo to jde pokud nezapnu Dolby ? Nikde jinde jsem o tomto problému nečetl. Jestli je tu majitel tohoto přijímače, může mi připsat hodnocení přijímače ? Děkuji za odpověď. Vždy může být hůř....
|
Jimmy
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 987 |
![]() |
|
Nikdo ho nevlastní ?Nikdo ho nevlastní ?Vždy může být hůř....
|
Jimmy
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 987 |
![]() |
|
RE: DreamSky DSR-9300 HD PVRVlastním ho a zatím spokojenost. |
Jorza
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 76 |
![]() |
|
Téma: DreamSky DSR-9300 HD PVRMajitelé, podělte se o zkušenosti!Jak DO ovládání, dosah, přepínání kanálů? Nahrávání na HDD, přehrávání? Stabilita, obraz, zvuk? Spotřeba za provozu, Stanby? Sharing? Cardsahring? |
Frantafan
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 19 |
![]() |
|
![]() |