![]() |
|
octagon HD 918 - nahravanie na USB?vie mi niekto povedat ci na najnovsom softe je mozne nahravanie len na USB kluc, alebo treba vylucne HDD? niekde som cital, ze by sa mal pripravovat soft aj na nahravanie priamo na USB ale nikde som to potom nenasiel... dik za odpovede... |
miskoca
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 363 |
![]() |
|
RE: octagon HD 918 - nahravanie na USB?ja mam octagon 908 a tam lze nahravat na usb klic uz asi pres pul roku,takze u 918 predpokladam to jde taky |
bbcman
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 477 |
![]() |
|
RE: octagon HD 918 - nahravanie na USB?Jak stará je tahle informace?? Octagonem se už teď moc nezabývám, ale vím, že ten soft je už na světě asi půl roku, ale byly tam trochu problémy, u některých kousků byl HW problém, takže se někam musel napájet kondík a ještě něco, aby to chodilo...Nahrávání na eSATA disk prostě chodí spolehlivěji. Dreambox DM800HD, Dream Elite 2.0, Doscam 0.23, oscam ymod18_56
Mascom 85Al - 13°E + 19,2°E + 23,5°E + 28,2°E
|
Fantomas
Registrace: 1/2005 Příspěvků: 412 |
![]() |
|
RE: octagon HD 918 - nahravanie na USB?Ja mám posledný fw.10.690 ale nahrávanie u mňa korektne vôbec nefunguje, a ani s predchádzajúcimi fw to dosiaľ dobre nefungovalo. Na nahrávanie sa nedá spoľahnúť, nahrá sa len kúsok a po čase vyhodí usb odpojeno a je po nahrávke. Neviem či to robí všetkým ale mne to robí a nepomôže ani výmena usb ani formátovanie v pc či octagone.Octagon 918 HD, Philips 32 pw 9551, Stab HH90.
|
pietro77
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 38 |
![]() |
|
RE: octagon HD 918 - nahravanie na USB?OCTAGON je na první pohled vynikající přístroj,ale když se hlouběji ponoříš do jeho ovládání a možností,zjistíš,že je to taky dost problémový přístroj.Umožňuje sice sharing a další a další věci,ale na druhou stranu trpí neskutečnými základními nedostaky-např.pokud si pustíš cokoli ve formátu MP3 přes USB,přehrává to zrychleně,že se to nedá poslouchat,jpg soubory se nechytá vůbec,a to nehovořím o jeho zamrzání, o tom,že když ho vypneš ze sítě,dost často vubec nenaskočí...já vím,budou mně tu kamenovat...já ho mám,ale jsem z něho rozpačitý.Na druhou stranu umí zase spoustu jiných věcí...ale nepochopím,proč by musel přehrávat zrychleně...to snad není takový problém to upravit.Ale vývojáři na to ****.(nevhodné slovo) |
Piller
Registrace: 8/2003 Příspěvků: 455 |
![]() |
|
RE: octagon HD 918 - nahravanie na USB?E sata-sata,u mne bezproblémově více než rok.Usb jsem zkoušel jen na málo kapacitní USB disk.Protože to bylo pro mne bezvýznamné,tak jsem od toho upustil.Pokud ale někdo toto používá(úspěšně),mohl by o tom plácnout informaci. :) |
zzaner
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 3 333 |
![]() |
|
Piller.Protože používám sat.přijmač na sat.přijem,je u mne Octagon 918HD stále ve formě.Pokud chci zařízení na něco jiného,tak si to zařízení pořídím.Pokud máš dobrý comp,tak ti jistě v něm toto vše chodí a nemusíš to cpát do sat.přijmače.Jinak,buď zdráv a zařízení používej k věcem k tomu určeným a budeš jistě spokojený. :))) :))) :razz: |
zzaner
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 3 333 |
![]() |
|
ZZaner:hele,řeknu ti to tak:Já samozřejmě nejsem závislý na pouštění MP3 přes sat.reciver,ale když to má chodit,tak at to chodí pořádně.Když tam ty funkce jsou a nefungují,je to hloupé.POdobné je to s ovládáním HDD přes DO.Co bylo jen problémů s kompatibilitou REC.vs.HDD.Satel.fora jsou toho plná.Ne¨funguje pořádně skoro nic,dnes už ani po dvojím stlačení šipky pro přehrávání se ukázal ukzatel,a mohl sis nahrávku posunout.Dnes už nefunguje ani to, i když to dříve fungovalo...přes to všechno jsem rád ,že ho mám... |
Piller
Registrace: 8/2003 Příspěvků: 455 |
![]() |
|
![]() |