Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Zajímavá vzpomínka

http://www.super.cz/svet-celebrit/archivni-tajemstvi/36925-vzpominate-take-jste-padali-z-oblakov.html Docela dobrá vzpomínka na dobu dávno minulou, kdy jsem tento seriál sledoval. Co by na to asi říkali moje děti? :laughing:

digifajn
Registrace: 4/2006
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 40
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Zajímavá vzpomínka

Pěkné(mám všech 13 dílů).Jinak scifi z minulého století,bohužel na to dnešní mládež nemůže jít "do kina".....

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Registrace: 10/2007
Galerie: Kamil_k4

jsem Majka z planety Gurun..... a kdeže jsem to spadla R^ R^ dnešní mládež tohle nechápe vo co tam vůbec jde.

Panasonic vieruška TX-P42, AzBOX elite, atd..

Karlos1
Registrace: 2/2007

@digifajn

Už slyším moje děcka jak říkají na co to koukáš tys padnul asi z jahody na znak ne? Taky jsem na to koukal R^ ;)

slapet
Registrace: 11/2007

ale aj tak Brontofúzik bol najlepsi :)))

Dreambox DM900, Fuba DAA 110, Moteck SG2100A, Inverto Black Ultra, Sony Bravia KDL-55W805B

Marian21
Registrace: 3/2007

Re:

jojo, potvrzuji, také mám celý kompletní seriál na DVD a mohu jen doporučit - krásná nostalgická vzpomínka ....Ale hezky se dá s úsměvem vzpomínat i u jiných totalitních seriálů např.tady: http://www.ceskyfilm.wz.cz/2ramy.htm R^

rosky
Registrace: 1/2006

Tak šup s tím na Rapida a odkaz sem! :razz:

Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)

technikTKR
Registrace: 6/2004

RE : technik TKR

klidně bych ti to tam dal, ale nikdy jsem to nedělal, a bohužel nevím jak na to

rosky

technikTKR

vloz do googlu a mas to...

Dreambox DM900, Fuba DAA 110, Moteck SG2100A, Inverto Black Ultra, Sony Bravia KDL-55W805B

Marian21
Registrace: 3/2007

spadla z oblakov je celkem blbost, ale takoví návštěvníci byli tenkrát asi nejlepší dětskej seriál vůbec, nejenom u nás. proti tomu co se natáčí dneska to vypadá fakt jako sci-fi tvorba z daleký budoucnosti, když to opakujou.

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

Jó kluci, taky bych chtěl ten seriál na DVD - nebo klidně v AVI. Jen tak pro oživení paměti

digifajn
Registrace: 4/2006

CS film to už dával minimálně dvakrát. R^

.......

jito
Registrace: 12/2005

no, tam dávají samý blbosti. ale na filmboxu dávali před časem to čssr sci-fi o těch dětech, jak našly někde na stavbě dálnice ten kámen, to bylo fakt dobrý. za boha si nevzpomenu, jak se to jmenovalo

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

CS Film to asi nedaval. Spis CS Mini.
I me se to tenkrat libilo, obzvlaste jak vydelala z pasu ty dva "mnozice" a z jedne veci jich udelala kolik chtela.

Standa22
Registrace: 3/2009

Re: vortimond

S tím kamenem se to myslím jmewnovalo Odyseus a hvězdy...pak je tam vyšetřovali kvůli tomu, že vysíláním narušili letecký provoz ne ??

rosky

jo odyseus a hvězdy R^ přesně

vortimond

Taky si ten seriál

ještě docela dobře pamatuju. MRK - meziplanetárný raketový koráb. Pokud se nemýlím, tak to vystřihli z plakátu - jezte mrkev.
Jen tak pro legraci by mě ale zajímalo jak MAJKA vypadá dnes. Jako malá mimozemšťanka byla docela roztomilá. :))

Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!

Enik
Registrace: 11/2005

to vortimond

To asi Letajici Cestmir nebyl ze? Ja vim co myslis a taky si nemuzu vzpomenout. Asi v tom nazvu bylo jmeno kocoura jestli se nepletu a bylo tam: koule se tam zvetsila takova zejo? Ja uz to nevidel aspon 20 let.

Standa22

Nez jsem to napsal, tak rosky odpovedel, jasne: Odyseus a hvezdy

Standa22

a tohle taky dávali často za komančů. vynikající seriál (cizí)
www.csfd.cz/film/70769-caryfuk-catweazle/ :laughing:

vortimond

Ono těch českých sci-fi je víc.

Já osobně mám velice rád Zítra vstanu a opařím se čajem. O Ikarii XB1 tu byla řeč už včera nebo předevčírem. Akce BORORO je také velmi dobré sci-fi. Kdo si vzpomene na Zabil jsem Einsteina, pánové Návštěvníci jsou ale asi naprostou špičkou mezi seriály. Ono je toho ale opravdu mnohem víc, jen si teď na všechny nevzpomenu. Je ovšem docela zajímavé se podívat na tvůrce těchto filmů a seriálů. Většinou jsou to legendy Československé kinematografie.

Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!

Enik
Registrace: 11/2005

Re:

To já sehnal nedávno-těsně před vánoci opravdovou lahůdku-kompletní seriálo RODÁCI na DVD - o Vitáskovi a spol. A to je teprve nostalgie...na to jsme koukali opravdu celá rodina včetně našich starých rodičů, kteří se nemohli dočkat kdy už budeme sledovat další díl...joo to se dneska v TV už nevysílá...a asi jen tak vysílat nebude...

rosky

to:Rodáci

kde jsi to chlape sehnal?? Já ty rodáky taky marně sháním už přes půl roku.Jaká to je kvalita?

erkis
Registrace: 10/2008

A na tehdejsi dobu cca 27 let zpet byl taky dobry scifi sovetsky dvoudilny film, myslim ze se to jmenovalo cesky: Cesta vesmirem. Prvni dil pojednaval o priprave mladych lidi ke startu kosmickou lodi a ten druhy dil jak pristanou na planete kterou ovladaji roboti cerni a bili a konec byl efektni jak ty roboty vypnuli od energie asi dvoustovkou hrebikem kdyz se jim ten original "klic" utavil. Tohle v televizi u nas nebylo asi vubec, promitali nam to ve skole a pak jsem to videl jeste na tabore v Hrotovicich. V televizi to bylo asi pred 2? roky na ruskem programu STV 53E, stihnul jsem ten druhy dil a asi pul hodiny. Jestli predtim davali i ten prvni dil nevim. Kdyz jsem to videl po tak dlouhe dobe tak me to uz tak nezaujalo, protoze dnes je to jiz prekonane ale na tu dobu to bylo perfektni.

Standa22

Re: erkis

koupil jsem to tady: www.ceskyfilm.wz.cz/bazar.htm jsou tam k dostání i jiné "nostalgické a totalitní lahůdky" např.Muž na radnici,Okres na severu,Gottwald, Inženýrská odysea atd...kvalita je super,je to z nějakého archivu

rosky

Podle toho co jsem nasel na netu se original jmenuje: Moskva-Kassiopeya (1973) a je to jen jeden film, asi jsem si to spletl s tim jak se musela vymenit ta paska-kotouc filmu [byli dve].

Standa22
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 40

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra