Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Zajímavá vzpomínka

http://www.super.cz/svet-celebrit/archivni-tajemstvi/36925-vzpominate-take-jste-padali-z-oblakov.html Docela dobrá vzpomínka na dobu dávno minulou, kdy jsem tento seriál sledoval. Co by na to asi říkali moje děti? :laughing:

digifajn
Registrace: 4/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 40
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Zajímavá vzpomínka

nemusim spominat, stvecka to opakovala prednedavnom :)))

tomko
Registrace: 1/2006

pak byl ještě britskej seriál Chocky o malém chlapci, který se potkával s nějakou takovou podivnou věcí z jiný planety. to mě tenkrát děsilo stejně jako některý uživatele na csfd
www.csfd.cz/film/131820-chocky/

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

Zajímavá vzpomínka

Všechno už dávno na netu.Jen trochu hledat a ne čekat půl roku na serial,jak to tady někdo psal.Trochu_zagooglovat R^ :lookaround: R^

(: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)

marco37
Registrace: 7/2008

ale celkově toho bylo mnohem víc, tam by se daly ještě nějaký zajímavý sci-fi dílka vypátrat. nejrůznější televizní filmy, který kolikrát vysílali třeba jenom jednou. unikátní na tom kolikrát nebyla ani ta samotná atmosféra, jako spíš totálně odlišný způsob vnímání, který nám byl tenkrát vlastní. a to je dvacet pět let zpátky. jak si může někdo dělat iluze, že porozumí lidem, který existovaly tisíce let zpátky

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

@ Standa22

nie je náhodou tou dvojičkou k Moskva-Kassiopeia Cesta vesmírom?

anonym2

ad? Moskva-Kasiopea

A tuším pár těch robotů zrušili matematickou úlohou : á a bé sedělo na lavici, jedno spadlo druhé též, co zůstalo? Snad většina robotů si odkouřila mozek. Odpověď zní : zůstala spojka "a". :)))

Nikdo není neomylný.

michal
Registrace: 4/2003

to anonym2

Tak jsem to nasel, byli to dva filmy, prvni: Москва - Кассиопея
http://en.wikipedia.org/wiki/Moscow-Cassiopeia
druhy byl: Отроки во Вселенной -cesky se jmenoval: Cesta vesmirem
http://en.wikipedia.org/wiki/Otroki_vo_vselennoy

Standa22
Registrace: 3/2009

to michal

To bylo predtim nez jim vypinali ten zdroj energie, ti cerni se roztavili ale ti bili to rozlustili -snad si to nepletu :)

Standa22

otroki vo vselenoj :)) a jak se jmenovalo takový to ruský dílko, jak cestovali vesmírem a nakonec vylezli uprostřed sídliště někde v moskvě z nějakýho podzemního trenažéru? to bylo taky dobrý

vortimond

Tak já se pánové taky přidám

A co takhle Ikárie XB1? To bylo tyky super sci-fi. R^

gaston

Tak nic, teď se dívám, že

o Ikarii už se psalo.

gaston

to vortimond

Jo to jsem taky videl ale zas nevim jak se to jmenovalo.

Standa22

Když už tady vzpomínáte na česká a ruská scifi, tak já přidám jedno americké, které od doby kdy to vysílala polská televize jsem pak už nikdy nikde neviděl - Kosmos 1999.

stapa
Registrace: 9/2006

http://www.youtube.com/watch?v=TqdMmH7UE_s&feature=related

stapa
Registrace: 9/2006

Týýý bláho, taky jsem to sledoval na TVP, "Studio 2" se ten blok jmenoval, bylo to v sobotu a pak se tradičně čekalo na "Kino noczne". V tom seriálu "Kosmos 1999" se přenášeli mezi planetami přes takovou "kadibudku" teleportací. Jó, to byly doby. Byť je to přežitek, rád bych to zkouknul, ať tu "Moskvu-Kassiopeu" nebo "Kosmos 1999". Nějak mám zafixovaný název "Kosmos 2000", sám nevím proč.

Nikdo není neomylný.

michal
Registrace: 4/2003
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 40

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra