Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Philips nebo Sharp

Ahoj všem, vybírám mezi těmito dvěma typy TV a nemůžu se rozhodnout která z hlediska obrazu je lepší..bohužel u nás tyto typy v el.profdejnách nemají a tak je nemůžu vizuálně porovnat. Do Prahy je to trochu z ruky a lítat po prodejnách a shánět konkrétní typy to většinou nejde. Může mi někdo kdo má doma nebo kdo je el.prodejce nějak srovnat? Alespoň přibližně. Děkuji.

http://www.levneelektro.com/p49075-televizory-sharp-lc-32le700ev

http://www.(nevhodné slovo).cz/clanky/philips-32pfl8404h-ambilight-forever/

:lookaround:

Pájík
Registrace: 1/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 40
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Philips nebo Sharp

@sgi, nezbývá se tomu opravdu než jen smát.
Ale uznávám, že my, co ruzné televize na různých přístrojích vídáme denně, máme oproti nich výhodu. Nemusíme se tu nesmyslně dohadovat komu věřit.. ;)

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Porovnávat tv různých značek ve stejných cenách nemá ani smysl. Žádné světoborné rozdíly mezi nimi totiž nejsou.
To už je opravdu smyslnější debata lcd/plazma. Akorát ne stylem "nejlepší je jedině tato a nikdy jinak". Obě už jsou dneska horší, dobré a vynikající. Akorá každá technologie má svá specifika a podle nich bychom měli vybírat, kterou upřednostním.
Ale protože jeden Franta Flinta na fóru řekl, že jedině plazma, tak teď budu do smrti litovat, že mám lcd? :)))

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535

nevim jestli to mají všechny modely philipsu, ale třeba model 5403 má panel sharp

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

pajik

skus sem mrknut,nie je tam vsetko,ale su starsie i novsie testy,mozno ti to helfne pri vybere.......
http://www.chip.de/bestenlisten/Bestenliste-Fernseher-32-Zoll--index/index/id/649/

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

RE:Philips nebo Sharp

Jestli se nemílím tak se panely Sharp kdysi vyráběli taky u nás.

O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.

Saták1

Líbí se mi docela ten philips 32pfl8404h...tak asi pomalu budu hledat kde koupit..snad neudělám špatně..

Pájík

Pajik

daj si povedat, urcite neurobis zle, ked zakupis ten Philips (mam to overene), nezabudni hned na uvod update-ovat FW v TV cez net ;)

sgi320
Registrace: 6/2008

TO: sgi320, stačí připojit přes router síťovým kabelem ?..mám tam připojen PC, ale je tam ještě jeden volný Lan konektor..mám to zapojené: Anténa wifi - router - síťový kabel do PC..tak bych to zapojil stejně jako je PC jen do druhého Lan konektoru? šlo by to tak? díky... (jen ted ještě koupit někde tu TV :-)(

Pájík

RE:Philips nebo Sharp

http://technet.idnes.cz/jak-se-vyrabi-lcd-televizory-sharp-reportaz-primo-z-japonska-p5y-/tec_reportaze.asp?c=A080821_123743_tec_reportaze_nyv čím to asi bude že je Sharp největší výrobce LCD panelů na světě.

O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.

Saták1

Pajik

samozrejme, ze to ide, staci pichnnut kabel z routera do TV, ak mas nastavene DHCP, tak TV rozpozna nastavenie a das v menu TV stiahnut novy FW

sgi320
Registrace: 6/2008

jakmile televize rozpozná funkční připojení k internetu, tak ihned ortavuje s aktualizací fw (pokud je k dispozici)

eemil

Jo..dík..nechci to komplikovat, ale není lepší opravdu ta Sony Bravia (kdl32w5800)..s např. sat. tunerem?..ušetří se další krabice..a jedno DO..jen ty reakční časy mně tam matou philips má 3ms a 32w5800asi 8..tak aby to nebylo mázlé..nevím taky jestli není lepší mít např. HD sat. receiver zvlášť...ještě někdo něco napíše apak už půjdu a koupím :)

Pájík

Něco o výběru typu zde :
http://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php?t=22659

47PFL5603D, VU+ DUO, Ariva 202E

Děda Petr

TO:Děda Petr, tak vidím že přeplácané tv asi nemaj smysl..půjdu asi přeci jen do toho philipsu 32pfl8404..ten snad nemá nic tak moc komplikované..sat receiver bude holt zvlášt :-)

Pájík

tak toho staršího philipse jsem měl a po vánocích sem si koupil právě tohodle sonyho. Sony šlape dobře, akorát to satelitní ladění a třídění je dost komplikovaný.

eemil
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 40

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra