![]() |
|
Philips nebo SharpAhoj všem, vybírám mezi těmito dvěma typy TV a nemůžu se rozhodnout která z hlediska obrazu je lepší..bohužel u nás tyto typy v el.profdejnách nemají a tak je nemůžu vizuálně porovnat. Do Prahy je to trochu z ruky a lítat po prodejnách a shánět konkrétní typy to většinou nejde. Může mi někdo kdo má doma nebo kdo je el.prodejce nějak srovnat? Alespoň přibližně. Děkuji.http://www.levneelektro.com/p49075-televizory-sharp-lc-32le700ev http://www.(nevhodné slovo).cz/clanky/philips-32pfl8404h-ambilight-forever/ :lookaround: |
Pájík
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 372 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 40 | |
![]() |
|
RE: Philips nebo Sharp@sgi, nezbývá se tomu opravdu než jen smát.Ale uznávám, že my, co ruzné televize na různých přístrojích vídáme denně, máme oproti nich výhodu. Nemusíme se tu nesmyslně dohadovat komu věřit.. ;) Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Philips nebo SharpPorovnávat tv různých značek ve stejných cenách nemá ani smysl. Žádné světoborné rozdíly mezi nimi totiž nejsou.To už je opravdu smyslnější debata lcd/plazma. Akorát ne stylem "nejlepší je jedině tato a nikdy jinak". Obě už jsou dneska horší, dobré a vynikající. Akorá každá technologie má svá specifika a podle nich bychom měli vybírat, kterou upřednostním. Ale protože jeden Franta Flinta na fóru řekl, že jedině plazma, tak teď budu do smrti litovat, že mám lcd? :))) Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Philips nebo Sharpnevim jestli to mají všechny modely philipsu, ale třeba model 5403 má panel sharpNejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
pajikskus sem mrknut,nie je tam vsetko,ale su starsie i novsie testy,mozno ti to helfne pri vybere.......http://www.chip.de/bestenlisten/Bestenliste-Fernseher-32-Zoll--index/index/id/649/ Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE:Philips nebo SharpJestli se nemílím tak se panely Sharp kdysi vyráběli taky u nás.O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
![]() |
|
RE: Philips nebo SharpLíbí se mi docela ten philips 32pfl8404h...tak asi pomalu budu hledat kde koupit..snad neudělám špatně.. |
Pájík
![]() |
|
Pajikdaj si povedat, urcite neurobis zle, ked zakupis ten Philips (mam to overene), nezabudni hned na uvod update-ovat FW v TV cez net ;) |
sgi320
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 569 |
![]() |
|
RE: Philips nebo SharpTO: sgi320, stačí připojit přes router síťovým kabelem ?..mám tam připojen PC, ale je tam ještě jeden volný Lan konektor..mám to zapojené: Anténa wifi - router - síťový kabel do PC..tak bych to zapojil stejně jako je PC jen do druhého Lan konektoru? šlo by to tak? díky... (jen ted ještě koupit někde tu TV :-)( |
Pájík
![]() |
|
RE:Philips nebo Sharphttp://technet.idnes.cz/jak-se-vyrabi-lcd-televizory-sharp-reportaz-primo-z-japonska-p5y-/tec_reportaze.asp?c=A080821_123743_tec_reportaze_nyv čím to asi bude že je Sharp největší výrobce LCD panelů na světě.O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
![]() |
|
Pajiksamozrejme, ze to ide, staci pichnnut kabel z routera do TV, ak mas nastavene DHCP, tak TV rozpozna nastavenie a das v menu TV stiahnut novy FW |
sgi320
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 569 |
![]() |
|
RE: Philips nebo Sharpjakmile televize rozpozná funkční připojení k internetu, tak ihned ortavuje s aktualizací fw (pokud je k dispozici)Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
RE: Philips nebo SharpJo..dík..nechci to komplikovat, ale není lepší opravdu ta Sony Bravia (kdl32w5800)..s např. sat. tunerem?..ušetří se další krabice..a jedno DO..jen ty reakční časy mně tam matou philips má 3ms a 32w5800asi 8..tak aby to nebylo mázlé..nevím taky jestli není lepší mít např. HD sat. receiver zvlášť...ještě někdo něco napíše apak už půjdu a koupím :) |
Pájík
![]() |
|
RE: Philips nebo SharpNěco o výběru typu zde :http://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php?t=22659 47PFL5603D, VU+ DUO, Ariva 202E
|
Děda Petr
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 309 |
![]() |
|
RE: Philips nebo SharpTO:Děda Petr, tak vidím že přeplácané tv asi nemaj smysl..půjdu asi přeci jen do toho philipsu 32pfl8404..ten snad nemá nic tak moc komplikované..sat receiver bude holt zvlášt :-) |
Pájík
![]() |
|
RE: Philips nebo Sharptak toho staršího philipse jsem měl a po vánocích sem si koupil právě tohodle sonyho. Sony šlape dobře, akorát to satelitní ladění a třídění je dost komplikovaný.Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 40 | |
![]() |
|
![]() |