![]() |
|
program tv hokej ZOH VANCOUVERMůže někdo napsat časy TV vysílání ČR hokejistů. Na webech jsou různé časy. Děkuji. |
roman123
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 26 |
![]() |
|
RE: program tv hokej ZOH VANCOUVERhttp://www.ifortuna.sk/sk/novinky/zimne_olympijske_hry_2010.html🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: program tv hokej ZOH VANCOUVERhttp://www.vancouver2010.com/olympic-hockey-schedule-results/přičti si k místnímu času 9 hodin a máš časové pásmo Praha a spol. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: program tv hokej ZOH VANCOUVERDěkuji je to perfektní.Určitě se to líbí i Romanovi.R^ |
azalka
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 57 |
![]() |
|
RE: program tv hokej ZOH VANCOUVERUž jsem zjistil, podle jakého klíče se postupuje do čtvrtfinále a pod.Tenhle system se ještě nikdy nepraktikoval. On Air!
|
Saxon
![]() |
|
Saxonpresne tak, tusim plati, ze aj ten, kto prehra vsetky zapasy v zakladnej skupine, moze este vyhrat zlato ;) zatial som to nepozeral presne, ale nieco take som zachytil |
sgi320
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 569 |
![]() |
|
RE: program tv hokej ZOH VANCOUVERChlapi dík za info |
roman123
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 26 |
![]() |
|
sgi320Vítězové skupin a nejlepší tým z druhých míst jdou rovnou do čtvrtfinále. Ostatní si to rozdají podle umístění ve čtyřech utkáních o zbylá místa pro čtvrtfinále.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: program tv hokej ZOH VANCOUVERto je ale divný že jo ?? ten postupovej klíč...Pořád to chtějí zdokonalovat a nakonec se bude špekulovat kdo na koho vyjde ten to vypustí tomu už o nic nepujde.. No uvidíme třeba se mýlím :) |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
![]() |
|
patJá myslim, že tam moc špekulovat nejde.O úspěchu se rozhoduje jako obvykle ve čtvrfinále. My asi Rusáky ve skupině neuděláme, takže pujdem dál ze druhého, nebo ze třetího místa. Takže narazíme a někoho ze čtvrtého, nebo třetího z ostatních skupin. Pak když to vyjde, tak děj se vůle Boží ve čtvrfinále. Každopádně bude o jeden zajímavý zápas víc než normálně. Určitě to je lepší, než nejaké tři zápasy proti Norsku, nebo Itálii. Na hokejový turnaj je na Olympijském turnaji méně času, takže dvanáct týmů je lepší, než 16 s nějakýma srágorama. Já to vítam. On Air!
|
Saxon
![]() |
|
@saxonejojo asi máš pravdu ted jsem na to znova kouknul a díky tomu novýmu "pavouku" opravdu špekulovat moc nepujde.Takže si sám dám rusáky jako vítěze za nějaký "drobný".. Jak jde o sázení a peníze tak srdíčko musí stranou.. Ale i tak myslím že tam bude veliká "tlačenka" pro Kanadu |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
![]() |
|
RE: program tv hokej ZOH VANCOUVERhttp://oh2010.sme.sk/c/5176211/novy-model-zarucuje-play-off-kazdemu.htmlJe to pekne vysvetlené,každý si zahrá aspoň 4 zápasy. ;) :8) |
A014
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 201 |
![]() |
|
A014je to tak pěkně logicky popsané, ale podle mého tam maji jednu chybu.Jedná se sice o možný průběh, ale přesto nemůže být v tabulce D výše USA/cobi druhý ze skupiny A/, na úkor Śvédska/vítěze skupiny C/. Vyšší postavení v základní skupině má hlavní přednost. Koukni se na to... On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: program tv hokej ZOH VANCOUVERVidím,že si sa pozeral na to dosť pozorne,tiež mi to nesedí,USA mali byť 4.Ešte ako sa bude postupovať pri určení poradia v skupinách,koľko bude trvať predlženie...ale na také pochopenie systému je to pekne spravené-hlavne tie výsledky...súhlasim s nimi. ;) |
A014
![]() |
|
SaxonTeraz mi ťuklo,podľa toho ten ktorí postúpi z 2.miesta už by mal vyárendované 4.miesto,asi je tam chyba,v tej tabuľke 1.-4. je asi prvým kritériom počet bodov. ;) :8) |
A014
![]() |
|
RE: program tv hokej ZOH VANCOUVERnevite nekdo jaka tam budou pravidla s tim novym bodovacim systemem? Vyhra ve skupine = 3 body. Remiza v zakladni hraci dobe - 1 bod kazdemu a prodlouzeni? Pokud ano, tak jak dlouhe a kolik hracu na kazde strane? Pokud az k samostatnym najezdum, kolik se jich strili? A pote v play-off skupine - prodlouzeni jak dlouhe? A pokud se nerozhodne, samostatne najezdy? Kolik? Diky za jakekoliv info, na wikipedii jsem to nenasel. |
izidor
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 147 |
![]() |
|
![]() |