Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

GI S770CR Xpeed -problém s kartou

Kamarád má dva přijímače Golden Interstar,v každém kartu Cslink a naráz mu z ničeho nic přestali oba číst kartu...pročetl jsem nějaké diskuze,přehrál asi 5různých softů a stále mi píše karta not available.Karta na jiném přijímači aktivní...nemusí se tam ještě něco nastavit,aby četlo criptowork? tyto přijímače jsem nikdy nedělal...děkuji

stuka
Registrace: 2/2008
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33
Odpověď v diskusním vlákně

martin5

je to starší pán,který je rád,že si to pustí,tak pochybuji,že by dělal nějakou změnu...mohu tě požádat o nějaký zodpovědný soft,co funguje...zodpovědně ho odešlu z USB do přijímače,na tom snad nic není...kartu dám opět čipem dolů a opět zapnu kartu a emu přes menu a 2580...
....ono mu to napřed začalo dělat sem tam,nezávisle na přijímačích,tak stačilo vyjmout a vložit kartu, až mu přestali chodit oba... čtečky nemohli odejít?

stuka

RE: GI S770CR Xpeed -problém s kartou

Ještě můžeš vyloučit opotřebení kontaktů,podlepením čipu na kartě.Soft až potom.

VU+ solo2 ; VU+ uno ; AZBOX HD Premium ; 28,2°v;23,5°v;19,2°v;13°v;1°z;4°z 2x parabola 100cm

martin5
Registrace: 10/2007

to jsem také dělal jako první...to býval občas problém na Openboxech...

stuka

martin5

právě jsem přivezl tentýž funkční přijímač,tak z něho přehraju přer křížák do toho nefunkčního soft... to musím,ten co chodí mít v zásuvce a ten do kterého to přenáším zapnu do elektřiny a měl bych přetáhnout soft do toho nechodícího?...ne? ...nebo mi to přenese jenom setink?
zajímavé,ře na tom fungujícim se nedostamu přez 2580 do emu...na nule mám indikaci signálu... verze FW z 13.11.2007

stuka

opraveno...

tak nepomohl ani přesun FW z funkčního... nakonec jsem ho rozebral a vada byla na čtečce...pán se nejspíš tak vehementně pokoušel zandavat a vindavat kartu,až ohnul jeden zobáček co čte kartu ůplně na druhou stranu...to jsem zvědav,co bude na tom druhém...všem zůčastněným za rady děkuji...

stuka

Takže opravdu to byly ty kontakty.Tady bude nejlepší zalepit dvířka od karty sekunďákem a bude klid. :laughing:

VU+ solo2 ; VU+ uno ; AZBOX HD Premium ; 28,2°v;23,5°v;19,2°v;13°v;1°z;4°z 2x parabola 100cm

martin5

to jo...jsem zvědav co bude na tom druhém...

stuka

Soudím že něco podobnýho,ta karta by se neměla často vyndávat.Příjmač není platební terminál.

martin5
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra