![]() |
|
Někdo z CZ ze zkušeností příjmu slovenského DVB-T?Zdravím pánové jsem z Brna, a zajímalo by mě jestli se dá pořídit anténa na příjem DVB-T ze slovenska ,popřípadě z Rakouska. Využívám satelit ale zajímalo by mě jestli by se dali slovenské programy chytit i na DVB-T přijímač. Analog tu šel a jde bez problémů.FANDÍŠ FC PORTO? Podívej se sem! http://fcporto.jex.cz/ |
ASRady
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 344 |
![]() |
|
RE: Někdo z CZ ze zkušeností příjmu slovenskéh...Příjem z Rakouska bude v Brně bezproblémový. Stačí obyčejné polské síto. |
J_N
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 393 |
![]() |
|
RE: Někdo z CZ ze zkušeností příjmu slovenskéh...SK programy v Brně, jak kde. Bez bližšího popisu a ohledání se nelze jednoznačně vyjádřit.A co tam dělá ten spam? |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 767 |
![]() |
|
RE: Někdo z CZ ze zkušeností příjmu slovenskéh...BRNO STARÝ LÍSKOVEC. |
ASRady
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 344 |
![]() |
|
RE: Někdo z CZ ze zkušeností příjmu slovenskéh...to je málo... typ anteny, výška, individuální nebo STA? atd atd... prostě, takto to nejde posoudit. někde v brne to jde, někde ne. Musíte kontaktovat někoho v okolí, kdo je kompetentní. |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 767 |
![]() |
|
Slovaci v BrneJestli ze střechy vidíš okem pálavu a ještě pár stupnu více na východ, tak ti to půjde na vertikální síto s kvalitním předyesilovačem z Blavy na 66k. jestli tam máš ale sebemenší překážku, tak je zatím smůla. Javorina v Brně nejde dokud nevymění antenní systémy na vysílačích, pak i Blava zesilní a půjde skro všude kde dnes jde markíza. |
pokr
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 |
![]() |
|
Pro =pokr=reaguji na tvůj příspěvek, bydlím 30 km od Brna, Pálavu vidím, můžeš napsat více k anténě a předzesilovači, díky, nejsem odborník |
Daru
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 247 |
![]() |
|
![]() |