Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Programy na orbitu

Titanium card pro DDR

- trochu jsem Vás asi potrápil a schválně nechal jak si s tím poradíte,je vidět,že jsi dobrý a vážím si Tě a ať Ti slouží stará kartička dále,sežeň si ještě jednu kartu brzy bude od kámoše z Polska další perfekt provider.Už máš zkušenost ,brzy dodám ještě jedno krmivo do karty,zatím neuvádím schválně které :8) :8) R^

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007
Odpověď v diskusním vlákně

@hery

nemas prosim ta nahodou vyskusane v dreame pod akym cardserverom to moze bezat?

FIK
Registrace: 1/2007

RE: Titanium card pro DDR

O tomto som vôbec nevedel ani netušil, že existuje takto modifikovaná a upravená náplň, ktorá sa dá aplikovať práve do tejto Titanky. Viem, že na ňu ešte stále ide jeden provider z 1W, ale ten už dávno funguje asi na všetkom na čom môže vôbec ísť :-). Preto ešte raz ďakujem za ochotu a hlavne čas! Nový provider ako naznačuješ, no som plný očakávaní aj kvôli tomu, že paket NOVA 13,0E už takto asi dlho nepôjde lebo prebieha momentálne výmena kariet.

90°E-45°W: TBS6903 Profi,Gibertini 150,QARL 3636+,Amiko GBOX V2000,Twin Inverto Black Ultra,Cavel KF114,Gigabyte GA-AX370-Gaming K7,AMD Ryzen 5 2600X,G Skill FlareX F4-3200C14-8GFX,Gigabyte GV-RX560 Gaming OC-4GD,Sound Blaster Z,Samsung SyncMaster U28E59

DDR
Registrace: 1/2006

Písal mi na mail Huvo: Ahoj
prosím ťa, robil som presne to isté ako ty, ale kartu som vložil do Diabla 2.3 a potom do DM8000. Programy sa nespustili ani po polhodinovom načítavaní a následnom reštarte prijímača. Počas nhrávania v CAS 3 aj keď som najprv urobil upgrade karty na OS 1.6 po skončení programovania mi znova ponúkalo urobiť ugrade na OS 1.6 a pri indentifikácii karty sa nezmenil OS na 1.6 , ale ukazovalo stále 1.2. Nevieš poradiť čím to môže byť. Ešte ktoré súbory si tam dával? "mchellas_20091216_1" alebo "mchellas_20091216_2".
Ďakujem Huvo
Moja odpoveď: Z Titankami nemám nejaké väčšie skúsenosti a čo sa týka tejto karty keď prežívala svoju slávu je už dosť dávno. Ale logicky mi dáva, že píšeš OS 1,2 ti nejde na 1,6. Je do cela možné, že boli v obehu dva druhy týchto kariet a tú čo máš práve ty je tá staršia verzia z OS 1,2. Usudzujem to z toho, že robíš v podstate všetko ako sa má a stále bez úspešne. Ja mám OS 1,3 a ten ide na OS 1,6 bez akýchkoľvek problémov. Pretože aj v samotnom Cas Interface Studiu je voľba z 1,03 na 1,06. Ale samozrejme to len usudzujem z toho čo si napísal a možno by ti poradil priamo hary. Prvoradé je aby ti CAS3 dokázal identifikovať ATR čiže samotnú kartu. Potom treba všetko vymazať a dať naformátovať na OS 1,06. Pokiaľ všetko prebehne korektne a cez to všetko tam nemáš OS 1,06, tak chyba je v samotnej karte na 99% a tie náplne do nej nedostaneš. Pretože to formátovanie z OS 1,03 na o S 1,06 nie je náhodné a ma za úlohu zväčšiť kapacitu pamäte v samotnom chipe. Ale hovorím, že to mi len logicky vychádza aj z toho, že som používal napr. CAM Diablo a tam tiež sa dala preformátovať len revízia 2.2 na 2.3. Staršia verzia to už nedovoľovala. Ak by som sa náhodou mýlil a išlo by ti to nakoniec, tak použi ako som už písal na fóre z priečinku (mchellas_20091216_1) dva súbory (T3_mchellas_EEprom.eep a T3_mchellas_Flash.hex). Ak do Titanky tieto dva súbory dostaneš, tak netreba po vložení karty už na aktiváciu vôbec čakať. Pozn.: z paketu NOVA nejdú stanice ktoré majú koncovku Cy (Cyprus), len Grécke teda bez koncovky Cy. V Diable ešte musíš mať na tohto providera príslušný CAIDS.xml. Dal som to aj sem na fórum kôli tomu, keby sa nešieľ ešte niekto kto by vedeľ poradiť.

90°E-45°W: TBS6903 Profi,Gibertini 150,QARL 3636+,Amiko GBOX V2000,Twin Inverto Black Ultra,Cavel KF114,Gigabyte GA-AX370-Gaming K7,AMD Ryzen 5 2600X,G Skill FlareX F4-3200C14-8GFX,Gigabyte GV-RX560 Gaming OC-4GD,Sound Blaster Z,Samsung SyncMaster U28E59

DDR

Po malých zkouškách už dovedu otevřít i toto:
JSC Sports Kanály 9 Hotbird 13.E
Laciná náhrada Gamma karty!!!! :laughing: R^
Zkusíme nahradit Kemal/kebab/ card aby na tom chodili i Turci na E3-7E,uvidíme povídal slepý a šel do kina!!!!!!!!!!

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

hery

To už budeš iný KING ak sa ti podaria rozchodit turci...)))vela zdaru......to už by sa do nej oplatilo aj investovat...ved svoju slavu už má za sebou a ceny klesly poriadne... :))

Predstavte si to ticho, keby ľudia vraveli len to, čo vedia.

johndoug
Registrace: 12/2006

Taktiež držím palce ku konečnému úspechu, ktorý bi bol určite v tomto prípade prinajmenšom zaujímavý. Tak veľa zdaru!

DDR

DDR

Problém musí byť niekde inde. Kartu sa mi podarilo preprogramovať postupne Titaniumprog 1.08 na OS 1.03 a potom Titaniumprog 1.10 na OS 1.06 a následne sa dajú tam nahrať cez TitaniumLoader, alebo Cas3 programy pre FASH a EEPROM. Keys sa nahrať nedajú. Karta po identifikácii hlási že má OS 1.06. Doplnil som do Diabla CAIDS.xml pre I2 Nova 13E. Výsledok je hláška "No SmardCards Matching This Encryption" a program samozrejme nerozkóduje.

huvo
Registrace: 2/2004

Re:

Také mě to nejede. Problem je asi v tom, že tento soft včetně T3loaderu je pro karty Titanium 3

sat1

Titanium card !!

Tak aby bylo jasno hoši, už jsem tady dlouho nepsal, ale to snad proto, že se to někdy nedá číst. Titanium karta je sice dávno známá, ale ona prošla také vývojem jako jiné a tím mám na mysli změnou nejnom čipů, ale i FW. To na čem běží například Nova/SCT a podobně je titanka třetí generace (T3) s cryptováním RSA. Programuje se normálním Phoenixem nebo BeeProgem (event. v CAS3 pod emulací) na frekvenci 3,57MHz. A vůbec není laciná, jak tvrdí Hery, ale je dostupnější než gamma !!

Boss409
Registrace: 4/2008

Titanium card !!

Dlouho jsi opravdu nepsal,ale zato jsi to měl vždy v pátek a sobotu mluvčího,který to všem sdělil :laughing: :laughing:

misut
Registrace: 5/2005

Re:

Pravda je, že kdyby tady hned v úvodu Hary napsal , že je to pro Titanium 3 karty, mohlo nám co máme Titanium 2 karty ušetřit trochu námahy. Ale nakonec chybami se člověk učí!!

sat1

T3 !

To by ale musel Hery vědět !

Boss409
Registrace: 4/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra