![]() |
|
Vyhledávání kanálů Astra 3A hledá na Astra 1ADobrý den,mám stále stejný problém, který jsem zde již jednou popisoval (https://www.parabola.cz/forum/topic-44494/), ale z několik hodin strávených s ovladačem v ruce a očích nalepených na televizi jsem trochu moudřejší a mohu popsat problém konkrétněji. Abych ale stručně popsal co se stalo, přidal jsem do seznamu kanálů frekvenci Prima COOL a od té doby nefungovaly žádné české kanály. Následovalo několik neúspěšných pokusů o opravu a došlo i na tovární nastavení. Přečetl jsem si i manuál (velmi užitečná věc) a až včera jsem se dopátral k tomu, že v seznamu satelitů se pod označením Astra 3A skrývá satelit Astra 1A. Tzn. pokud označím satelit Astra 3A, nechám vyhledat kanály, nebo přidám nějakou frekvenci - nenajdu nic, co by mělo být na Astře 3A, ale jen na Astře 1A. To by tak ale nevadilo, jako to, že pod Astrou 1A s kartou CSLink nefungují české kanály (ČT, Nova, atd.). Takže problém je - kam zadat frekvence Astry 3A, aby mi fungovaly české kanály. Přidávám i pár "screenshotů" http://yfrog.com/jbimg0057jjx Monoblok (LNB QUAD MONOB Inverto IDLP-23 0.2 dB), reciever Digit-All World SCI-4100E, karta CS-link Děkuji, přeji pěkný den! |
Zedjunior
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 12 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26 | |
![]() |
|
RE: Vyhledávání kanálů Astra 3A hledá na Astra...To je stále dokola. Frekvence transpondérů můžeš přidat k jakékoliv družici a přejmenovat ji třeba na Franta Flinta, spíše se ale snaž pochopit smysl přepínače diseqC.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Vyhledávání kanálů Astra 3A hledá na Astra...Ještě jeden obrázek z výběru nastavitelných položek - zde jsi nejsem jist, který diseqC vybírat http://yfrog.com/jbimg0048ynjNěco o diseqC nastuduji. |
Zedjunior
![]() |
|
vyhledavani kanaluako tomu chapem mas motor a napis co a kde si poprepinal sice tento primac nemam,ale podsata by mala bit taka ista ako na inych |
danmikes
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 351 |
![]() |
|
vyhledavai kanalunedozvedel som sa ci mas motor,alebo prepinac.na obrazku mas oznaceny motor a tu pises o diseqc tak to potom je tazko |
danmikes
![]() |
|
RE: Vyhledávání kanálů Astra 3A hledá na Astra...Si na pozici 19.2E, tak otoc s parabolou doleva tam je 23.5E (az vypadne nejaky program na 19.2 treba silny polsky TVP INFO, TVP HISTORY apod.) a pak zvovu vyskenuj-nalad 23.5E.To da rozum ze ceske programy z 19.2E z paketu UPC nefunguji na kartu CSlink i kdyz je to stejny (CW) kod. system. |
Standa22
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 363 |
![]() |
|
RE: Vyhledávání kanálů Astra 3A hledá na Astra...U motoru jsem přepínal LNB.F a TP.http://yfrog.com/j7parabolasj |
Zedjunior
![]() |
|
RE: Vyhledávání kanálů Astra 3A hledá na Astra...Standa22: Je tu ještě jeden reciever a tam české kanály s kartou CSLink fungují - myslím si, že problém je jen s nastavením tohoto recieveru.. |
Zedjunior
![]() |
|
vyhledavani kanalunajhorsie je ze on tvrdi,ze pridal iba primu cool a odvtedy mu nejdu ceske takze natocene to by mal mat spravne skor si myslim,ze nema dobre nastaveny diseqc prepinac |
danmikes
![]() |
|
Ale ty nemas motor...kdyz mas tuto sestavu: Monoblok (LNB QUAD MONOB Inverto IDLP-23 0.2 dB), reciever Digit-All World SCI-4100E, karta CS-linkPokud mas monoblok tak podle toho menu nastav Diseq 2SW (tipuji ze to je nastaveni pro dva LNB - cili monoblok). Motor USALS zakaz. To menu je nejake divne-preplacane jeste jsem v takovem neladil nikomu. LNB.F a LNB.P -nechapu vubec ale U-LNB1 asi znamena univerzalni LNB -to je OK Ale hlavne udelej to co jsem ti predtim napsal, kdyz si alespon neco chytil-at uz chytas tu spravnou pozici -pak se to doresi. |
Standa22
![]() |
|
vyhledavani kanaluusals a motor diseqc plati ked mas motor,nastavenia diseqc plati pre diseqc prepinac priklad ked mam na lavo astru 19,2 a je oznacena na disequ A tak ju zadam aj v primaci,ze je na pozicii A a to iste plati ked je na B astra 23,5 tak zadam ze na pozicii B je astra 23,5 v primaci |
danmikes
![]() |
|
RE: Vyhledávání kanálů Astra 3A hledá na Astra...Nevíte prosím jak USALS zakázat?.. pokud je to možné, nemáte prosím nějaké IM? |
Zedjunior
![]() |
|
to ZedjuniorJestlize ten jiny receicer kdyz se pripoji na tu parabolu tak to jde je OK - tak je potreba zakazat ten MOTOR-USALS a spravne priradit Diseqc, plati vseobecne ze 1 ze 4 je 19.2E a 2 ze 4 je 23.5. Nebo 1 je 19.2E a 2 je 23.5. Ale jak to nastavit v tomhle prijimaci nevim. |
Standa22
![]() |
|
RE: Vyhledávání kanálů Astra 3A hledá na Astra...U SW v hledání kanálu jsem přepl na SW2 a satelit nalezl všechny české kanály z Astry A3 - ale jsou kódované. |
Zedjunior
![]() |
|
RE: Vyhledávání kanálů Astra 3A hledá na Astra...MOTOR-USALS zakazes v tomhle Menuhttp://img695.yfrog.com/i/img0048yn.jpg/ Zkus najet na Motor Diseqc a sipkami vpravo nebo vlevo to prepni. V tomto Menu priradis i ty Diseqc. |
Standa22
![]() |
|
RE: Vyhledávání kanálů Astra 3A hledá na Astra...Ne, tak fungují! :)) Vyřešeno, děkuji všem! |
Zedjunior
![]() |
|
RE: Vyhledávání kanálů Astra 3A hledá na Astra...Tak pockej az dojdou zapisy na kartu. Volne ti musi jit, to mi nerikej: Noe, Public TV, Ocko, TA3 apod. |
Standa22
![]() |
|
RE: Vyhledávání kanálů Astra 3A hledá na Astra...No a ted jeste priradit spravne Diseqc na 19.2E -jestli si ho nahodou nerozdrbal kdyz uz mas ten monoblok. Jdou ti ted programy i z 19.2E?Nemuzu si pomoci ale vyhlasuji nejhorsi prijimac na svete co se tyce Menu a je to prave: Digit-All World SCI-4100E viz http://img526.yfrog.com/i/img0058c.jpg/ T.B -nechapu vubec co to je. Zakodovat -to bude asi skenovani zakodovanych programu, tipuji ze pri prepnuti bude Nekodovat nebo Odkodovat :bigeyes: |
Standa22
![]() |
|
RE: Vyhledávání kanálů Astra 3A hledá na Astra...Také fungují.Jediné co nechápu je, že neplacené programy jako Nova Cinema a COOL nefungují - objeví se okénko s verzí CryptWorks a následně, že je program blokovaný. Je možné, že je v recieveru starý systém? Ano, nejhorší reciever. Když jsem zjišťoval jak se zbavit toho mého problému, všechny ostatní recievery měli pěkné GUI - narozdíl od tohoto. |
Zedjunior
![]() |
|
RE: Vyhledávání kanálů Astra 3A hledá na Astra...SW prijimace to nebude. Nova Cinema musi byt na 12070,H,27500 a Prima COOL na 11876,H,27500 snad nemas ty programy z 19.2E. Treba jeste nedosli ty zapisy na vsechny programy |
Standa22
![]() |
|
RE: Vyhledávání kanálů Astra 3A hledá na Astra...Na 19.2E ale Prima COOL stejne neni, jen madarsky COOL |
Standa22
![]() |
|
RE: Vyhledávání kanálů Astra 3A hledá na Astra...Vše je z Astry A3. |
Zedjunior
![]() |
|
vyhledavani kanalucakaj a medzi casom si podla cisla karty na nete skontroluj co vsetko ti na nej ma ist |
danmikes
![]() |
|
RE: Vyhledávání kanálů Astra 3A hledá na Astra...Tak fakt nevim kde muze byt problem. |
Standa22
![]() |
|
RE: Vyhledávání kanálů Astra 3A hledá na Astra...Vždyť ti poradili dobře. Asi to bude ještě nadlouho.. :-/Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Vyhledávání kanálů Astra 3A hledá na Astra...Již jsem dostal odpověď z CSLinku - na této kartě je starší tarif, pro sledování např. Prima Cool, Tv Barrandov atd. nemáte oprávnění. |
Zedjunior
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26 | |
![]() |
|
![]() |