![]() |
|
problem s kartou skylinkkartu mam uz tri roky ale nikdy som nemal s nou problem,mam podobny problem ako Peto1984,vecer mi este isla karta a dnes nic,mam prijmac Humax 5500 skusal som uz vsetko ale nic nepomohlo,skusal som ju aj v druhom prijmaci ale nic ani prd,rozmyslal som ci nahodou mi nemohla elektrika nieco skratovat a prenieslo sa to aj na kartu lebo aj prijmac sa mi nechcel zapnut ale az po troch pokusoch /v tomto som laik takze naozaj neviem co sa mohlo stat/kartu mam neobmedzene,dakujem za rady |
Radko3003
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 604 |
![]() |
|
RE: problem s kartou skylinkak viem tak humaxi maju origo CryptoWorks tak neviem ci mas taky problem jak ja lebo ja mam uni citacku |
peto1984
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 19 |
![]() |
|
RE: problem s kartou skylinkAky prblém je si zistiť zápisy na karte?Veď to je prvé,čo treba robiť,keď je problém.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
RE: problem s kartou skylinkpozeral som aj zapisy su tam ale nereaguje v prijmaci a skusal som ju aj v druhom a tam tiez nic a ked som skusil druhu kartu ta funguje aj v Humaxe,tak naozaj neviem v com je chyba |
Radko3003
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 604 |
![]() |
|
skusDaj si program CT1 a skus to reštarnut všetko ok a uvidíš ked ti ani po 2 minutách nič nenaskočí tak možeš mať problem v posunutí paraboly skus ine programy a uvidíš |
mar331
Registrace: 1/2005 Příspěvků: 197 |
![]() |
|
RE: problem s kartou skylinkV posunutí paraboly to určite nebude,keď mu tam ide iná karta.Ak si už vyskúšal všetky možnosti,tak kontaktuj Skylink.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
RE: problem s kartou skylinkKontaktuj SKYLINK. Ak nepomože refreš karty tak im ju pošli, oni preskúšajú, ak je KO, pošlú novú. Samozrejme si to s nimi dohodni telefonicky na zákazníckej linke. Podla Tvojho popisu, to nasvedčuje o chybnej karte. |
rolis7
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 410 |
![]() |
|
![]() |