Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Led Samsung UE46 8000 - skylink

Ahoj, mám záujem kúpiť uvedený TV a k tomu Opticum HD 9000 a kartu Skylink...ako mi pobežia programi ako ČT 2, ČT 4 či Markíza...o HD obavu nemám ? Bude to pozeratelné za tie love ?

igor61
Registrace: 1/2010
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 50
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Led Samsung UE46 8000 - skylink

Sgi320...vyberal som to od Vianoc..takže TV bude SAMSUNG UE46B8000, domáce kino s blu-ray bude : PANASONIC SC-BT205EP9K a k tomu satelit Opticum 9500 HD PVR, plus nejaké BD a cena celkom cez internet cca 3 300 €.
Dúfam, že budem spokojný a tiež aj moja rodina.
Vďaka za všetky odpovede, názory a prajem Vám pekný večer.
Čau.

igor61

Jeden z faktorů, ale jak pro koho.

Eskamoter
Registrace: 10/2006

Nemám plazmu ani lcd iba klasický sony a tiež nerozoznám HD od SD. A mám opticum 9500. :))) :))) :)))

HD-BOX 9200

dodkomajk
Registrace: 5/2009

igor - spravne, treba si najst cas, pozorne si to prejst (najlepsie nazivo) a potom ist do toho, ak chces pocut aj moj nazor na vyber:

LCD TV - bud Sony alebo Philips
PDP - v dnesnej dobe asi uz len Panasonic (kedze Pioneer skoncil), nieco z Neo-PDP modelov
BD - mam doma Pioneer BDP-LX52
AVrec - mam doma Pioneer VSX-LX52
repro - Mission 796 + 790 + 79c + 79as
SAT rec. - ja by som rozhodne vybral DM 8000

- pravdou vsak je, ze cenova kategoria je niekde inde (tu len repro stoji o dost viac, ako cela Tvoja zostava)

- moja skusenost s prijimacom Opticum je skor negativna (ale to je asi vec nazoru), mimochodom 9500 sa uz tusim ani nerobi, uz len 9600

- chapem, ze clovek ma aj nejaky rozpocet, ja si tiez kupujem jednotlive komponenty postupne, pokojne chod do toho, co si si vybral ;)

sgi320
Registrace: 6/2008

Hm...moc sa v tom nevyznám, takže ten Opticum 9500 bol tak nejak v ponuke cena celkom aj Skylink na 2 mes. v tom za 309 €
Viem že sú aj oveľa lepšie veci ale nejak mi to bude stačiť...ja skôr šport, prirodopis. filmy a občas film a ten si kúpim na blu-ray...
Tv Sony som pozeral ale ten LCD led Samsung ma viac oslovil...

igor61

mnohi dnes kupuju prijimace Opticum, ja som bol rozcarovany z nejakeho SD modelu (cislo si uz ani nepamatam), a najma z jeho dialkoveho ovladaca - tak ten by ma po tyzdni priviedol na psychiatriu (aj to ovladanie cez menu sa mi zda pomerne nemotorne) ;) ale ako pisem, je to vec nazoru - tu 9500, resp. 9600 si dobre pozri (neviem, ci tam neboli problemy ohladom zdielania s inymi boxami, tusim este nebol vhodny fw pri tej 9600, ale nie som si isty)

sgi320

Film si budeš muset koupit na blu-ray, aby jsi si tu TV pořádně užil, protože Native HD obsahu je opravdu málo.Myslím tím na SkyLinku.

Eskamoter

Opticum 9500 HD+ skylink za 309€ Horibilná suma. 9500 175€ a skylink 59€ to je 234€.

HD-BOX 9200

dodkomajk

Ja to vidím tak, že firma mi to nahodí...a dialkový od Opticum už nebude treba..v TV si dám naj stanice zo satelitu do obľúbených a pôjdm cez dialkové TV, alebo sa mýlim ?
Mne bude úplne stačiť Eurosport HD, Nova Sport HD, Discovery HD, Nova či ČT 1 HD a ako pôjde aj ARD či ZDF HD....a v SD ČT 2, ČT 4, Markíza možno Joj a Animal Planet, National geogr. a na zbytok staníc bude asi k ničomu...

igor61

Já ybch LCD nezatracoval, když se to umí nastavit (SONY a PHILIPS), je to nádhera. Vyšší generace má již vyřešený kontrast a černou barvu a na filmy je to nádhera. Dá se na to koukat z kousku, není to vypalovačka očí a topné těleso v jednom pod zn. plazma.Určitě hraje roli i váha. Podle men je LCD se slušnou výbavou (motion,gamma,vyvážení bílé, režimy obrazu, posun horizontálně, úplný pixel apod.) to lepší řešení.Ale každý má být se svou volbou spokojen podle sebe.Hodně radosti v domácím kině všem!

jenda99
Registrace: 12/2009

dodko...no vidíš...v tých 309 € je všetko včetne taniera, montáže, HDMI kábla... každý sa snaží trhnúť kde sa dá...nie som až taký fajnšmekr aby to nejak riešil...snád budem spokojný...

igor61

Tak si to prever či ti to nahodí, a diaľkve už budeš musieť používať od opticumu a nie od televízora. Už máš parabolu a ostatné veci? Lebo ak nie tak tých 309€ aj s montážou je potom málo.

HD-BOX 9200

dodkomajk

Žaby mal pravdu :

http://www.(nevhodné slovo).cz/clanky/samsung-ue40b8000xw-ledova-krasa/

dúfam, že jo.

igor61

igor - nech Ti tie komponenty sluzia k spokojnosti celej rodiny ako aj Tvojej ;)

sgi320

dodko..tých 309 je uplne za všetko aj s tanierom..no bez šnicle..tu si dám zajtra na obed...
Sgi320..dík..až to bude doma tak sa tu ozvem.a poviem ako to beží...
Čau.

igor61

gogo1

Gogo 1 - Samsung ? Neblázni, to si nevidel asi nič iné.

Ako píše sgi320: LCD TV - bud Sony alebo Philips
PDP - v dnesnej dobe asi uz len Panasonic (kedze Pioneer skoncil), nieco z Neo-PDP modelov

Milan C
Registrace: 4/2006

Igor

Kludne si kup to co sa ti pozdava. Ja mam LCD Samsung a aj ked si Milan C asi mysli, ze som sa zblaznil ;) a k tomu Opticum 9500HD na to moje bezne pozeranie telky to uplne postacuje. Plasmu nechcem kvoli sklu, telku mam rovno oproti oknu. Pokial nie si fanatik, co pozera TV 15 hodin denne, kazdy den filmy z DVD, alebo BD tak myslim, ze budes spokojny. Aj ked po case kazdy na vsetkom najde nejake muchy a chced lepsie. :8)

terrible
Registrace: 1/2009

jenda99

Topné těleso a vypalovačka očí...hmm ty máš taky dost :)))
,ano LCD je potřeba několik dní nastavovat aby s toho vypadla příjatelná digitální mazanice - olejomalba :bigeyes:

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček
Registrace: 1/2006

@drobeček
Dávám ti za to jedničku a plně s Tebou souhlasím.

Eskamoter

@Milan C

Nemusis posudzovat moj dusevny stav ja som so Samsung spokojny. Philipsa mam na ciernej listine a neminiem na nich ani 10c. Panasonic plasmu mam tiez, ale ja sa radsej pozeram na Samsung. Kedze moje deti, ktore maju dobre oci, tiez, tak vychadzam z toho, ze nie som este uplne slepy. Osobne mi ide pri plasme na nervy absencia bielej a neprestajny bronzovy nadych bez ohladu na nastavenie. Pri pozerani cez den sa na LED podsvietenie a jeho kontrast skutocne nic nechyta. S nastavenim to nie je ziadna veda ale ked tam ma niekto olejomalbu, tak to asi nastavit nevie, alebo by mal ist urychlene k ocnemu resp. pozera olejomalbu tak ako je vysielana.

Nespamujte ma, som na to starý!

gogo1
Registrace: 5/2006

@sgi320

Skus mne vysvetlit, ze na co je niekomu, kto chce pozerat par programov predrazeny DM8000? A co vie navyse resp. co nevie napr. voci AZBOX HD Premium PLUS za tretinovu cenu?

gogo1

gogo1

ja Ti mozem akurat vysvetlit, naco by bol mne :D to, naco by bol niekomu inemu si vysvetlujem rovnako (ale mozem hadam takto, otazkou - naco je niekomu v garazi BMW, ked sa moze premiestnovat aj Renaultom za tretinovu cenu ?)

sgi320

To co som spochybnil, je to, ci je v tej garazi naozaj BMW.

gogo1

ale pointou v tomto pripade nie je to, ci je v garazi skutocne BMW :D ale, ci je jeho majitel spokojny s tym, ze si to BMW kupil (mimochodom, v tomto pripade by som o BMW nepochyboval, cena je v pripade boxov dostatocnym indikatorom kvality, cim zase nechcem naznacit, ze pri tom BMW by nemohla byt aj nizsia)

sgi320

Sony=Samsung Lebo Samsung vyraba obrazovky pre Sony !!!

Zgemma H9 Combo, Multiboot: STARTUP_1 az 4: PKT Hyperion 8,PurE2 v6.3,OpenESI 9.0,OpenHDF 6.4, Parabola offset 85 cm, motor Powertech DG 380S speedy, IBU Twin + TV JVC LT-65VAQ8235

Miko
Registrace: 1/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 50

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra