Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

Homecast s3000cr

Zdravím všetkých. Pri montážach sa začal vyskytovat problém s týmto inak velmi spolahlivým prijímačom. Má problem s monoblokmi s twinovými výstupmi. Pri zapojení jedného prijímača prepína nespolahlivo medzi družicami (23,5 a 19,2)a keď sa zapoja dva na jeden monoblok s twinovým výstupom, tak vždy jeden ide a druhý neprepína vobec. Vyskúšané s monoblokmi od roznych výrobcov. Aké máte skúsenosti Vy? Ešte doplním - pri singel monobloku je všetko OK. Podla mne dostupných info, je problém s FW. Dosial som však nikde nezachytil nápravu. Ak som niečo prehliadol, tak prosím poradte.

rolis7
Registrace: 8/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Homecast s3000cr

Zkus OTA, o víkendu jsem stahoval nový firmware

netace
Registrace: 12/2008

Tento problém jsme zaznamenali s LNB Smart. Nespolehlivé přepínání se projevilo na obou výstupech. Když se situace opakovala cca na 5. montáži, vzali jsme Inverta a byl klid. Později dodavatelem potvrzena vadná série LNB...

Bloud
Registrace: 2/2006

Zaznamenal som podobný problém. Jeden prijímač som vymenil za Topfield a fungovalo to spolahlivo.
Ale Homecast už má v ponuke novšiu verziu príjimača S3000 CR.
Kde LNB IN sa nachádza v strede nie na boku. Táto verzia už má nový FW, prijímač pracuje rýchlejšie a nemá problém s twinovými monoblokmi. Mám odskúšane.

konjo
Registrace: 1/2006

Dakujem. Skúsim pozriet ten nový FW cez OTA. Je pravda, že keď sa dali dva rozne prijimače, tak sa tento problém nevyskytol. Tažko sa to ale vysvetluje zákazníkom, ked chcú dva rovnaké prijímače.

rolis7
Registrace: 8/2007

Tiež so sa s tým stretol. Nedalo sa s tým nič robiť.Ak dávam monoblok twin, v takom prípade použijem prijímače TF6000CR. To bezpečne chodí.

emo53
Registrace: 3/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra