Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

SONY KDL-32V5810

Zdravím
mam problem dufam ze len mensi. dnes som zameral parabolu a naladil astru 19,2 a 23,5. Mam novy televizor SONY KDL-32V5810 so zabudovanym dvb-s tunerom, postou mi prisla karta skylink spolu s modulom, ktory som zasunul do tv. Avsak programy skylink sa neaktivovali, idu len volne, v tv som ich podla frekvencie nasiel, avsak na obrazovke je "tma". Registrovat sa vraj staci az po 20 dnoch. Vedel by niekto poradit, v com moze byt hacik? Dnes som v servisnom stredisku kontroloval kartu i modul, avsak su v poriadku. Preto mam obavu, ze chyba bude v citacke v tv, hoci predajcovia ma presviedcali ze chyba bude len v zlom zasunuti karty alebo nedotlaceni niektoreho komponentu. Karta fungovala i u suseda, len mne programy v skylinku proste nejdu. Ak s tym ma niekto skusenost, budem velmi rad. Mozno je naozaj chyba len v nejakom detaile, neviem. Dakujem za pripadne namety a odpovede. V ponuke digitalne nastavenie je aj "nastavenie CA modulu". Pise ze k dispozicii je len vtedy, ked je vlozeny CA modul. Pritom v tv ho mam, uz som skusal aj vsetky polohy ale nic.

backi
Registrace: 12/2007
Odpověď v diskusním vlákně

Sony kdlv5810

Zkoušel jsi vložit kartu čipem nahoru do modulu?Je potřeba chvíli počkat až se karta aktivuje.Píšeš že jsi zkoušel všechny polohy doufám že ne při vkládání modulu ten jde zasunout plně pouze jedním směrem v opačném případě jsi ulomil nebo ohnul kontakta v uvniř šachty.Modul se ti musí nahlásit v menu přijímače že je aktivní,pokud se nehlásí a je správně vložen není nasazen na doraz!!!

MONY
Registrace: 9/2007

Sony kdlv5810

Myslim ze som nic neulomil, skusal som to jemne, ide dovnutra len tymi kontaktami, modul tam sadne dobre len z jednej strany, akoby prilahne a citim ze dalej uz nejde. Viem, ze treba pockat, ale 2 dni by bola myslim uz dlha doba:) Neviem no, asi s tym pojdem do servisu, dost som sklamany...ako keby to bolo nekompatibilne spolu

backi

Sony kdlv5810

to "dnes" bolo v pondelok

backi

Sony kdlv5810

a u souseda karta funguje i vcetne kodovanych programu?

baronb
Registrace: 7/2007

Sony kdlv5810

ano funguje

backi

RE: SONY KDL-32V5810

Předpokládám, že máš správný modul, tedy cryptoworks...u souseda jsi to zkoušel i s tím modulem? Pokud ano, ještě bych vyzkoušel jeho modul a jeho kartu ve tvém přijímači. Když to nepůjde, tak budeš mít něco špatně nastavené v menu přijímače. Možná to bude chtít podrobněji prostudovat manuál.

stapa
Registrace: 9/2006

SONY KDL-32V5810

ano modul je cryptoworks irdeto. S modulom som to skusal v satelitnom stredisku - s nim i bez neho.Slo to tam ok. Skusal som i jeho kartu vo svojom module a tiez tma. Manual k tomu nic nepise, aj v elektronickom je k CAM modulom len strucna info.

backi

Nejsem si jistý, ale myslím, že integrovaný tuner DVB-S v této tv je jen pro příjem volných sat. programů. Slot pro modul bude pravděpodobně jen pro dekodování DVB-C.

stapa

http://www.sony.co.uk/product/t32-v-series/kdl-32v5810

stapa

SONY KDL-32V5810

to by snad skylink potom s touto tv nerobil akciu :)

backi

SONY KDL-32V5810

http://skylink.cz/web/structure/53.html

backi

já mám podobnej model a šlape to jako hodinky, naštěstí modul i kartu už jednu mám, protože ze skylinku mi ještě nic nedorazilo a to sem to tam registroval 28.12

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

SONY KDL-32V5810

pokud funguje modul s kartou bezchybne jinde, je problem ve spolupraci modulu s tv, chtelo by to zkusit v tv jiny modul atd.... jinak tato tv s modulem a kartou spolupracuje bez problemu

baronb
Registrace: 7/2007

SONY KDL-32V5810

Iny modul som neskusal, vdaka za nazory, aspon si vytvorim predstavu...z toho mi vychadza najskor vada v tej citacke, uvidime, zajtra s tym idem do BA. Trochu to aj nastve, viem, ze vada na tomto tv urcite nie je bezna...Na druhu stranu si myslim, ze predajca mal byt vybaveny aj modulom a kartou na predvadzanie, kedze sa tym zaoberaju: http://sbuy.sk/
Mam pocit, ze sam predajca tomu prilis nerozumel, smutne je to, ze teraz dava od toho ruky prec...pritom TV bol zakupeny 29.12. Uvidim ako to dopadne zajtra v tom servise.

backi

takže i když tam máš ten modul správně zasunutej, tak když vlezeš do hlavního menu, nastavení, digitální nastavení,nastavení modulu CA, máš tu položku "nastavení ..." aktivní, nebo neaktivní? Jinak modul musí být zasunutej tím nápisem dozadu a karta čipem taky dozadu.

eemil

SONY KDL-32V5810

pise "k dispozicii je len vtedy, ked je vlozeny CA modul" takze kodom dopredu a napisom irdeto cryptoworks dozadu - k stene co...len vtedy mi nedosadne

backi

tak aspoň víme v čem je problém. Prostě ten modul z nějakýho důvodu není zasunutej tak jak má být, ten musí jít vsunout těsně, ale zlehka zhruba do 1/2 a pak pevně dosednout.Tím se spřístupní v menu to nastavení ci modulu. Beru to podle mojeho modelu 32w5800, kterej by měl být skoro stejný.

eemil

SONY KDL-32V5810

ano to je skoro totozne...tak ako popisujes mi to ide, ale irdeto je otocene ku mne a dozadu kod...v opacnom pripade to tam nedosadne...please ozvi sa mi na mail dzurko.twister@centrum.sk.
Nechaj cislo ak mozes, zavolal by som ti pre info

backi

SONY KDL-32V5810

si macher dakujem pekne, uz ide )))

backi

SONY KDL-32V5810

este by som mal otazku ohladom usporiadania programov - ci sa da napr na 1 dat stv1, 2 markiza atd.

backi

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra