Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

karta pro digi tv

tady laik, ptal jsem se na lince digi tv že bych měl zájem o jejich kartu, ale oni mi pořád vnucují jen celé zařízení kartu jen s jejich přístrojem...? Skutečně to jinak nejde ? Mám starej Humax 5500 díky za trpělivost a radu

VICENEC
Registrace: 12/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: karta pro digi tv

Nejde!!

migr
Registrace: 7/2007

karta pro digi tv

A ten Humax má NAG kodování?

Achnaton
Registrace: 3/2009

má jen cryptoworks už chápu, díky

VICENEC

Aj tak to nechápeš komplet.

GI LX3, Octagon SF8008, T-90

Rasto
Registrace: 4/2003

Rasto tak mi to prosím vysvětli, já jen že jsem pochopil že oni kódují v Nag a humax pracuje jen s cryptoworksem...jo?

VICENEC

čo jeden to lepší, pri takom vysvetľovaní by vám pomocníci ani BOH nerozumel.
Digi TV - je služba - kde táto firma dodáva komplet celú satelitnú zostavu pre príjem programov cez satelit, počnúc parabolou až po prijímač z kartou, dodávané programy sú kodované kodovacím systémom NagraVision a k tomu je ešte karta spárovaná s prijímačom aby sa nedala použiť v iných prijímačoch. To že máš Humax 5500 so systémom Cryptoworks by nevadilo stačilo by dokúpiť modul Nagravision a kartu vložiť do modulu, ale cely problém spočíva v tom párovaní - karta je nepoužiteľná.

skynett
Registrace: 8/2009

co jeden to lepší, při takovém vysvětlování by vám pomocníci ani bůh nerozuměl.
Digi TV - je služba - kde tato firma dodává komplet celou satelitní sestavu pro příjem programů přes satelit, počínaje parabolou až po přijímač z kartou, dodávané programy jsou kódovány kódovacím systémem Nagravision a k tomu je ještě karta spárovaná s přijímačem aby se nedala použít v jiných přijímačích . To že máš Humax 5500 se systémem Cryptoworks by nevadilo stačilo by dokoupit modul Nagravision a kartu vložit do modulu, ale celý problém spočívá v tom párování - karta je nepoužitelná.

skynett
Registrace: 8/2009

skynett děkuju takhle je to srozumitelné, no nevím jestli do toho(Digi) pujdu, mám Skylink a díval jsem se po něčem levnějším...

VICENEC

VICENEC

"mám Skylink a díval jsem se po něčem levnějším..."

jak tohle myslite? vzdyt tady 99.9procenta lidi pise ze Skylink je nejlepsi volba za nejlepsi peniz...

at se dari, ahoj ;)

...a jo, nezdilim ten samej nazor ze 99.9procentama uzivatel tady, co takhle mrknout na konkurencni gital?

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra