![]() |
|
karta pro digi tvtady laik, ptal jsem se na lince digi tv že bych měl zájem o jejich kartu, ale oni mi pořád vnucují jen celé zařízení kartu jen s jejich přístrojem...? Skutečně to jinak nejde ? Mám starej Humax 5500 díky za trpělivost a radu |
VICENEC
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 136 |
![]() |
|
RE: karta pro digi tvNejde!! |
migr
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 384 |
![]() |
|
karta pro digi tvA ten Humax má NAG kodování? |
Achnaton
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 54 |
![]() |
|
RE: karta pro digi tvmá jen cryptoworks už chápu, díky |
VICENEC
![]() |
|
RE: karta pro digi tvAj tak to nechápeš komplet.GI LX3, Octagon SF8008, T-90
|
Rasto
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 941 |
![]() |
|
RE: karta pro digi tvRasto tak mi to prosím vysvětli, já jen že jsem pochopil že oni kódují v Nag a humax pracuje jen s cryptoworksem...jo? |
VICENEC
![]() |
|
RE: karta pro digi tvčo jeden to lepší, pri takom vysvetľovaní by vám pomocníci ani BOH nerozumel.Digi TV - je služba - kde táto firma dodáva komplet celú satelitnú zostavu pre príjem programov cez satelit, počnúc parabolou až po prijímač z kartou, dodávané programy sú kodované kodovacím systémom NagraVision a k tomu je ešte karta spárovaná s prijímačom aby sa nedala použiť v iných prijímačoch. To že máš Humax 5500 so systémom Cryptoworks by nevadilo stačilo by dokúpiť modul Nagravision a kartu vložiť do modulu, ale cely problém spočíva v tom párovaní - karta je nepoužiteľná. |
skynett
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 711 |
![]() |
|
RE: karta pro digi tvco jeden to lepší, při takovém vysvětlování by vám pomocníci ani bůh nerozuměl.Digi TV - je služba - kde tato firma dodává komplet celou satelitní sestavu pro příjem programů přes satelit, počínaje parabolou až po přijímač z kartou, dodávané programy jsou kódovány kódovacím systémem Nagravision a k tomu je ještě karta spárovaná s přijímačem aby se nedala použít v jiných přijímačích . To že máš Humax 5500 se systémem Cryptoworks by nevadilo stačilo by dokoupit modul Nagravision a kartu vložit do modulu, ale celý problém spočívá v tom párování - karta je nepoužitelná. |
skynett
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 711 |
![]() |
|
RE: karta pro digi tvskynett děkuju takhle je to srozumitelné, no nevím jestli do toho(Digi) pujdu, mám Skylink a díval jsem se po něčem levnějším... |
VICENEC
![]() |
|
VICENEC"mám Skylink a díval jsem se po něčem levnějším..."jak tohle myslite? vzdyt tady 99.9procenta lidi pise ze Skylink je nejlepsi volba za nejlepsi peniz... at se dari, ahoj ;) ...a jo, nezdilim ten samej nazor ze 99.9procentama uzivatel tady, co takhle mrknout na konkurencni gital? Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
![]() |