![]() |
|
LNB quad jeho funkčnostZdravímchtěl bych se zeptat... dnes jsem se zcela náhodou všimnul že na LNB(quad) pevně na Thor my nejdou některé frekvence ty první 10 809 až 10 934. co začíná 11... už jde.. Myslím že by to mohlo být LNB(jen se domnívám) ale na střechu se my nechce.. Nevím jak je to dělaný a jak to funguje uvnitř LNB proto se ptám. Když bude špatný ten Quad znamená to že jsou špatné všechny 4 výstupy ?? Nebo problém muže být jinde ? díky |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
![]() |
|
RE: LNB quad jeho funkčnostA jaké programy by jsi měl naladit?V přehledech takové frekvence nevidím. |
Sekyra
Registrace: 1/2004 Příspěvků: 328 |
![]() |
|
RE: LNB quad jeho funkčnostSorry,10 809 tam je. |
Sekyra
Registrace: 1/2004 Příspěvků: 328 |
![]() |
|
RE: LNB quad jeho funkčnostjojo tyhle my nejdou ani SD ani HD myslím že tyhle frekvence se tam ted někdy přidávali.A mluvil jsme z Likrou co dělá setting pro dreamboxe tak to zkoušel a jemu to jede na DM 800. takže problém musím mít já někde a napadlo my jen to LNB |
pat
![]() |
|
RE: LNB quad jeho funkčnostidú ti frekvencie niektoré z polarizácie V a H alebo ti nejde komplet polarizácie V alebo H??? ak máš ten druhý problém LNB v z.a.d.k.u, ak ten prvý tak je to snád len chyba načítania príjmača, skús reštart alebo tovarenske nastavenie. :)))3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 3 160 |
![]() |
|
RE: LNB quad jeho funkčnostNejde my ani H ani V komplet.Ten rozsah co jsem popisoval. |
pat
![]() |
|
RE: LNB quad jeho funkčnostLNB je tým pádom v r.i.t.i! neni náhodou GI alebo Smart? Je to asi reklamácia, alebo kúpa nového Pat, na mňa sa to tiež lepilo takéto problémy poslednú dobu, ja som to mal už nové nefunkčné.Dažde snehy nejaký skratík a máš to. :sly:3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 3 160 |
![]() |
|
pat !Dost už s tím "nejde my" ! je to děs ! |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
![]() |
|
@tondach !Já mám pomocnou školu tak se omlouvám.Vubec nad tím nepřemýšlím co píšu. Pokud Tě to rozčiluje až tak že jsi rozčílen tak až uvidíš přispěvek kde budu já tak to nečti a máš klídek a jsi v pohodě |
pat
![]() |
|
RE: LNB quad jeho funkčnostNemas tam nahodou Quatro namieasto Quad LNB? Jeden je totiz na multiprepinace a ten druhy je na 4 samostatne prijimace. Obidva druhy totiz maju 4 vystupy a "neznali" si ich lahko pomylia... :))nic nemam
|
loon
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 786 |
![]() |
|
RE: LNB quad jeho funkčnostNene mám tam quad 4x samostatný výstup.V pohodě zítra vylezu na střechu vyměním a uvidíme.Aspon sházím sníh. |
pat
![]() |
|
RE: LNB quad jeho funkčnost@pat: pises, ze co zacina 11... ti jede. To znamena, ze napr.BBC World News 11,325/H/24500 a Lifestyle TV 11,403/V/24500 ti funguje? Vyzkousej to, pokud by to neslo, tak by mohl byt problem v LNB, ze nejde cele dolni pasmo (do 11700) nebo ti prijimac stale dava 22kHz a tim je stale prepnuto na horni pasmo. Mas LNB Quad, dela ti to na vsech prijimacich? Pokud mas nejaky vystup volny, vyzkousej ho. |
zdec
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 55 |
![]() |
|
@zdecDíky za pomoc, večer vyzkouším ještě a proladím ty frekvence co píšešZkoušek jsem i jiný výstup na jiném dreamboxu a také to nic nenašlo |
pat
![]() |
|
RE: LNB quad jeho funkčnosttakže Lifestyl i BBC News jedou |
pat
![]() |
|
RE: LNB quad jeho funkčnostTakže vyřešeno je to v LNB...Otočil jsem motorem na kterém mám i multifokus(takže s tím nerad točím)a na singl LNB my to jede. Jen je divný že nejdou jen ty frekvence od 10 do 11.. ty už jdou pak ostaní všechny nahoru od 11.. Aby to nakonec nebyla jen "špatná" vlastnost toho LNB. |
pat
![]() |
|
![]() |