Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Pokud Vás zajímají práva na ČT - sport

tak si nalaťe ČT24 Hydepark, je tam Ota Černý a odpovídá na dotyzy...

Netflix, Max, Oneplay, Apple TV, Lepší.Tv, AntikTV, Skylink Live TV, Sweet.TV, TiViMate, KODI, Homatics Box 4R K PLUS, ... Na něco koukám, s něčím si hraji, testuji a zkouším nové věci.

BBS
Registrace: 1/2006
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Pokud Vás zajímají práva na ČT - sport

Nezajímá.

Ji.sat

for Ji.sat

Tak na to nekoukej:-)

Napsal jsem to jako tip, jelikož se strhla bouřlivá diskuse a kritika v tisku, na fórech, atp.

Netflix, Max, Oneplay, Apple TV, Lepší.Tv, AntikTV, Skylink Live TV, Sweet.TV, TiViMate, KODI, Homatics Box 4R K PLUS, ... Na něco koukám, s něčím si hraji, testuji a zkouším nové věci.

BBS

re:

Mne ČT nepřekvapila,vysvětlení,že na sportovní kanál to dát nemohli a na dvojku to zase neměli v plánu je poněkud ubulené.
Zajímavé je,že třeba taková ORF s dvěma programy je dalko kreativnější...

Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK

lubbik
Registrace: 11/2006

lubbik

Myslim si, že kdyby v CT tušili v jaké fazoně pojede Bauer závěr Tour, tak to na CT2 bylo.
ORF1 dává sjezdové lyžování a skoky pravidelně, ale tam to je více než náboženství.
Až budem mít čtyři skokany ve světové šestce, pak to bude i na CT1. :)
Omlouvat CT nechci, ale v ORF je to jiná situace.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Tak to se p.Černý opět předvedl.Do důchodu půjde,až bude překážet kolegům. Tak to do důchodu nepůjde asi nikdy, protože kolegové ho neplatí a my všichni co ho platíme, ho vyhodit nemůžem.

Eskamoter
Registrace: 10/2006

A ještě jedno pěkné překvapení od p.Černého. MS v hokeji ani Liga mistrů v HD na ČT nebude.

Eskamoter

re :

Víš,není to u ČT poprvé a jistě ani naposledy.ČT má tak nějak talent na to,znevýhodnit pořady s potenciálně dobrou sledovaností nevhodným časem,nebo je pro jistotu neodvysílá vůbec.
Je přeci jasné,že když mě to nepovolí na rize sportovní program,tak to dám na dvojku,která by při své sledovanosti jistě neutrpěla,ale chce to trochu předvídavosti,operativnosti a je jedno,jak se kdo z našich umístí,ale jsme národ sportovních-televizních fandů,tak to prostě operativně zařadím na dvojku,ne?Byla to velká sportovní událost
Jak to budou řešit do budoucna?
Podotýkám,že já televizní sportovní fanda nejsem,více sportu možná vidím na ORF,neboť je to pro mne kult,že je pro zimní sport důležitý,tak s tím s tebou jistě souhlasím.
Měj se R^

Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK

lubbik

re:

Tak mě nejvíce potěšilo, že alespoň tu olympiádu budou přenášet v HD, doufám, že v native. Takže výběr bude široky - angličani, němci, italové - bude z čeho vybírat...

Každopádně to mohl Ota ohledně toho lyžování trošku rozvést pro běžné diváky(méně zasvěcené), jak to bylo a je s těmi právy a operovat s německým nebo rakouským trhem je úplně o něčem jiném. Kdo trošku sleduje tuhle problematiku, tak se absolutně nemohl divit, že slavné Tour de ski ČT nevysílala. Jen podotýkám, že nejsem fanda p.Černého, ale v tomto měl zcela pravdu, Eurosport drží monopol(po sezóně končí, ještě má roční opci) a diktuje si práva.
STV3 to je samá kapitola o sobě.
Zajímavé teď spíše budou práva na anglickou ligu, pokud to bude opravdu jen na Digi pro CZ trh, tak potěš diváky, kteří nemají přístup k zahraníčním pay tv. To bude jedna velká obrazová katastrofa. Snad to urve Marek Kindernay z Novy sport. Uvidíme jak se to vyvrbí.
Nemluvě o tom, že pokud nemá pay tv sportovní stanice v nabídce angličany, tak si troufám tvrdit, že to je pro ni velká tragédie.

Navíc si myslím, že každý ma jiné gusto, mě osobně zajímají spíše bojové sporty MMA nebo judo, jelikož je provozuji a ty se de facto nevysílají vůbec na CZ stanicích, když pominu staré záznamy na Nova sport.

Ale není problém přece naladit jiné stanice pokud jsem fandou sat vysílání, dá se to obstarat, jenom chtít a samozřejmě nic není zadarmo...

BBS

@Saxon, Bauera mi nepřipomínej, koukali jsme na to ze záznamu na Eurosportu(naschvál jsme nehledali výsledek)...
Ať jde celá ČT někam.
Když tam bude mistr světa v přímém přenosu třeba v Karate nebo lukostřelbě, tak to taky pochopím, protože je vyjímečný!

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

hromzite na CT, skuste STV, a pak zistite jak kvalitni verejnopravni tv mate... ach joooo

at se dari, ahoj ;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

@alfasex
Máš pravdu, ještě můžem poukázat na veřejnoprávní tv na Kubě nebo v Africe! :crying:

Tomik535

for alfasex

Kdyby STV3 nedostala mimořadnou finanční injekci se šesti nulami v eurech, tak dnes už dávno nevysílá(bylo to i ve slovenském parlamentu), je těžce dotována(samozřejmě i ČT má dotace) a podívej se kolik mají nových pořadů ve vysílání? Minimum, převládají ve velkém množství záznamy staré x let. Ano mají třeba anglický fotbal, ale tyto práva byli ještě vyjednány starým vedením, ČT tenkrát koupila Bundesligu.

Pokud chceš např. koupit honem rychle práva ze dne na den a máš tam svého zástupce, cena jde astronomicky nahoru - viz loňský příklad evropské ligy ve fotbale kdy práva šla skoro milión korun za jeden přenos...

Že zrovna Bauer udělal, obrazně řečeno, výsledek po deseti letech, zkus kalkulovat takhle dopředu. Totéž třeba Davis cup, loni jsme byli ve finále, ale pokud náhodou vyletíme v prvním kole, myslíš, že bude tolik lidí ten Davis cup zajímat bez české účasti? Opět bych si na to vsadil, že zájem rapidně půjde směrem dolů...

Dalo by se tady o tom polemizovat a navrhovat, chválit, nadávat minimálně do velikonoc.

BBS

@BBS

Výsledek po deseti letech?
To bych potřeboval vysvětlit...

Tomik535

http://aktualne.centrum.cz/domaci/spolecnost/clanek.phtml?id=657909

Eskamoter

Tomik535

Myslím tím, že pravidelně nevyhrává a nedělá jen "zlaté medaile". Zrovna se mu podařilo vyhrát Tour de ski a už většina populace nadává, že je málo přenosů z lyžování. Opravdový fanda tohoto sportu má minimálně k dispozici Eurosport(není problém si ho zajistit kdekoliv), který léta vysílá tyto přenosy a nespoléhá v tomto na ČT.
Tím neshazuji Lukáše Bauera, jen tvrdím, můj osobní názor se kterým nemusíš souhlasit, že bych z něho nedělal "pána Boha lyžování".
Každopádně klobouk dolů, před každým takovým sportovcem, který hají barvy české vlajky.
Ale vážně bych nedělal z toho tragédii. Opakuji, že je to můj názor.

BBS

@BBS

Neberu ti názor samozřejmě, ale tour de ski není jeden závod a vyhrál ho už podruhé. Jenomže ČT vysílá přednostně pro zadavatele reklamy pravidelných hokejových přenosů naší stupid-ligy. Tak potom proč poplatky?

Tomik535

lubbik - souhlas.

BBS - s tim Bauerem si to kapánek přehnal, ale jinak máš pravdu.

Tom - Lukáš jel výborně, v neděli to bylo vůbec všechno skvělé, Martina jim to taky pěkně vysvětlila.
V sobotu jsem byl v Táboře na cyklokrosu a Štybar je normální šílenec, akorát mam obavy, že bude na ty Belgičany vepředu sám. Dneska mi přišla od UCI akreditace, tak se těšim na konec ledna, kdy to v Táboře vypukne.

P.S. Kdyby Otu Černého vyhodili, tak tam dosadí jinýho pitomce, kterýmu zavřou hubu a bude to stejné jako nyní.
Tuhle funkci přece normální člověk dělat nebude.
Všechno je to o penězích a to nezmění ani Ota Černý, ani Červený, Bílý a dokonce ani kanárkově Zelený.

R^

On Air!

Saxon

Na kterém programu bude ta olympiáda v HD?

sirda

@Saxon

Máš recht, ta f-ce je loutka.
Ta neděle byla sqělá!! Martina - No Coment!

Dělal jsem dlouho závodně biathlon, lyžování mě baví.

Tomik535

Sirda

CT1HD, ARD HD, ZDF HD.

On Air!

Saxon

Myslím že to bude na programu, kde je teď v úvozovkách ČT HD.

Eskamoter

tom

Já jsem tak akorát běžkař. V neděli jedu na Filipovu Huť a budu zkoušet poprvé prkno, tak se snad nezabiju...

On Air!

Saxon

re:

Poplatek je daný zákonem, platí se za TV přijímač, druhým faktem je, že to jde ČT v řádu miliard korun každý rok, že je to moloch, ve kterém není kolikrát průhledně vidět kde tečou ty peníze, je další věc.
Osobně bych raději přivítal také více sportu na obrazovce než některých z mého pohledu stupidních pořadů - různé seriály, inscenace, domácí tvorbu, apod. Na to peníze jsou, já bych je dal třeba na sport, ale je zase kupa diváků, kteří to možná sledují, nedá se zavděčit všem a absolutně nebudou se mnou souhlasit.

O většině, vlastně o všem, co se děje rozhoduje rada pro televizní a rozhlasové vysílání, takže stačí se podívat jací "fundovaní" lidé tam sedí a rozhodují a kolikrát řeší totální hova..ny. Naposledy mě rozesmáli, že zjistili, že na Leo TV se vysílá i tvrdá erotika a už rozdávali pokutu, k tomu není co dodávat...

Nemyslím, že hokej je zrovna stupid, myslím, že tenhle sport je u nás hodně populární. Je to tvůj názor, se kterým nesouhlasím, ale přece tě nebudu kvůli něj bít, to už tady bylo, kdy se bilo...

BBS

for Saxon

S Baurem jsem to nejenom kapánek, ale hodně přehnal, to uznávám, ale bylo to úmyslné, aby to pochopil každý, co jsem měl na mysli.

BBS

for Saxon

Ještě jednu věc jsme zapoměl, zimu a sníh mám rád asi jako ohřívaný párek ze soboty - absolutně ji nemusím a snažím se jí každý rok přetrpět, doslova a do písmene.
Jak čtu, ty (nejenom ty), máš rád zimu, ale přece se tady s tebou nebudu dohadovat, že zima je na nic.

Osobně mě třeba štve, respektive mrzí, že ČT nedala prestižní galavečer z K1, který byl v Praze s perfektní účastí a českým zástupcem, který to vyhrál. Ale kdo mohl tušit, že zvítězí zrovna čech, když většina sázela na belgičana. Vím, že to má nakoupené Eurosport, proto to třeba neřeším. Je třeba se na to dívat trošku racionálně.
Psal jsem schválně do sportovní redakce ČT kvůli tomu, bylo mi odpovězeno za 2 dny(tedy celkem v poho, protože mailů jim tam chodí asi tisíce), že tento sport není až tak atraktivní pro českého diváka(mají asi pravdu, pro mě a mé známé třeba je), práva má Eurosport, přitom bych také mohl po bitvě operovat tím, že to vyhrál čech a je to kluk, který má výborné výsledky.

Totéž by se dalo napsat i o badmintonu a futsalu, sporty, které se opravdu rozmáhají ve velkém mezi laickou i odbornou veřejností, haly jsou doslova teď k prasknutí, musíš se objednávat týdny, měsíce předem. Také by mohli něco vysílat a bohužel nedávají skoro nic. Většinou zkracené záznamy.

Takže tak, doufám, že se to snad časem zlepší, ale nikdy se nezavděčí všem lidem - divákům a to nejenom ČT, ale i jiné stanice.

Nejlépe je si jít zasportovat, v tom se určitě shodnem a nejenom sedět u telky. Sportu zdar a ať ti vyjde počasí:-)

BBS
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra