, sekce: Zkušenosti |
|
Channel4 Astra2 28Ezdravim,jde vam tento program na 12480 V?do dneska sel,ale u me ted tma,sel pod oznacenim TT on4,muj oblibeny kanal je asi nenavratne pryc :( |
bbcman
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 477 |
|
|
RE: Channel4 Astra2 28Etie 3 volne programy na tejto frekvencii vykazuju chybu, programy zo susednych frekvencii idu |
losparabo
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 382 |
|
|
RE: Channel4 Astra2 28Evypadá to že konec. ale vydrželo jim to dlouho, víc než rok.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
|
|
re:Normálně funguje jak v SD(12,480 GHz), tak i v HD(11,798 GHz) streamu. Právě jsem to zkoušel.Jinak ho mám naskenovaný na Dreamu jako Channel 4 HD a Channel 4. Kódováno samozřejmě ve Videoguardu. Netflix, Max, Oneplay, Apple TV, Lepší.Tv, AntikTV, Skylink Live TV, Sweet.TV, TiViMate, KODI, Homatics Box 4R K PLUS, ... Na něco koukám, s něčím si hraji, testuji a zkouším nové věci.
|
BBS
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 394 |
|
|
re:Ty řešíš FTA vysílání, tak to je jiná, to asi nejde. To je možný.Netflix, Max, Oneplay, Apple TV, Lepší.Tv, AntikTV, Skylink Live TV, Sweet.TV, TiViMate, KODI, Homatics Box 4R K PLUS, ... Na něco koukám, s něčím si hraji, testuji a zkouším nové věci.
|
BBS
|
|
RE: Channel4 Astra2 28Ejasně, na A2D taky chodí normálně dál. my řešíme to volný vysílání na 12480 (Astra 2A) který fungovalo poslední rok.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
|
|
vortimondSorry, to jsem fakt nevěděl, ani vlastně nevím, že to šlo volně.Každopádně dávají Milionáře z Chatrče, tak na to dokoukám, docela dobrý tip před spaním. Mohli tam taky dát english titulky, je to lepší na procvičení jazyka. Netflix, Max, Oneplay, Apple TV, Lepší.Tv, AntikTV, Skylink Live TV, Sweet.TV, TiViMate, KODI, Homatics Box 4R K PLUS, ... Na něco koukám, s něčím si hraji, testuji a zkouším nové věci.
|
BBS
|
|
BBSteraz na channel4 +1, este ide Milionar z chatrce a titulky tam idu |
nvd1985
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 34 |
|
|
RE: Channel4 Astra2 28Ena MBC MAX to dávali už před vánocema (16.12.) oni mají exkluzivní smlouvywww.youtube.com/watch?v=bq7Nf7HJI1Q Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
|
|
vortichlape trochu jsem listoval starsi vlakna kolem ITV1HD (na parabole) a chci se zeptat, nak v prosinci si psal ze by ITVHD mohlo zacit vysilat celej den .... neco kolem tohodle tematu novyho? (zatim to vypada ze anglikani zustavaji u staryho rezimu, co jsem koukal na guide na nasledujici dny)dik, at se dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
|
|
RE: Channel4 Astra2 28Ene, zatím nic novýho. oni řeší velký dilema s těma regionálníma reklamama. většina diváků freesatu v anglii je vybavená HD přijímačem, takže potom by vysílali těch 15 SD verzí ITV1 úplně zbytečně. akorát udělali to, že když dávají např. HD dokument ve 20:00 a potm film ve 23:00 tak už to mezitím nechají běžet bez přerušení.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|