Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Najdu ORF1 a ARD na Astře?

prosim o radu pokud to jde, nebo i jine sportovni programy, diky

JTonny
Registrace: 5/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Najdu ORF1 a ARD na Astře?

Tady vlevo nahoře v sekci Přehledy a namáhej se trochu !

Tondach
Registrace: 3/2004

najdes,

najdes,,,,

Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE

wwwe

další lenoch ... ;P

Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete

Jackal
Registrace: 9/2006

ORF1 a ARD, nebo i ZDF na Astře 19,2E najdeš, ale ORF1 nejde volně, musíš mít registrovanou kartu.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

re:

možná lenoch nebo spíš blbej. ZDF a DSF tam mám, ale ARD ani ORF1 ORF2 ne. Nemohl by mi někdo bez pošklebků napsat, na jaký frekvenci to najdu?

JTonny

slepej lenoch ...

ARD/ZDF HD(DVB-S2/MPEG-4)70 11,362/H promo německy 22000* 2/3 ---

ORF1 HD (DVB-S2/8PSK)70 11,303/H všeobecný německy 22000* 2/3 CRW+IRD+NAG+VDG
ORF2 HD (DVB-S2/8PSK)70 11,303/H všeobecný německy 22000* 2/3 CRW+IRD+NAG+VDG

TW1 / ORF SPORT 70 12,663/H* cestov/sport německy 22000 5/6 ---

ORF 1 70 12,692/H* všeobecný německy 22000 5/6 IRD+CRW+NAG+VDG
ORF 2 70 12,692/H* všeobecný německy 22000 5/6 IRD+CRW+NAG+VDG

Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete

Jackal

a ještě to ARD

ARD Das Erste 70 11,837/H* všeobecný německy 27500 3/4 ---

Jackal

No vida, jak jsi mu to hezky z toho Přehledu opsal ! A má to bez námahy.....

Tondach
Registrace: 3/2004

Jak sám psal, je spíš blbej a to je nemoc a nemocným se má pomáhat ... :o))

Ale je s podivem, kolik takových blbců se tu denně najde

Jackal

Díky

sice mi to naladit nejde, ale děkuji za odpoved. BTW někdo musí bejt blbej, protože kdyby byli všichni chytří jako vy, nedalo by se to vydržet! Nic ve zlym, kazdej umi neco :-)

JTonny

btw, jenže Ty jsi spíše líný (nebo vychcaný) než blbý. Čekáš, až Ti to někdo naservíruje pod nos. Blbý jsem já, že jsem Ti to tu kopíroval. Nic ve zlým .... :)))

Jackal

upresneni pro Jackala

Blby ses predevsim proto, co sem pises za kravoviny. Jak muzes nekoho nazvat blbcem a vychcanym aniz bys ho znal? Proc by se nemohl normalne zeptat? Tohle je diskusni forum a ne tvoje putyka. Rekl bych, ze si s tvou radou muzu za techto okolnosti vytrit (nevhodné slovo).

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

a ještě to ARD

V niektorích prímačoch je v menu názov len Das Erste nie ARD.

lubecc
Registrace: 7/2008

@Saxon

Blbým se nazval sám a nazvat ho vychcaným? Proč ne? Místo aby se trošku snažil (a věř mi, toto moc snahy nepotřebuje), tak to sem plácne a čeká, že to dostane na zlatém podnose přímo až k hubě (to jsme národ, co?). A že si chceš mou radou vytřít zadnici? Nebyla sice pro Tebe, ale klidně.

P.S. kdyby se mě na to zeptal v putyce, tak mu normálně odpovím, ale když už dokáže najít Ty správné stránky, tak nic jiného než vychcanost (lenost, nazvi si to jak chceš) v tom, že se raději zeptá než by pohledal, v tom nevidím.

Jackal

RE:

Ale no tak pánové už dost těch zytečně přehršlých emocí jak se ukazuje stačilo kouzelné slůvko od /lubecc/že se někde ARD uvádí pod Das Erste /což je v překladu-Ta Jednička/ a bylo by po vzájemném zbytečném napadání a pokud by se to uvedlo hned v úvodu tohoto vlákna na pravou míru /JTonny/ by to s nějvětší pravděpodobností pobral a našel.

DM900-DM800HD-DM800se-DM8000-2x SG2100

DVB
Registrace: 1/2006

@DVB

Nic ve zlým, ale co jsem sem nakopíroval, je přesně tak, jak je to zde uvedeno v přehledech. Takže kdyby opravdu hledal, našel by to, název ARD je tam v obou případech, jak SD, tak HD. Ale máte pravdu, nechme toho, nemá cenu plýtvat emocemi na lenochy. R^

Jackal

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra