![]() |
|
Ariva 200 (problém s dálkovým ovladačem) II.Mám problém s dálkovým ovladačem. Vše fungovalo zhruba 3 měsíce. Pak najednou začli trable. Když dálkový ovladač nepoužívám cirka 30 minut tak se stává nefunkční (když posvítím dálkačem do fotoaparátu tak ale svítí - nikoliv přerušovaně ale táhle bez přerušování). Pokuď chci aby dálkový ovladač fungoval tak musím vytáhnout z dálkového ovladače baterky, po chvíli je tam zase dát - stisknout na dálkovém ovladači TV pak STB a rázem vše funguje (když posvítím dálkačem do fotoaparátu tak přerušovaně svítí).Neporadí někdo ? :lookaround: |
jpchenet
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 73 |
![]() |
|
RE: Ariva 200 (problém s dálkovým ovladačem) I...baterky vyměnit :laughing: |
roman123
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 26 |
![]() |
|
RE: Ariva 200 (problém s dálkovým ovladačem) I...Už to tu niekto písal, že ich ovládač je požirač energie a je potrebné kupovať kvalinejšie baterky.4K Box HD61; parabola 80 cm; Twin monoblock 4.3
|
Crescenzio
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 388 |
![]() |
|
RE: Ariva 200 (problém s dálkovým ovladačem) I...ano to se písalo k Fergusonům řady HF.Je ale fatální, že se zde opravdu lenoši zeptají snad na všechno...až bude mít Ariva kalhotky, tak jestli je nosí zepředu nebo zezadu, je jasné, že originální polské baterie moc nevydrží, toto je ještě úspěch Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 4 143 |
![]() |
|
jpchenetProč zakládáš nové vlákno na něco, na co jsi se ptal předevčírem? To je fakt na palici. Tak vymněň ty baterky a neplácej blbosti.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
RE: Ariva 200 (problém s dálkovým ovladačem) I...:laughing: Tady se člověk fakt pobaví.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
Jó ArivaNo nic, nakonec nebezpečná není. Ale až začnou z krepového papíru vyrábět karosérie, a proč ne, vždyť budou levné a to je dnes priorita, to bude sranda. Dobrou noc |
Zorbas
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 644 |
![]() |
|
re: Jó ArivaAhoj,nějak jsem si nevšimnul toho krepáku a to jsem měl teď jednu celou rozdělanou (uvolněný zdroj) Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
![]() |
|
Nesmíš to brát doslovaMyslím to obrazně. Když tvrdím, že "čangajšek" vyrábí kondenzátory z bláta, myslím tím, že místo 40let nebo aspoň 4let vydrží 4 měsíce. A přitom hlínu v nich nenajdeš. Ale, a to je horší, i hliníku je povážlivě málo. Ale jsou levné, a to jde. Nic ve zlém. ARIVvederci,zorbas |
Zorbas
![]() |
|
re:Nesmíš to brát doslovajj, jen jsem si musel trochu "štěknout" v pořádku R^Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
![]() |
|
To znáš?Ve výtahu jedou dva muži. Jeden povídá: Jsem tak nadržený, že bych voš.... i psa! Druhý se na něj usměje a povídá: Hafinky haf... |
Zorbas
![]() |
|
NE, neznám:laughing: dobrýPři vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
![]() |
|
![]() |