![]() |
|
kanalovy volit :-)mam taku technicku otazku--otec ma penzion,a ma 6 izieb,rozmysla kupit daky satelit,ale s tym ze by kupil jeden prijimac a dako pustal kanaly do dakeho kanaloveho volica,alebo daco podobne,aby sa na televizore dala kazda stanica naladit... inak by musel do kazdej izby dat prijimac a to sa mu zda nakladne..existuje nato daky kanalovy volic,alebo nieco cim by to dosiahol???? abo poradte daco,popripade aj daku stranku kolko take cosi stoji a ako o vyzera.. alebo daku moznost ako to nejlepsie poriesit..dakujem |
hrabo
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 19 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
RE: kanalovy volit :-)A vôbec.Najvýhodnejšie by bolo obstarať si parabolu +LNB na 8 receivrov napr.Inverto Black Pro octo a nech si každý zákazník donesie svoj prijímač so svojou kartou a môže pozerať to na čo má oprávnenie. :))) ;) |
robina2
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 328 |
![]() |
|
RE: kanalovy volit :-)raz som bol v penzione na orave, kde to mal majitel vyriesene tak ako to myslel hrabo, mal tusim 6 prijimacov na chodbe v skrinke a odtial rozvadzal rf signal do izieb, kazda stanica na inom kanale, len ked chce ponukat viac stanic ako ma izieb tak sa mu to samozrejme nevyplati a treba dat na kazdu izbu sat prijimac |
mjamriska
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 713 |
![]() |
|
for hrabokoukam ze ti moc neporadili jen melou o nicem....kdyz budes chtit poradit a neco popsat napis me do meilu belochjenda@seznam.cz a zkusim ti pomoct |
Meidny2
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 385 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
![]() |