![]() |
|
DokuCSZa DokuCS v Multi nebose vám taky chce platit kvůli novému kanálu nabídku Skylink HD. :)))O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
![]() |
|
RE: DokuCSdokonce multi+HD. ne nechce, díky. tyhle programy nejsou jako lákadlo vhodný. až tam dají v roce 2015 jako takový lákadlo HBO HD, tak potom možná.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: DokuCSosobně nic proti tomu nemám, cenovou politiku jistě dělá skylink po zdravé úvaze.Jen aby je v létě nepřeválcovalo UPC a to všechny... O5 budou muset začít zdravě uvažovat S pozdravem Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 4 143 |
![]() |
|
RE: DokuCSpřesně to by se mohlo stát, že UPC bez problémů HBO HD zařadí a k tomu i NAT GEO. tam ale není čeština, ale HBO HD si myslím, že by mohlo mít určitě úspěch. nic lepšího asi neexistuje, když někdo nemusí od rána do večera sledovat zrovna sportVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: DokuCSUPC funguje troska inym stylom,takze prevalcovanie nehroziČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 269 |
![]() |
|
RE: DokuCS@vortimondsprávně R^ @Blooddog také Tě zdravím, nechme se překvapit :8) Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
![]() |
|
RE: DokuCSTreba na thoru bude chtit jit jinym smerem :-/ Ikdyz ted kdyz je technik na blaklistu tak nevim :8)Dreambox 500 sg2100 parabola 80, Dreambox 600, parabola 65, Geminy. Nac stahovat kalhoty kdyz brod je jeste daleko.
|
lak
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 682 |
![]() |
|
RE: DokuCSNaladil jsem a bylo to asi poprvé a naposled co jsem to sledoval.Pokud to bude stejné,jak ta jejich smyčka co tam nyní běží. :laughing:Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 650 |
![]() |
|
RE: DokuCSaha, fakt, diskusi pod článkem jsem jenom prolítl, vyplakávání SDčkářů nemusím...a tak všelijakPři vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
![]() |
|
RE: DokuCSmno Blooddog, mate pravdu UPC ma trochu jinak vybudovanou strategii jako Skylink nebo Gital, ale jinak nechapu co s tym ma jako pridani nakyho channelu?HBOHD v UPC Direct ****... nic vic a nic min (a vubec, proc resite UPC? ... PR oddeleni bude vcas informovat, nereste, kdo vi ten vi a kdo nevi ten se docka a kdo ma antipatii k UPC tak ten to nebude abonovat ani kdyby tam jelo 30HD channels s full CZsound ale jako HBO balik nikdy nebyl ten kterej rozhoduje o abonenci, kdyz si to tady nekdo mysli, tak je na omyle, a HBOHD s tym uz vubec nema co delat, resp by mnelo ale mozna tak pred par lety, kdyz bylo k mani jenom HBO 1, hold i HBO zmenilo o 180stupnu strategii jak co a kde ... at se dari, ahoj :))) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
RE: DokuCSAhoj,chápat to nemusíš, prostě mluvíme a naštěstí víme o čem mluvíme :8) tisíce lidí se honí za programy, čím více-tím lépe, ano cena rozhoduje z 90%, ale mě jde pokud budu psát za sebe a tak to patří pouze o kvalitu, protože pokud si už jdu k TV odpočinout, tak to musí být akurátní Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
![]() |
|
RE: DokuCSProč už Skylink nedává nový kanál třeba na týden na zkoušku,aby se zákazníci s novým programem seznámili?Každopádně pokud pro příjem musí mít předplaceno Multi a HD tak je to nejdražší placený kanál ve střední evropě |
bojda
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 272 |
![]() |
|
Re: DokuCSDokuCS mi jede a to mám jen balíček Multi bez HD. |
marek499
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 114 |
![]() |
|
RE: DokuCSEvidentne se Skylink orientuje na kvantitu a nee na kvalitu svych nabizenych programu.Ja mam predplaceno Multi HD a misto 30 programu bych radsi uvital treba i jen 10, ale vsechny HD a aby mely co nabidnout.Na co mi je nejaky Sport1, kdyz se na to neda koukat, obraz je naprosto otresny a podobnych kanalu je vice.Nevim co je lepsi, zda nabizet 100 programu, ktere nemaji svou kvalitu, ani obrazovou, anebo radsi mene programu, ovsem obsahove a obrazove na co mozna nejlepsi urovni??? |
ladys
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 88 |
![]() |
|
RE: DokuCSMě teda Doku CS nejede a to mám Multi taky každopádně souhlasím s ladysem a to ve všem |
bojda
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 272 |
![]() |
|
RE: DokuCSTo se zase opravdu vyznamenali, hlavně jde o skladbu programů. Ale co, alespoň jsem si před chvílí oživil data z života tatíčka Klementa Gottwalda, to je síla co se tam vysílá, jo ještě jsem se díval na USA co by imperialisty,v té firmě co vlastní doku CS musí být snad samí KOMUNISTI, kteří vytvořili program pro své soudruhy, aby nezapoměli na světlé zítřky, vlastně minulost :))) :fuming: |
jurkaturk
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 164 |
![]() |
|
RE: DokuCSA ještě vzkaz panu Glisnikovi, nebo jak se ten pan velitel Skylinku jmenuje, to si pište, že až mi skončí předplatné HD, tak si jej určitě prodloužím a to jen a jen kvůli těmto programům, nakakat a rozmazat !!! |
jurkaturk
![]() |
|
RE: DokuCSSkylink spoleha na to, ze lidi chteji jit s dobou a spousta si jich koupila/kupuje lcd nebo plazmy, nejlepe full HD, cili kdyz uz doma takove zobrazovadlo maji, tak prece nebudou koukat na bezne SD, tim padem si zaplati nejake ty HD programy.No a Skylink misto aby za tu cenu nabizel kvalitu, myslim tedka obsahovou kvalitu, tak proste nejaky ten balicek s HD programy udela, ale zadna bomba to teda neni.Na druhou stranu je to jediny provozovatel, ktery neco takoveho nabizi, takze my uzivatele ani jinou volbu nemame.Az bude konkurence, treba CS Link nebo UPC, tak jiste i Skylink prijde s kvalitnejsi nabidkou HD programu. |
ladys
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 88 |
![]() |
|
@BabuiUPC Skylink ani CS Link nepřeválcuje. Nikdo se dobrovolně nevzdá neplaceného základu, který preferuje většina lidí. |
Chercheur
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 486 |
![]() |
|
RE: DokuCSA ještě mě pobavilo to, že p. Glisnik řekl, že tímto programem , který bude přijímatelný v MULTI a jen na přijímačích s HD, chce přinutit zákazníky, aby si kupovali HD přijímače, já nevím, ale asi se zbláznil, protože tímto programem k tomu nikoho nepřiměje, když si budou zákazníci kupovat tyto přijímače, tak to určitě nebude kvůli DOKU CS, ten je fakt srandovní ten Glisnik :))) :))) :))) |
jurkaturk
![]() |
|
RE: DokuCSjurkaturk: Hm hm nevím nevím, ale srandovnější mi připadáš ty... ;)Žádejme kvalitu, ne kvantitu.
|
PetrT
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 638 |
![]() |
|
RE: DokuCSTobě nepřipadá srandovní, že se někdo tímto kanálem s touto skladbou pořadů snaží lidi přimět ke koupi HD přijímačů ? Ty jsi také toho názoru , jako pan Glisnik ??? , že tento kanál je k tomu donutí ?? Asi jsem srandovní, ale mě tedy ne !!! Já si ho kupoval před rokem jen tak, ale kdyby ne , tak tento program by mne určitě k tomu rozhodnutí nepřivedl, nebo jsi soudruh, že to, tak obhajuješ ? Jestli ano, tak promiň , respektuji tvůj názor a nedivím se :))) |
jurkaturk
![]() |
|
![]() |