![]() |
|
signal na astru silny,ale len urcite frekvencieahojte,mam mensi problem...snazil som sa swojpomocne nahodit satelit aby som mohol sledowat upc direct...lokalita-irsko,parabola 65 cm,prijmac humax digi 3 satelit sa mi podarilo nastavit na silu signalu 80 percent a kvalitu 75 PROBLEM:dokazalo mi najst len programi na niektorych frekvenciach,nie na vsetkych dostupnych...A HLAVNE MI NENASLO PROGRAMI KOLI KTORIM SOM DO TOHO SIEL!!! programi,ktore mi naslo:sat 1,pro7,orf,wdr,france 3,timmi+dalsie,spolu volne a kodovane 190 neviem,ci je problem vo velkosti taniera,alebo mozno v konvertore,ci v prijmaci... .....za radu vopred DAKUJEM R^ |
monotoner
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 3 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
marthyco asi píšu |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 384 |
![]() |
|
RE: signal na astru silny,ale len urcite frekv...IMHO to Tondach trošku přestřelil... zbytečně uráží slováky :(Inteligenti typu monotoner se vyskytují v každém národě, bohužel ..... :bigeyes: |
kacenkin
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 1 715 |
![]() |
|
@ pierrepetrsorry, prehliadol som.. ale nevadi, niekomu treba veci vysvetlit niekolkokrat... (ale aj tak niektori nepochopia) |
marthy
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 22 |
![]() |
|
@pierrepetrsouhlas ale ne když se uraží narodnost to už přiliš |
miku
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 165 |
![]() |
|
RE: signal na astru silny,ale len urcite frekv...a nad tím by se měla zamyslet redakce Paraboly.Nacky tu nechceme |
miku
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 165 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
![]() |