Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Humax 2000HDCI

Podporuje tento prijimac zdielanie cez RS232?

koscak
Registrace: 7/2006
Odpověď v diskusním vlákně

Nepodporuje

Pro tyto přijímače je jen oficiální firmware.

Zorbas
Registrace: 4/2003

re:

A to ještě dost problematický...Už nikdy více,jeden mě ještě zůstal doma po výměně za ferdu.Co s ním,mám v tom ještě nějaké peníze..Nejspíše ho vystřelím někomu na FTA příjem,nebo jako rádio.

Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK

lubbik
Registrace: 11/2006

Proč?

S vhodným odzkoušeným softem, modulem a kartou funguje na Skylink jedna báseň, včetně HD programů, správné diakritiky i EPG. Žádné opičky navíc tento stroj neumí, ale na ofi příjem je zcela bezproblémový. zorbas

Zorbas

re:

Vyzkoušel jsem jich dost,co si tak pamatuji,tak verze 11 a 16 byly tak nějak nejlepší.16 myslím neměla pořádnou češtinu,ale jinak chodila.11 češtinu měla,ale nebyla 100% v dekódování.Muduly Technisat,Irdeto/Cryptoworsk,Mascom easy twin,Diablo.Tak nevím,kde jsem dělal chybu...Leží v krabici a čeká na vhodného zákazníka.

Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK

lubbik
Registrace: 11/2006

Až na tu spotřebu ve STANDBY

Mám ho a jsem po nahrání nového FW spokojený. Až na tu spotřebu v režimu STANDBY, je skoro stejně teplý ve STANDBY i v provozu. Dal jsem do síťového přívodu vypínač a pokud nesleduji satelit, tak ho vypínám.

Standa3
Registrace: 1/2006

Ano, je to koncepcí přijímače.

Tento přijímač (stejně jako např.Homecast) má pouze jednu sekci zdroje, který napájí vše a i ve stdby systém stále běží, pouze je odpojen výstup. Je to energeticky nevýhodné řešení, výhodou, asi ne tak podstatnou, je téměř okamžitý start po zapnutí dálkou. Některé přijímače, např.HD Vantage, maji hlavní a pomocnou sekci zdroje. Ta pomocná napájí pouze frontpanel ve stdby, spotřeba ve stdby je nepatrná, po zapnutí přístroj ovšem kompletně bootuje, což trvá déle (cca 20s). Toto se mi jeví výhodnější, jak ekologicky, ekonomicky, tak z hlediska životnosti samozného napájecího zdroje.

Zorbas

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra