![]() |
|
opticum multiroom Romm helpDobry vcera som tu riesil apytal sa ako to nainstalovat . dnes tvrda realita tak na ROOm 1 ide vsetko ok ale na room 2 ide len obrazovka menu vyber jazya DO na nic nereaguju na display STB sviti zelena ROOm1 a nic viac ako na to?dakujem |
jano33
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 45 |
![]() |
|
opticum multiroom Romm helpProblemom u uzivatelov byva rozchodit tu druhu cast , lebo sa zvycajne nemozu ani k obrazu na TV dopracovat.Takze- k druhemu TV ide len koax. kabel. Jeho zapojenie je v tom linku. Ked bude koax spravne pripojeny (cidlo na DO bude svietit). K spolahlivemu zapnutiu oboch jednotiek sa da dopracovat nasledovne: 1. Vypnem Opticum vypinacom vzadu 2. Naratam v duchu do 10 a zapnem vypinac. 3:Na dialkovom ku ktorejkolvek casti Room nestlacam ziadne tlacidlo !!!! 4.Do cca 30 secund dojde k zobrazeniu zakladneho menu aj na jednotke Room2 . 5. na TV pre Room 2 treba zvolit v menu - hladanie programov- automaticke hladanie a treba nechat vyhladat kanal, na ktorom pracuje Room2 . Vzdy je to kanal 38 -BG. Az ked sa zobrazi zakladne menu sat. prijimaca (volba jazyka)- mozem manipulovat s dialkovym ovladacom k Room2 a ladit programy. |
danmikes
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 351 |
![]() |
|
RE: opticum multiroom Romm helpmultiroom jedinkrát a naposledy. Již nikdy ho nechci ani vidět.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
RE: opticum multiroom Romm helpsprávně :laughing: :laughing: :laughing: R^ |
papay
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 601 |
![]() |
|
RE: opticum multiroom Romm helpVčera som Ti vravel že to nie je také jednoduché,preto som hovoril počítať návod a fóra.Na začiatok máš v zadu na príjmači prepnuté prepínače na normál?Potom sa musíš dostať do menu príjmača,pri zapnutom príjmači zadaj 9339, tam zavolíš zdielanie,tuším je to share edit už to presne nepamatám, na rom1 home server,na rom2 client,ovšem je tam ešte viac vecí ktoré treba urobiť to záleží aký soft tam je.Openbox 800, Openbox 810, motor SG2100, twin LNB, karta T&T
|
ddd
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 303 |
![]() |
|
RE: opticum multiroom Romm helpMal som 1x možnosť ho zapájať známemu,ktorý ho kúpil bez toho,aby sa poradil čo má kúpiť,trochu,alebo dosť som ho postrašil ešte predtým ako sme ho zpojazdnili,čo je to za krám.Ale čuduj sa svete,aj na moje prekvapenie nebol s tým žiadný problém.Funguje mu zatiaľ v pohode.Hoci mám s ním dobrú skúsenosť,nikomu ho neodporúčam,skôr naopak.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
opticum multiroom Romm helpje to kram,ale ludia si to kupuju.chapem,ze su ludia co daju 250 eur aj omnoho viac iba za primac ich to bavi atd.. a su ludia co chcu na tom usetrit a kupuju co kupuju a je im to jedno proste nemaju k satelitom ziadny tzv. vztah a cely komplet ma za tu cenu aj s motorom |
danmikes
![]() |
|
to danmikes a dddDakujem ze reagujete ale dobre precitejte co pisem dostal som sa k tomu ze po koaxe na room 2 ide na tv zakladne menu vyber jazyka ale DO nereaguje ani IR nesvieti . na stb svieti zelena led room1to natavenie 9339 som spravil card sharte a nastavil som server ale ako k tomu client treba asi nastavit na romm2 na tom druhom ovadaci na ktorom tv svieti len zakladne menu vyber jazyka. skusal som to cele vypnut zo 230V na 1 min a potom zasa to iste. este ma napúadlo nemaoze byt naopak ten IR clen ale ked mio ide to zakladne menu. neviem dnes som to pre nedostatk casu vzdal este zajtar skusim dakujem za odpovede |
jano33
![]() |
|
: opticum multiroom Romm helpna tv pre room 2 urob nastavenie v bode 5 |
danmikes
![]() |
|
opticum multiroom Romm helpa na tv 2 si prilep tu somarinku cez ktoru komunikujes DO |
danmikes
![]() |
|
RE: opticum multiroom Romm helpten člen se rád dává opačně,pak čidlo nesvítí a je hned jasno,jinak souhlas za pár šupů krám |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 384 |
![]() |
|
RE: opticum multiroom Romm helpAk je všetko dobre zapojené pri zapnutom rom2 sviti zelená čidlo svieti stále.Openbox 800, Openbox 810, motor SG2100, twin LNB, karta T&T
|
ddd
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 303 |
![]() |
|
opticum multiroom Romm helpktovie ako dopadol jano33 ked je ticho ci sa mu to podarilo nakoniec |
danmikes
![]() |
|
to danmikesDakujem vsetkym samozrejme po radach sa podarilo nx 2x to vsetko je ok FW 57 prepinanie zatial ok akurat mi neslo hned card share na rom som dal 9339 home server a na romm2 home client a stale nic az nakoniec som sa niekde docital swice vzadu 1 dole a 2 hore a ide to nie je to moje len som to pomohol namontovat dakujem vam dnes tu mam inu zahadu vid hore |
jano33
![]() |
|
opticum multiroom Romm helpsom rad ze sa ti to podarilo,je to vsetko len o citani a o radach.ked uz ma clovek toho dost tak sa radsej opyta ako aj ja,tiez ma nebavi vzdy nieco nastudovat radsej sa opytam a na oplatku posuniem tiez nieco ked viem. R^ |
danmikes
![]() |
|
![]() |