Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Formula V3

Zdravím, mám H5400, dal som automatické ladenie, no a po doladení mi to zblblo, už bola kapacita využitá naplno, premazalo mi to soft a teraz netočí motor keď je iná družica, píše len, že je žiadny alebo nekvalitný signál, mám cez Formulu zálohovaný setting zo včera a tam to je v poriadku, takže by som to prehral, no a potom by som chcel cez Formulu dohrať len nové programy, tie som si dnes zálohoval, no prehrá aj soft, chcel by som len programy. Ako na to, díky. ;)

PeterHumax
Registrace: 3/2007
Odpověď v diskusním vlákně

Popíšem

to lepšie, v podstate mám teraz 2 settingy, no ono to zálohuje aj soft, teda s dvomi softami, dnešný setting je ešte s tým starým softom, ja by som v podstate len potreboval prepísať programy v staršom settingu, no nech SW nahrá ten pôvodný, len programy aby nahralo po novom...

PeterHumax

Tak

teraz som nahral do sat. prijímača setting zo včera, všetko je v poriadku...až na programy, potrebujem tam nahrať programy z dnešnej zálohy, no len programy, SW aby ostal...nový setting totiž obsahuje starý SW.

PeterHumax

RE: Formula V3

Ja som niekedy mal humax a myslim že okrem formuly je aj iny
editor ktorý by mohol to zvladnuť.

marpoz
Registrace: 5/2007

PeterHumax

Já jsem Formulu nepoužil nikdy. Zato Humbox ano a pak SE OAK. Nevím proč, ale ten SE OAK nějak nechce spolupracovat s Humaxem, nicméně se mi s ním líp dělá, takže z Humaxu ven a dovnitř Humboxem a úpravy v SE OAK.

gaston
Registrace: 1/2006

...skús HNFSmart ;)

Keby dačo tak nič a keby už ozaj dačo tak už ozaj nič.

Patko
Registrace: 1/2007

...ak nemáš pošlem ;)

Keby dačo tak nič a keby už ozaj dačo tak už ozaj nič.

Patko
Registrace: 1/2007

@Patko

Díky moc ! Už som ani neveril, že to pôjde, ten program som nakoniec mal, mám viac programov, no detailne som ich neskúmal, inak mám verziu 2.4fix2, ešte raz díky !

PeterHumax

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra