, sekce: DVB-S přijímače |
|
Formula V3Zdravím, mám H5400, dal som automatické ladenie, no a po doladení mi to zblblo, už bola kapacita využitá naplno, premazalo mi to soft a teraz netočí motor keď je iná družica, píše len, že je žiadny alebo nekvalitný signál, mám cez Formulu zálohovaný setting zo včera a tam to je v poriadku, takže by som to prehral, no a potom by som chcel cez Formulu dohrať len nové programy, tie som si dnes zálohoval, no prehrá aj soft, chcel by som len programy. Ako na to, díky. ;) |
PeterHumax
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 6 324 |
|
|
Popíšemto lepšie, v podstate mám teraz 2 settingy, no ono to zálohuje aj soft, teda s dvomi softami, dnešný setting je ešte s tým starým softom, ja by som v podstate len potreboval prepísať programy v staršom settingu, no nech SW nahrá ten pôvodný, len programy aby nahralo po novom... |
PeterHumax
|
|
Takteraz som nahral do sat. prijímača setting zo včera, všetko je v poriadku...až na programy, potrebujem tam nahrať programy z dnešnej zálohy, no len programy, SW aby ostal...nový setting totiž obsahuje starý SW. |
PeterHumax
|
|
RE: Formula V3Ja som niekedy mal humax a myslim že okrem formuly je aj inyeditor ktorý by mohol to zvladnuť. |
marpoz
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 58 |
|
|
PeterHumaxJá jsem Formulu nepoužil nikdy. Zato Humbox ano a pak SE OAK. Nevím proč, ale ten SE OAK nějak nechce spolupracovat s Humaxem, nicméně se mi s ním líp dělá, takže z Humaxu ven a dovnitř Humboxem a úpravy v SE OAK. |
gaston
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 868 |
|
|
RE: Formula V3...skús HNFSmart ;)Keby dačo tak nič a keby už ozaj dačo tak už ozaj nič.
|
Patko
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 1 403 |
|
|
RE: Formula V3...ak nemáš pošlem ;)Keby dačo tak nič a keby už ozaj dačo tak už ozaj nič.
|
Patko
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 1 403 |
|
|
@PatkoDíky moc ! Už som ani neveril, že to pôjde, ten program som nakoniec mal, mám viac programov, no detailne som ich neskúmal, inak mám verziu 2.4fix2, ešte raz díky ! |
PeterHumax
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|