![]() |
|
rušení SAT - DECTpro info - zajímavé.Před časem jsem tady řešil příjem na toroidní parabole 55 (pozice 28,2). frekvence 11,642/VDo teď jsem si myslel, že to nemám řádně seřízené..., ale zdrojem problémů (vysoká chybovost a rozpadající se obraz) způsobovala základní jednotka bezdrátového telefonu Siemens Gigaset C450IP umístěná ve vzdálenosti cca. 0,5m od sat. přijímače IPBox 250. Zajímavé je, že se tento problém projevil pouze na pár frekvencích a jen na astře 2, ale to je možná tím, že je signál na hraně. Dávám k dobru, až budete řešit podobný problém. Nikdy by mě nenapadlo, že tak daleko od sebe vzdálené frekvence se budou rušit. Posunul jsem jednotku gigasetu 1m od přijímače a vše je R^ IPBox 250S + HDD 320GB, parabola toroidal Maximum T-55*28-23-19-13-1*, SkyLink, Plazma TH-42PX70E
|
jindras
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 81 |
![]() |
|
RE: rušení SAT - DECTObcas sa to vyskytne.Vacsinou pomoze premiestnit telefon dalej.Alebo pouzit lepsi koax.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
@jindrasChcem sa Ti poďakovať, veľakrát som nevedel manželke naladiť stanicu TV Gusto na 19E a dnes som Tvoju radu vyskúšal. Keď som odpojil napájanie na bezdrátovom telefóne, tak bol obraz bez rušenia. Je zaujímavé, že napriek tomu mám to rušenie na DSF a neviem, že čo to ešte môže rušiť? Už som všetko vyskúšal odpojiť. |
FERI
Registrace: 11/2004 Příspěvků: 176 |
![]() |
|
RE: rušení SAT - DECTmozno susedov telefon? |
losparabo
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 382 |
![]() |
|
RE: rušení SAT - DECTmikrovlnka možno |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 384 |
![]() |
|
RE: rušení SAT - DECTvýměna kabelu nic neřeší, mám kvalitní koax belden. problém bude s rušením přímo obvodů u satelitního přijímače. @FERY - jsem rád, že ti moje info pomohlo...IPBox 250S + HDD 320GB, parabola toroidal Maximum T-55*28-23-19-13-1*, SkyLink, Plazma TH-42PX70E
|
jindras
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 81 |
![]() |
|
RE: rušení SAT - DECTNo ked das telef. vedla boxu tak jasne za nie.Ale kto to uz tak dava?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
![]() |