Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Magio Sat

Magio Sat-akce.

Top akciová ponuka - platí pre prvých 3000 zákazníkov!
Objednajte si dnes Magio Sat Klasik a môžete si užívať 35 televíznych kanálov pre celú rodinu za skvelú cenu

* Eurosport, National Geographic, MTV, Disney Channel a dalšie
* až 21 kanálov v prémiových balíčkoch: HBO, Cinemax a ďalšie
* pozastavenie obrazu, pretáčanie späť a nahravanie programov
* satelitná anténa a Smart karta v cene
* iba za 7,95 € (239,50 Sk) mesačne

Objednaním získate:

* službu satelitnej televízie s viazanosťou 24 mesiacov
* mesačný poplatok od 13. mesiaca 11,95 € (360,- Sk)
poplatok 11,95 € platí až do 30. mesiaca, teda 6 mesiacov po skončení viazanosti
* prémiový balík HBO + Cinemax na 3 mesiace zadarmo
po 3 mesiacoch je cena balíka 9,95 € (299,70 Sk) - balík môžete kedykoľvek zrušiť
* možnosť objednania HD alebo Maďarského prémiového balíka za 0,01 € mesačne počas 3 mesiacov
po 3 mesiacoch je cena balíka podľa cenníka uvedeného nižšie
* 1. Magio Box s nahrávaním, cena za prenájom 1,95 € (58,75 Sk) mesačne
* možnosť priobjednania 2. Magio Boxu s/bez nahrávania

kevin
Registrace: 3/2006
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Magio Sat-akce.

no, a je to tu.. dufam ze terazky sa aj somrakom z digi emu zalepia usta :laughing:

Lenivosť je matka núdze.

Vlado Fogo
Registrace: 8/2004

Pochybujem,zeby to prave takych ludi nejako zaujalo

Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.

Blooddog
Registrace: 12/2006

Ked som volal do T-com-u v novembri kvoli cenam, tak som sa operatorky ako registrovany zaujemca opytal okrem cennika (samozrejme este nebol) aj na pre mna avelmi dolezitu otazku: "Bude na vasom STB mozne sledovat aj FTA programy v MPEG-4 na inych druzicich?" Odpoved: "Samozrejme!" No ja si myslim, ze tocenie parabolou pri tomto h/w nepomoze.

VU+ Zero 4K, iNEOS ZX4, C-Tech 4100 Plus, Openbox SX4 HD, GTMedia V8 UHD, 2x Gibertini OP 100 (motor+36°E), PF no name 140 cm (27,5°W), 3x off-set 75/80/125 cm - 23,5°E/1°W/30°W

bmilan
Registrace: 5/2004

Když někdo pravidelně prodáva 3x prodražení zboži, pak to zlevní na dvojnásobek obvyklé ceny, která je všude okolo, tak to je z jeho pohledu taky ,,super akce". Za to co nazbíjeli za tá léta v pevné síti mužou Magio Sat poskytovat pět let zdarma.

erik1
Registrace: 12/2007

:D erik1, Ty si vyuzival nejaku sluzbu slovenskeho t-comu ?

sgi320
Registrace: 6/2008

sigi320

Bývam na slovensku 16 rokov a pracujem v oblasti elektronických komunikácii jednej nemenovanej slovenskej firmy,(i jeden čas aj v menovanej) tak viem o čom je reč.

erik1

tak teraz uz rozumiem tej Tvojej reakcii :D

my - ostatni, bezni uzivatelia (nepracujuci v menovanych a nemenovanych firmach) povazujeme vstup dalsej spolocnosti na "satelitny trh" za prilezitost pre znizovanie cien z dovodu zvysenia konkurencie ;)

sgi320

pred nedavnom sa pisalo ze predbezny zaujem o tuto sluzbu ma 7000 ludi, terazky akcia pre prvych 3000... tak sa mi vidi, ze ta akcia je uz beznadejne vypredana :)))

nech sa dari, ahoj ;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

je to hnus, zlaté digi

linomnc
Registrace: 12/2009

@bmilan

ale jasne ze naladis a dokonca staci k tomu pouzit bezny monoblock s 4,3 °.. a razom mas 1W a 4W .. prave thor bude zaujimavy po vstupe upc na tuto poziciu

@linomnc
co kecas kraviny.. ani si to nevidel.. History HD ide lepsie ako v skylinku a fishing a huntic ovela lepsie ako v cslinku, skoda len ze ma hungary a polish zvuk

@alfasex

neboj nyst.. poznam telecom, sak som tam 13 rokov valcil he he.. po tomto prvotnom bubu bu bude taka ista akcia pokracovat aj nadalej, vid dsl-ka, a pozemne magio, to uz budu pomaly davat aj k rozkom v tesacu :)))

Lenivosť je matka núdze.

Vlado Fogo
Registrace: 8/2004

hogo fogo, ty ma ignoruj tak, ako ignorujem ja teba

linomnc

nie celkom rozumiem, kto vlastne moze kydat na novu platformu alebo ak chcete - satelitnu sluzbu ? :D

- predajca Skylink kariet ? lebo mu klesnu trzby ?
- ten, kto sa zivi montazou ? ved nech montuje Magio (to je snad plus, ci ?)
- ten, kto si uz kupil Skylink a zrazu zistil, ze za podobnu cenu moze dostat viac ?
- ten, kto ma antenu otocenu uz niekolko rokov na Thor a kradne signal z Digi ?

- neviem, dajte nejake argumenty ;)
- ved bud o ponuku zaujem mam, alebo o ponuku zaujem nemam (v tom druhom pripade ju jednoducho ignorujem)

btw. s t-comom nemam skutocne nic profesne spolocne (okrem domaceho pripojenia do netu), ale len tak pre zaujimavost ;)

preco je to teda hnus ? :D

sgi320

hnus je to preto, lebo to cele smrdi t-comom, ich politika je: Velke cervene pismena 7.90 a male cierne 11.90, presne ako s DSL. Odrbat ludi, ktori si proste nevedia zratat 1 a 2. Viem, ze je to ich problem ale vsetci vieme o co ide. V digi mam cca 40 kanalov za 9.90, priemerna cena satmagia je kolko? priemerne 12 eur za co??? to iste plus minus niekolko programov. Ja nie som z tych co preratava bitrate kazdeho kanala aby som mal "najkvalitnejsi" obraz aky sa len da dosiahnut, reklamy na persil maju vyrecnu hodnotu nula v SD aj HD.

linomnc

linomnc:

prepac, ale to, co si uviedol, sa neda povazovat za argument :D (s velkymi cervenymi a malymi ciernymi pismenkami nas balamutia mobilni operatori, banky, obchodne retazce, jednoducho vsetci), druha cast sa tyka ludi, ktori nevedia pocitat (ale toto snad uz nie je problem ani t-comu, ani inych cierno-malo-pismenkovych firiem?)

ked mas v Digi 40 kanalov za 10 Eury, tak byt Tebou tak sa smejem doma do bezvedomia, ze si to vyhral a neoznacoval by som nieco, o co nemam zaujem za hnus, nie ? (skor by som to bral v zmysle - hlupi ti, ktori si to objednaju), jedine, ze by si patril medzi ludi, ktorym lezi na srdci blaho ostatnych obcanov ;)

sgi320

rozumiem ti,
ale ak uz chces porovnavat s Digi, tak ked tu cenu spriemerujes vychadza na 9.95 Eur mesacne (12+12 mesiacov)
a to je bezmala ideticke ako za Digi

tak ze mas pravdu je to marketing, ale matematika nepusti
je to defacto to iste

losparabo
Registrace: 2/2007

identicke ako digi ... som chcel napisat

losparabo

aby nedoslo k omylu, moje prispevky smerovali na linomnc

losparabo

losparabo

prirataj 2 evri mesacne za prenajom,

sgi320:
v tom odrbavani mas pravdu, suhlasim. Len som chcel svojim svojskym sposobom upozornit okrem ineho aj na vyssie zmieneny "konkurencny boj" ktory ma znizit ceny. A pytam sa, ako, ked nova sluzba nedava na toto absolutne ziadny priestor? keby dali cely pakel za 9 eciek, tak maju sancu ziskat 10 nasobne viac ludi. Pred digi shopmi by sa stali rady na odhlasenie. A ak chce niekto povedat, ze vyssia cena je za to, ze sa moze nahravat na hdd napriklad, tak kolko ludi ma na toto cas? Hej, je kopec fandov alebo nezamestnanych, ktori to vyuziju, ale podla mna je to mizive percento, len marketing.

linomnc

linomnc:

- myslim, ze uz len vznik novej sluzby (odhliadnuc od cien) dava priestor na vacsiu konkurenciu

- co sa tyka tych cien, t-com ma zisk z predaja urcite dobre spocitany (o tom asi nebudeme pochybovat nikto), v opacnom pripade by do toho nesli, tuto otazku vsak ja, ako zakaznik, absolutne ignorujem, kedze nie som zainteresovany v tejto firme (mozno im staci zaujem 7000 obcanov na zaciatku, neviem, nepodstatne), k tejto teme viem dat podobny priklad, ked som svojho casu pracoval pre jednu nemenovanu projekcnu kancelariu (zaoberala sa predajom projektov katalogovych domov) - ked prisiel zakaznik s poziadavkou upravy projektu podla vlastnych predstav, tak sme ho bez mihnutia oka poslali (ako to len slusne napisat), pretoze firma dokazala zarobit slusne peniaze (a myslim tym skutocne slusne peniaze) bez poskytovania tejto sluzby (zakaznikov boli stovky mesacne), cize asociacia s t-comom - ak je t-com presvedceny, ze pri tejto cennovej politike zarobi slusne, tak nech sa paci (to percento im asi staci)

- ja osobne mam doma, okrem ineho, aj "kablove" Magio, mesacne neplatim za tuto sluzbu ani 12, ani 15 Eury, ale spolu s netom skoro 50, je mi to srdecne jedno (kedze tie Eury zarobim asi za 2 hodiny), napriek tomu tuto sluzbu hodnotim skor za pozitivnu (aj ked tiez nie som so vsetkym spokojny)

sgi320

sgi

gratulujem, ze si pri koryte.
Ja tiez nezarabam zle, opravou zakladnej dosky NB zarobim za 20 minut 100-200 E, ak ta to zaujima.
Lenze neviem preco mam platit niekomu z t-comu mercedesa z mojich penazi, ked adekvatnu sluzbu kupim u konkurencie za menej? Cisty priklad: T-com 2mbps DSL za priemerne cca 18 mesacne, to iste od swanu za 12 eur, pritom platia t-comu za prenajom dratov.
40 prg od digi za 10 vs 40 prg od t-com za 12.
kde je ten priestor? to je nejaky stvrty rozmer, ze ho nevidim?
Ja som proste alergicky na tieto monopoly ako "T"

linomnc

Vlado

tak Telekom to je na telenovelu, co som ja s touto fy pozazival z pozicie zakaznika :)))

nech sa dari, ahoj ;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

linomnc:

- celkom uprimne, ja rozumiem celkom Tvojmu postoju, ale je to jednoducho biznis (alebo ako sa vravi na Detve - business ;)

- niekto tazi z toho, ze ponukne najnizsie ceny, iny z toho, ze je trhu prvy a dalsi zase z toho, ze ponuka najvyssiu kvalitu, a je len na zakaznikovi, ku komu ide

- tou cenou som nechcel naznacit, kolko zarabam, ani ze som "pri koryte" :D chcel som tym naznacit, ze pre mna je cena rovnako dolezita ako kvalita, mozno kvalita castokrat este viac

- no a dam este jeden priklad (ten som tu uz tusim raz pouzil):

predstav si, ze ides kupovat auto, rovnako mas na vyber rozne znacky a modely - mozes si vybrat nejaky model od Kia alebo vojdes do predajne BMW, v oboch pripadoch dostanes len motor a karoseriu na 4 kolesach, ten, kto vojde do predajne Kia a objedna si auto, odchadza s pocitom, ze kupil za 1/3 ceny BMW vozidlo, s ktorym sa premiestni rovnako ako ten, ktory si objednal BMW (napriek tomu automobilka BMW stale "zije" a predava svoje modely), toto je jednoducho princip trhovej ekonomiky a konkurencie, neviem si ale predstavit, ze by clovek vysiel z predajne Kia s objednavkou a vyhlasil "to BMW, to je ale hnoj" :D

sgi320

losparabo

Bacha k těm 9,95€ doratat měsíčne 1,95€ pronájem Magio boxu za každej kus + 24,95€ jednorázová aktivace(ne montáž) za Magio box. To jsou 3€,- tak že spolu 12,95€!!!.
A propo nechtěl jsem se nikoho dotknout nebo urazit, jenom vyslovit svuj názor

erik1

sgi:
ale jo, samozrejme mas pravdu aj ty, sorry za to koryto, som samonasieraci typ
samozrejme je to o tom, kto na co ma, osobne som z toho magia sklamany a ked si predstavim znamych, co maju kablomagio a vali za to 7 stoviek ci kolko, tak tomu ozaj nerozumiem.

erik1:
na teba si este posvietime, hahaha ;)

zapinam private a koncim

linomnc

linomnc:

no, tak to som casto aj ja :D taky samonasieraci model :D

su ludia, ktori su pohodlni, mozno by im prekazal "tanier" na balkone, potom su aj taki, o ktorych si pisal, ze im matematika takmer nic nehovori, ja patrim asi k tej prvej skupine - pohodlnych, vyhovuje mi, ze to ide kablom (netrapim sa pocasim), ma to pomerne vela funkcii a na slovenske pomery (v porovnani s konkurenciou) to funguje celkom spolahlivo (nie idealne), zvykla si na to aj manzelka a ja to skor povazujem za docasne riesenie (aj ked na 2 roky), resp. ako doplnok k satelitu (nie Magio sat) :)

sgi320
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra